login |

Íme Alfred Pennyworth

2019. 02. 12. 21:30 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: kandi,

Tavaly már írtunk arról, hogy az Epix berendelte a Pennyworth című sorozat 10 részes első évadját. Akkor annyit lehetett tudni, hogy a(z egyik) DC-s képregényes univerzumban játszódó történet Bruce Wayne legendás inasáról, Alfred Pennyworth-ről, az egykori brit SAS-katonáról szól, aki egy őrző-védő céget alapít a 60-as évek London-jában és Bruce milliárdos apjával kezd el együtt dolgozni.

A készítő ugyan Bruce Heller, aki a Gotham-et is kitalálta, de a sorozatnak természetesen nem lesz köze a FOX-szériához, más fogja alakítani a főhőst –  Jack Bannon, akiről ez az első hivatalos kép. További szereplők: Ben Aldridge (Thomas Wayne), Hainsley Lloyd Bennett, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker és Ryan Fletcher.

9 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2019. 02. 12. 22:05

Érdekel.

Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen sorozat nekem kell, de ha jó lesz, abszolút jöhet.

Dlee - 2019. 02. 12. 22:17

Tejóég.Ez még engem is érdekel.

Silver - 2019. 02. 13. 01:12

Wonder Woman láthatatlan repülőgépe mikor kap saját sorozatot? De Daredevil jelmezvarrója is jöhet! Oliver Queen anyja meg pláne! :) Nincs tízezer sokkal érdekesebb és történetdúsabb karakter ilyeneken kívül :)

winnie - 2019. 02. 13. 06:23

” Nincs tízezer sokkal érdekesebb és történetdúsabb karakter ilyeneken kívül :)”

nincs. mert való igaz, hogy lehetne másolni, azonban lehet új sztorikat kitalálni. ennek a sorozatnak éppen az a lényege, hogy kitaláltak egy nagyon érdekes történetet egy olyan karakterhez, akiről lehet, hogy nem tudunk sokat.

Yooha - 2019. 02. 13. 08:29

Ez a Gotham világában fog játszódni (csak előtte), vagy a mozifilmek, az Arrowverse, a Black Lightning, a Titans és a már említett Gotham után egy hatodikban(!)?
A Marvelnél valahogy megy hogy egy univerzum az egész, itt miért nem?

winnie - 2019. 02. 13. 08:35

és lám, mennyi marveles sorozat van és mennyi dc-s – ez annak köszönhető, hogy bárki bármit nézhet, nem fog felmerülni az, hogy valamit csak valami ismeretében lehet elkezdeni, vagy az, hogy valaki kimarad, ha lemarad.

szerintem egy közös univerzum nagyon megkötné a kezeket, kevesebb kreativitásra ad lehetőséget, sok korlátot jelent, plusz a tempót is visszavetné az, hogy mindent egyeztetni kéne. így viszont bőven lehet történetet mesélni, karaktereket több helyen is felhasználni – ahogy a képregényekben. nagyobb a szabadság.

szóval különálló lesz, ahogy erre egyébként van példa marveles sorozatokban is.

DarkEagle - 2019. 02. 13. 18:44

Engem is érdekel mert jó kis titkos ügynökös sorozat lehet ebből. Mert ugye nyilván ez az alap és nem az hogy ő a világ leghíresebb hősének inasa. Csak kellett egy erős név ami viszi majd a sorozatot a hátán. Ennyi.

Egyébként @Yooha. A Marvel pont hogy nagyon rosszul csinálja a sorozatait. A SHIELD pl ezért vergődik évek óta mert próbálják ráerőltetni hogy egy univerzum és ennek köszönhetően egyetlen egy nagy nevű szereplő sem lehet a sorozatban és soha nem is lesz már.

Ugyan ez igaz a Netflixes sorikra. Amik elvileg szintén MCU-hoz vannak kapcsolva de igazából nekik saját univerzumuk volt/van. Mert a filmekhez mindössze annyiban kapcsolódnak hogy láttunk pár akció figurát még a DD elején asszem Vasemberről meg Kapitányról. :D

Bármennyi rosszat is tudok mondani a CW féle DC sorikról de ők amennyire lehet elszakadnak a filmektől. Nem beszélve a Gothamről ami mai napig az egyik ha nem a legjobb képregény sorozat és most hogy van a Titans és jön a Doom Patrol is elég csúnyán el lesz verve a Marvel segge. Remélem feleszmélnek és csinálnak végre ők is valami említésre méltót mert a 1-2 Netflixesen kívül nem igen van mivel büszkélkedniük. Azon kívül max a Cloak and Daggerrel meg a Runaways-szel és ez a két sori lehet az alap egy tévés univerzumra. De kétlem hogy akarnának ilyet.

Silver - 2019. 02. 14. 02:50

Engem csak az bánt, hogy közben az érdekesebb karakterektől, a “nagy nevektől” elveszik a lehetőséget. Lehet új sztorikat kitalálni, de mennyivel nagyobb élmény, amikor egy létezőt adaptálnak hús-vérbe.

winnie - 2019. 02. 14. 05:17

nem vagyok biztos abban, hogy sokaknak egy már megírt történet újbóli elmondása a nagy élmény – az igazán nagy élmény azoknak lehet, akik nem ismerik. és nekik ilyen alapon mindegy – de persze ezzel kapcsolatban tévedhetek. de ettől eltekintve, egy írót nem az fog vonzani, hogy mások sztoriját visszamondja, inkább sajátot akar.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz