login |

Man With a Plan: kezdett a 3. évad

2019. 02. 12. 20:20 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kritika,

Ez csak amolyan kibeszélőnek készül csak ide, mert hiába minden, nem hogy visszacsábítani nem bírtak, de még azt is megbánom, hogy eddig beleöltem ezt a pár órát. Na meg az írások idejét pluszban, de az azért máshova számít.

Próbálok pozitívabban élni, de ennyire tipikusan semmilyen sorozanál egyszerűen nem megy. Tényleg semmi értékelhetőt nem találtam Matt LeBlanc komédiájának a folytatásában. Ugye a Man With a Plan úgy kezdett, hogy egy házaspárból a feleség vissza akar állni munkába, és így a férfias férfi ak számító apának is be kell szállni otthon a dolgokba, amikhez nem konyít. Megvolt a teljesen régimódi család-koncepció a 21. századba hozása.

De a legviccesebb, hogy ezt mostanra látszólag el is dobták az alapokat. Pedig közben még egy gyerek jött, nem? Legalábbis valami olyasmi rémlik, hogy újra teherbe esett a feleség. Na a 3. évad elején a kölkök fél percet szerepeltek, helyette a dinamika átrendezésének szentelték ezt a 20 percet: az asszony a férjével kezd dolgozni.

Szóval mostanra a feleség a munkahelyre is behozza a női gondolatokat, eltünteti a maradi hozzáállást. És igen, ez azt jelenti, hogy 20 percen át “de hát mi férfiak sekélyesek vagyunk, ez így jó” alapokra húznak fel minden poént. Legalábbis annak szánják a legtöbb mondatot, úgy nevet a közönség azon, hogy valaki válni fog. “Mint egy ninja.”

Ez a tipikus háttértévé, amikor nem akarod, hogy csönd legyen, de igazán nem is figyelsz oda rá. Csinálsz valamit, vagy netezgetsz, és néha ránézel egy-egy percre. Persze most odafigyelve néztem ehhez a poszthoz, de eskü, tök felesleges volt. Nemhogy berántás nem lett, hanem tényleg olyasmit éreztem, mint amivel kezdtem ezt a bejegyzėst.

6 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2019. 02. 12. 21:14

elég meeh volt, de emlékszem, hogy valamin végül csak elmosolyodtam. bár lehet, hogy csak a sokadik like a ninján.

cherockee - 2019. 02. 12. 22:28

Én elejétől úgy vagyok vele, hogy mivel kb. 0 komédiát nézek (God Friended Me-t nézem ami inkább feelgood, Big Bang Theory-t de tényleg mostmár csak szokásból mert pocsék), miért ne. És arra emlékszem, hogy az első évadban is, és a másodikban is több résznél nagyon jókat röhögtem, a mostani két részben is röhögtem párat, többet nem várok. Jóbarátok ismétlések többet adnak, de valamiért kedvelem, kis normális világ, senki nem hal meg, nem várható egy fejlövés, egy térugrás. De tényleg semmi világmegváltó. Szerintem így 3. évadra már nem is akar más lenni.

elliot - 2019. 02. 13. 10:58

Mi szeretjük igazából ezt a sorozatot, kellemes, langymeleg, de nem idegesítően rossz. Amolyan elfér a krimik mellé, ha nem akarunk vért látni.

Az első rész megdöbbentett mondjuk most, hogy már az előző évadban megtudtuk, hogy Andyvel együtt fog dolgozni Adam, de egyrészt nem volt világos, hogy Andy csatlakozik a céghez, nem pedig egy teljesen új szálat kezdenek. Másrészt meg még mindig nem kezdtek együtt dolgozni, csak előkészülnek rá, szóval a bonyodalmakra még kicsit várni kell. Mi egyelőre maradunk.:)

goodjohnwin - 2019. 02. 14. 10:15

Jim szerint a világ, új köntösben.
Ha majd lesz belőle 5-6 évad, napközben valamelyik csatorna majd örömmel fogja rommá ismételni, a népek pedig örömmel fogják nézni a tévében/gyűlölni a fészbúkon.

winnie - 2019. 02. 14. 10:26

a sorozat kapcsán egyébként azon filóztam, hogy ciki az, ha ennyire hagyták a francba az eredeti koncepciót, vagy épp ellenkezőleg, elismerésre méltó, hogy látták, mi működik és mi nem, hogy változtatni akartak.

ld. hogy hagyták az iskolai dolgokat (nem tudom, mennyire), viszont megfogták az ottani apukát, és beleerőltették a családi vállalkozásos szálba kevin nealon mellé.

goodjohnwin - 2019. 02. 14. 11:27

Ha nem tudják megtölteni értelmes tartalommal a kocepciót, akkor jobb elengedni, főleg, ha a nézettség számít. Egy családszitkom amúgy sem aza terület, ahol nagy újításokra szükség van.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz