login |

Hírkedd – Counterpart-kasza! Wrecked-kasza?

2019. 02. 12. 09:05 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Cobra 11 22. évad (folytatás), Amerikai mesterszakács junior 5. évad
 • Premier: American Dad S13 (folytatás – S16, ha úgy tetszik), Counting On S9, MasterChef UK S15, Seduced By Evil S1, Copycat Killers S6, The Empty Housing Scandal S1, Magical Land Of Oz S1
 • + elérhetővé vált a Documentary NOW! 3. évadjának dupla premierje, ami a Wild Wild Country-t figurázza ki Batsh*t Valley címen.
 • Új a magyar Netflix-en: Flavorful Origins S1
 • Magyar premier – Duna: 03.02 Csak színház és más semmi 4. évad
 • Magyar premier – M2: 02.10 A Büszke birtok oroszlán őrsége (The Lion Guard) 2. évad
 • Magyar premier – VIASAT3: tavasz Észbontók 6. évad
 • Pilotszerep: Jane Levy – Zoey’s Extraordinary Playlist (NBC), Alana De La Garza – FBI’s Most Wanted (CBS),
 • A The Handmaid’s Tale 3. évadja 06.05-én jön a Hulu-ra.
 • A Legion 3. évadjában kiemelt szerepet fog kapni Charles Xavier (Professor X), akit Harry Lloyd fog játszani visszatérő szereplőként. És Stephanie Corneliussen lesz David anyja.
 • A Comedy Central bejelentette klasszikus animációs sorozatának, a Crank Yankers-nek a felélesztését, ami 20 részes berendelést kapott. Nem nagyon ismertem, de most felkeltette a figyelmemet, mert a bábos széria koncepciója telefonos tréfákra épült. Nyilván az új változat már nem vezetékes telefonos átveréseket fog prezentálni, hanem mobilosakat, közösségi oldalasakat és e-sport platformosakat. Az executive producer a régiben szinkronizáló Jimmy Kimmel és Adam Carolla lesz, Jonathan Kimmel lesz a showrunner.
 • Az ABC elkezdte fejleszteni a black-ish második spinoffját. Ez az anyuka, Bow karakterét állítaná a középpontban, illetve az ő érzelmileg és intellektuálisan érett, azonban fogalmatlan, összezavarodott és elég merev viselkedésű 12 éves énjét. A 80-as években játszódó történet egyelőre pilotszkript-berendelést kapott, és még idén az anyasorozat egyik epizódjában fogják felvezetni. Állandó szereplő lenne természetesen az apja és az anyja is, akik 30-as énjét más színészek alakítanák, mint a black-ish-ben.
 • A The Terror 2. évadja nem Budapesten fog forogni, hanem Vancouver-ben.
 • A Killing Eve 2. évados premierjét Amerikában egyszerre fogja adni a BBC America és az AMC.
 • Az Amazon Prime a 2. évadja során itthon megint hetiben fogja adni az American Gods-ot.
 • Az Endeavour 6. évadja 5,1M-s nézettséggel kezdett az ITV-n Angliában. Az első órájában kikapott a BBC-s Call The Midwife-tól, de utána legyőzte a BATA-díjátadót.
 • Az America’s Got Talent 14. évadjára Heidi Klum és Mel B helyett Gabrielle Union és Julianne Hough érkezik zsűritagnak, Tyra Banks-et pedig Terry Crews váltja műsorvezetőként.
 • Jorma Taccona elmondta, hogy elég agresszíven próbálják valamelyik streaming szolgáltatónak eladni egy MacGruber-sorozat ötletét, egy 8-10 részes szezont. (A Saturday Night Live-szkeccsből született Will Forte-karakter anno moziban filmként megbukott.)
 • Nick Santora lett a YouTube Premium-os Dark Cargo showrunnerje.
 • A Starz elkaszálta a Counterpart-ot. A gyártó megpróbál új otthont találni a sorozat folytatásának.
 • A TBS elkaszálta Wrecked-et? Az egyik színész, Zach Cregger tweetje alapján igen, de ez még nem kezelendő hivatalosként. (A meglepő, amellett, hogy emlékeim szerint azért nem volt rossz a nézettsége, hogy épp tegnap volt a TNT/TBS kritikusi sajtókörutas állomása, és egy szóval nem beszéltek a sorozat sorsáról…)
 • Elisabeth R. Finch, a legutóbbi Grex’s Anatomy-epizód írója egy Hollywood Reporter-cikkben arról ír, hogy miért írta meg saját történetét a részben.
 • Chris Kelly és Sarah Schneider a Saturday Night Live Totino’s szkeccseiről beszél, amiket ők írtak.
 • Állandó szerep: Domenick Lombardozzi – Mrs. Fletcher (HBO), F. Murray Abraham, Imani Hakim, David Hornsby, Danny Pudi, Ashly Burch, Charlotte Nicdao, Jessie Ennis – cím nélküli Rob McElhenny-komédia (Apple)
 • Vendégszerep: Sophie Winkleman, Blake Ritson, Matthew Cottle, Oliver Chris, Sargon Yelda, Alice Orr-Ewing, Ross Boatman – Endeavour, Clancy Brown – The Goldbergs (megint), Ken Leung – The Blacklist, Barry Watson – The Loudest Voice (visszatérő), Barry Brewer, Kendall Kyndall – Games People Play (visszatérő), Ali Ahn – Raising Dion (visszatérő),
 • Interjú: Natasha Lyonne (a Russian Doll készítője és főszereplője), Julie Klausner (a Different People készítője), John Landgraf (az FX nagyfőnöke), Andrea Savage (az I’m Sorry készítője és főszereplője),
 • A 02.16-i Guido és Maurizio De Angelis-koncertre meghívott vendégként Magyarországra jön Kabir Bediitt egy interjú vele. És persze a korábban bejelentett Terence Hill is ott lesz. (Még vannak jegyek, és sorozatos zenék is lehetnek, pl. Sandokan – A maláj tigris, 80 nap alatt a föld körül Willy Foggal, A szavanna fia.)
 • 9,5 millió forintos bírságot kapott a TV2 az Aranyélet miatt – egész pontosan azért, mert nem a sorozat korhatárának megfelelő műsorsávban promózta azt. A több, mint 300 reklámnak kábé a kétharmada sértette meg az előírásokat.
 • Pilotberendelés: To Whom It May Concern – CBS, hibrid komédia, készítő: Mike Metz, egy férfiról, aki huszonéves barátai segítségével megpróbálja teljesíteni azokat a feladatokat/küldetéseket, amiket évekkel ezelőtt összeírt magának, hogy megváltoztassa akkori banális életét.
 • Új sorozat: I Am Not Okay With This – Netflix, 8 rész, angol, készítő: Jonathan Entwistle és Christy Hall, executive producer: Shawn Levy – Charles Forsman képregénye alapján, egy, a középiskolai megpróbáltatásokon át navigáló tini lányról, akinek családja komplex viszonyaival is törődnie kell, saját, bimbózó szexualitásával, valamint azzal a rejtélyes szuperképességgel, ami elkezd ébredezni benne.
 • Pilotszkript: Reasonable Doubt – csatorna nélkül (gyártó: Duchess Street), angol, készítő: Susan Everett – Julie Hogg 1989-es esete és Ann Ming harca alapján, aki For The Love Of Julie címen könyvet is írt minderről, egy fiatal nő megöléséről, és az anyja harcáról azért, hogy visszavonják a 800 éves double jeopardy-törvényt, ami szerint valakit nem lehet kétszer ugyanazon bűnért perbe vonni, azaz ha egyszer felmentik az illetőt, akkor már nem ítélhetik el az ügyben. Főszereplő: Maxine Peake
 • A Paper Kite Productions megvásárolta Rebecca Makkai könyvének, a The Great Believers-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A 80-as évek Chicago-jában és a 2015-ös Párizs-ban játszódó történet, mely az AIDS-járványt használja fel, valamint egy anya kutatását tőle elhidegült lánya után, hogy bemutassa az értelmetlen veszteség hatásait, valamint azon erőfeszítéseket, amiket annak érdekében teszünk, hogy mindezen felülkerekedjünk. A fő szál egy többnyire melegekből álló baráti társaság borzalmait és tragédiáit mutatja be a járvány során, valamint ezek hatásait követi az azt követő évtizedekben.
 • Sajtóinfók szerint a Hard Knocks érdeklődik a New York Jets iránt, akik azonban nemet mondtak a dokusorozatnak. Így marad az 5 szóba jövő csapat: Giants, Raiders, 49ers, Redskins, Lions.
 • Bulvár: Melissa Benoist és Chris Wood eljegyezték egymást.
 • A Nat Geo Wild berendelte a Howie Mandel’s Animals Doing Things 2. évadját.

15 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2019. 02. 12. 10:30

Drága lett az Aranyélet. :D Amúgy ez a 9,5 millió nem is hangzik soknak, ha azt nézzük, hogy az ország második legnagyobb csatornájáról van szó.

kiskiraly - 2019. 02. 12. 10:34

Naná hogy lesz szó az idei évadban is Magyarországról A Last weekben:
https://youtu.be/BZF9eg35IXI?t=172

juhaszvik - 2019. 02. 12. 10:38

ez a counterpart hír nagyon csúnyán hangzik, remélem lesz még belőle valami (nézettséggel mi volt a helyzet?)

hard knocks témában: szerintem a raiders a las vegasi kezdéssel lenne érdekes, bár a mostani felállásban is benne lehet még néhány érdekes helyszín (talán még London is versenyben van). a redskins kivételével mindegyik várós, főleg, hogy két kedvencem is itt van, a giants és a 49-esek (tudom, sok örömöm mostanában nem volt a fociban)

Erről a De Angelis-koncertről lemaradtam, kösz az infót, már meg is vettem a jegyet :)

kiskiraly - 2019. 02. 12. 10:41

Az előző kommentemre reagálva: nem a következő évadről, hanem az előző évad utolsó részéről beszélt

Adamzget2 - 2019. 02. 12. 13:00

Remélem a Wrecked kasza híre nem igaz, vagy ha mégis, akkor sikerül megmenteniük a sorozatot.

Silver - 2019. 02. 12. 13:49

“Bulvár: Melissa Benoist és Chris Wood eljegyezték egymást.”

HOGY MIIIII?????????????????????? :OOOOOOOO

FP Jones - 2019. 02. 12. 14:20

Ennyire hihetetlen Silver? :D régóta együtt vannak.

Tomi - 2019. 02. 12. 14:42

A Counterpart első évada kurvajó úgyhogy remélem megmentik. A Starz meg mehet a fenébe! Van realitása a megmentésének?

Thomas - 2019. 02. 12. 17:03

Idolos promóképek megérnek egy posztot?:) Már csak 19 nap!
https://www.mjsbigblog.com/american-idol-2019-cast-photo-gallery-see-the-official-pics-here.htm

cherockee - 2019. 02. 12. 17:26

Counterpart-nak nagyon nem örülök, ennyire rossz volt a nézettsége?

heidfeld - 2019. 02. 12. 17:54

Counterpart nagyon jó, reménykedem a megmentésében!
Wrecked, utóbbi évek legjobb vígjátéka, nagyon éles, társadalmi kritikákkal. 1×10, 3×07 konkrétan legjobb epizódok voltak a műfajban, szerintem.
Oké, túl sokat ordítoznak benne, de ki nem tenné ezt, az ő helyzetükben?
Készítők szerződése lejárt a csatornával, de a nézettsége nem volt rossz.
Nagyon hiányozna a Wrecked. De egy kannibál, és szellem beszélgetését, már senki nem veheti el tőlük, illetve Tood karakterénél szerethetőbb tahó sem tűnik fel, minden nap.

Snoopyzit30 - 2019. 02. 12. 20:30

Counterpart 2. évadát darára tartogatom, remélem hamarosan le tudom darálni. Olvasgattam, hogy botrányosan rossz a nézettsége, szóval nem ért váratlanul a kasza, de nagyon sajnálom. Az 1. évad a tavalyi év egyik – ha nem a legjobb – újonca volt. Kár, hogy nem nézték az emberek. Ez van.

Enzo - 2019. 02. 12. 21:04

Elég erős ez a dupla kaszahírkombó :(
A Counterpartból még van egy évadom, de a Wrecked-et sajnálnám, mert kevés komédiát && 20percest nézek.

kiskiraly - 2019. 02. 12. 21:10

Netflix hatás a briteknél: Sorban mondják le a tévés licenszeket.
Tavalyi idényben 860e az azt megelőzőben pedig 798e ember mondta le => kevesebb bevétel a BBC-nek

Az egyik lehetséges ok:
– Alap Netflix előfizetés:£5.99/hó (£72/év).
– TV licensz ára £150.50/év.

Ezt emelik most meg 4 fonttal áprilistól. Tavaly ilyenkor 3 fonttal emelték a 2010 óta változatlan licensz díjat

https://friends.ca/explore/article/netflix-effect-sees-nearly-a-million-britons-cancel-their-tv-licence-in-last-year-as-viewers-ditch-bbc-in-favour-of-streaming-services/

speranza - 2019. 02. 13. 19:49

Irigylem azokat, akik részt tudnak venni a De Angelis- koncerten! Igazi “időutazás” élmény lehet. :)
Ha belegondolok, hogy olyan 8-9 évesen milyen büszkén feszítettem a fehér alapon piros Sandokan portréval díszített pólómban… :))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz