login |

Hírszerda – Family Guy 18. évad! Bob’s Burgers 10. évad!

2019. 02. 13. 09:05 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Pitching In S1, Miracle Workers S1, Boomerang S1, Shetland S5, The Real Housewives of Beverly Hills S9, American Chopper S12, Chopped S41, Famous And Fighting Crime S1, The Making of Me S1, The Secret Lives Of Slim People S1, James Martin’s Great British Adventure S1, A Very British History S1, The Best House In Town S1 + Finálé: Catastrophe S4, American Nightmare S1, Body Cam S1, Legend Hunter S1,
 • Teljes évados premier: Weird City S1 (YouTube Premium),
 • Magyar premier – Viasat Explore: 02.15 A feladatosztó (Taskmaster) 1. évad
 • Magyar premier – Epic Drama: 02.21 Egy francia falu (Un Village Francais) 5. évad
 • Magyar premier – VIASAT3: tavasz Ízig-vérig 1. évad
 • Az RTL Klub még az első félévben bemutatja Az alvilág mellett másik új, saját gyártású sorozatát, a Mellékhatás-t. Ezek mellett ősszel is érkezik majd egy új, heti széria.
 • Az ABC nem rendelte be pilotnak Allan Heinberg női szuperhősös Marvel-es forgatókönyvét. Azaz nem fog kiderülni, hogy melyik karaktert tették volna meg főhősnek. (Vagy már kiderült, csak nem olvasok képregényes oldalakat.)
 • Az American Crime Story kapcsán az FX elmondta, hogy 3 vagy 4 ötletet fejlesztenek jelenleg aktívan, de még nem tudni, hogy melyik fog befutni, melyik lesz készen először. Az viszont biztos, hogy a Katrina hurrikános történet, aminek többször is nekifutottak, kuka lett.
 • Visszatér a Signed, Sealed, Delivered a Hallmark-ra!!! Kap egy új filmet legalábbis.
 • A Star Trek: Discovery S2 premierje előtti hétvégén a CBS All Access rekordszámú új előfizetőt regisztrált – az előző rekordot (ami az STD S1 premierje előtti hétvégén volt) 72%-kal múlta felül a mostani. Bónusznak a hétvégi egyedi megtekintések száma, vagyis kvázi a nézettség is rekordot döntött.
 • Emlékszik még valaki Greg Nicotero horrorantológia projektjére, a Creepshow-ra? Itt írtunk a Shudder sorozatáról. Most pedig kiderült a 6 részes szezonban pár történetek címe és írói: “Silvery Waters of Lake Champlain” – Joe Hill, “House of the Head” – Josh Malerman, “The Companion” – Joe Lansdale, “The Man in the Suitcase” – Christopher Buehlman, “All Hallows Eve” – Bruce Jones, “Night of the Paw” – John Esposito, “Bad Wolf Down” – Rob Schrab.
 • A What We Do In The Shadows-tévésorozatban ismerős nevek lesznek. Az egyik fő karaktert Nandor The Relentless-nek hívják, aki az Ottomán Birodalom nagy harcosa volt, plusz lesz egy brit vámpír is, akit Laszlo-nak nevezik majd.
 • A Missing spinoffja, a Baptiste 02.17-én jön a BBC-re.
 • Új sorozat: My Glory Was I Had Such Friends – Apple, készítő: Karen Croner, főszereplő: Jennifer Garner, executive producer: JJ Abrams – Amy Silverstein emlékiratai alapján, a barátság erejéről, valamint az emberi szellem rugalmasságáról, mindez azon pár nagyszerű ember révén, akik támogatták a főhőst, amint ő második életmentő szívátültetésére várt.
 • Pilotberendelés: Frankenstein – CBS, készítő: Jason Tracey, executive producer: Rob Doherty, egy san francisco-i gyilkossági nyomozóról, akit rejtélyes módon felélesztenek miután szolgálatteljesítés közben megölik. Folytatja is régi életét, azonban a felesége észreveszi, hogy más ember lett, és eközben kiderítik, hogy egy fura ember, bizonyos Dr. Victor Frankenstein áll a reanimációja mögött.
 • Az America’s Got Talent-ben Jon Dorenbos és Darci Lynne Farmer kapta zsűris wild card-ot, azaz versenyezhet a döntőben jutásért annak ellenére, hogy nem jutott tovább korábban. Vagyis no love for Attraction.
 • 2018 legnézettebb kanadai (vagy kanadai koprodukciós) sorozatai csatona portfolióként: Bell Media: 1. The Amazing Race Canada, CTV – 1.8M, 2. MasterChef Canada, CTV – 1.2M, 3. Cardinal, CTV – 972e + Corus Entertainment: 1. Big Brother Canada, Global – 1,1M, 2. Private Eyes, Global – 1,0M, 3. Vikings, History – 679e, CBC: 1. Murdoch Mysteries – 1,2M, 2. Rick Mercer Report – 886e, 3. Frankie Drake Mysteries – 806e
 • Pilotrendezés: Paul Weitz – Heart of Life (ABC), David Frankel – The Baker and The Beauty (ABC),
 • A FOX berendelte a Family Guy 18. évadját.
 • A FOX berendelte a Bob’s Burgers 10. évadját.
 • Az Unbreakable Kimmy Schmidt készítői és főszereplői beszélnek a majdnem egy órás, “Mi lett volna, ha?” 4×09-es epizódról.
 • Natasha Lyonne és Leslye Headland, a Russian Doll készítő-főszereplője, valamint a készítő-rendező beszél az 1. évad fináléjáról.
 • Pilotszerep: Sarah Wayne Callies, Michele Weaver, J. August Richards – Council of Dads (NBC),  Tia Carrere, Gillian Jacobs, Phil LaMarr, Josh Luis Keaton, Omid Abtahi – This Functional Family (truTv)
 • Állandó szerep: Jordin Sparks, Matt Shively, Brooks Brantly – Besties (Freeform), Shane Harper, Atkins Estimond – Hightown (Starz)
 • Vendégszerep: Jennifer Jason Leigh – The Affair (visszatérő), JoBeth Williams – Station 19, Kevin Alves – Locke & Key (visszatérő), DeWanda Wise, Jessica Williams – The Twilight Zone, Saverui Guerra – Curb Your Enthusiasm (visszatérő – megint), Christopher Naoki Lee – The Terror (visszatérő),
 • Interjú: David Benioff és Dan Weiss (a Game of Thrones készítői), Laurie Nunn (a Sex Education készítője), Charlie Bartlett (Alan – Russian Doll), Bradley Bredeweg (a Good Trouble egyik készítője),
 • Eddig tartott a sikerszéria: az Éjjel-Nappal Budapest 02.18-tól az RTLII-re költözik. És a meglepő, hogy az RTL Klub a helyére nem egy műsort, hanem minden hétköznap mást fog pakolni. Ami merész, mert az ilyen próbálkozások korábban mind elbuktak.
 • Pilotszkript: The Murdstone Trilogy – csatorna nélkül (gyártó: Duchess Street), angol, készítő: Mike Poulton – Mal Peet könyvei alapján komédia könyves díjakról, chat show-król, irodalmi fesztiválokról és a Gyűrűk ura, valamint a Trónok harca által inspirált fantasy iparról.
 • A Gaspin Media megvásárolta Jennifer Miller és Jason Feifer könyvének, a Mr. Nice Guy-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő Laura McCreary lenne. A saját tapasztalatokon alapuló történet egy férfiról és egy nőről szól, akik egyéjszakás kalandba bonyolódnak, és tudtukon kívül ugyanannak a magazinnak írnak. Mindketten írnak is az összejövés tapasztalatairól, és a cikkek netszerte hatalmas sikernek bizonyulnak (ld. még ‘viral’), így a kapcsolatuk folytatása mellett döntenek, és heti, kvázi szembenálló véleményeket tartalmazó rovatot kezdenek, melyben egymás teljesítményét értékelik az ágyban.
 • Az NBC-ről a NatGeo-ra került át a Running Wild with Bear Grylls, ott fog folytatódni az 5. szezonnal.
 • A RuPaul’s Drag Race angol változatában a BBC3-n Michelle Visage is zsűritag lesz.
 • Hannah Storm és Andrea Kramer vissza fog térni a Thursday Night Football kommentátori állásába, már ami a csütörtöki amerikai foci meccsek (itthon is fogható!) Amazon Prime-os közvetítéseit illeti.

16 hozzászólás Ne habozz!

wickee - 2019. 02. 13. 09:17

winnie, a Netflixes Marvel sorozatokról lenne egy kérdésem, hátha te tudsz valamit.

Eddig szépen megjelent DVD-n/Blu-Rayen a Daredevil első két évad, a Jessica Jones első évad, a Luke Cage első évad, és az Iron Fist első évad. Viszont a The Punishernek se híre, se hamva… Még az első évadnak se… Szerinted ez miért van? Lehet, hogy ez nem fog megjelenni fizikailag?

winnie - 2019. 02. 13. 09:19

passz, de ezek nemzetközileg jelentek meg, nem? nem követem, csak kérdezem. de ha igen, akkor az ottani szerződésekhez lehet valami köze, és meg kell nézni, hogy a punisher milyen kezelést kapott esetlegesen a netflixen kívüli médiában, ha ugyan kapott.

len90 - 2019. 02. 13. 09:21

RTLII nézettségéről nincsenek adatok? Nem mintha nézném vagy izgatna a sorsa, de az ÉNB szerintem bőven jó less nekik, szerintem van már akkora a csatorna elérhetősége, hogy aki követni akarja a költözéssel tudni is fogja. Az Oltári csajokat és a Való Világot is megérte nekik az RTLII pakolni, ezért gondolom, hogy a fiatalok körében nem teljesíthet rosszul, de tényadataim nincsenek róla…

wickee - 2019. 02. 13. 09:21

Erről fogalmam sincs, hogy milyen formában… Azt tudom csak, hogy Amazonon kaphatóak. Amerikain, angolon, sőt még a németen is.

winnie - 2019. 02. 13. 09:34

len90: megérte, hiszen mindenképp fel tudják nyomni az átlagos, ismétlőcsatornás nézettséget, csak ugye, ha ez érné meg, akkor eleve oda készülne. mondanám, hogy elkezdik és meglátják, hogy ott van-e jövője a költségvonzat mellett, de mivel elég olcsó a sorozat, és nem foglal le nagyobb stábot, ezért lehet, hogy ott is simán elél. a lényeg, hogy jelen állás szerint így csökkentik a veszteséget – de ha beválnak a helyettesek, akkor pluszba jön ki a csatorna, és az lesz az igazi siker.

Enzo - 2019. 02. 13. 09:53

A The Walking Dead 9×09 kétszer is be van linkelve oldalsávba :D

kiskiraly - 2019. 02. 13. 10:02

Az év WTF-ja.

A német Sky újra elkezdte sugározni a Formula 1-et.
RTL is adják (ingyenesen), Sky sokalotta az árat, tavaly sem közvetített már. Erre az előfizetői szám csökkenni kezdett, úgyhogy idén újra adni fogják ők is :)

Jó volt német Skynak az F1-es elemzési műsora vagy mi a fene? :)
https://www.broadbandtvnews.com/2019/02/12/sky-deutschland-recoups-formula-1-rights/

gromit - 2019. 02. 13. 10:11

esetleg mert náluk reklámszünetmentes közvetítés?

dochollywood - 2019. 02. 13. 10:16

McNulty nagyon ráérzett hova kell házasodnia :)

https://www.youtube.com/watch?v=7R2RyqU4hjI

Necridus - 2019. 02. 13. 10:53

RuPaul’s Drag Race (mondjuk nem tudom, melyik valtozat) zsuritag lesz Miley Cyrus is, tegnap jelentette be az instagram oldalan

kiskiraly - 2019. 02. 13. 13:07

Late Late showban megint járt egy mágus.
Első kettő rövid, harmadik egy hosszabb trükk, de megéri a végén
Corden jó alany erre, mert tényleg meglepődik mint egy kisgyerek + a két szinésznő is jó alany

https://www.youtube.com/watch?v=Fbi8lbcG2Es

Col-Lector - 2019. 02. 13. 13:08

Az American Crime Story Katrina hurrikános kukának örülök, nagyon nem érdekelt volna ennek a történetnek a feldolgozása. Egy OJ és Versace-évad után tartani kéne a magasra tett lécet.

Baptiste nagyon várós.

Silver - 2019. 02. 13. 13:26

Én viszont baromira csalódott vagyok, hogy nem lesz… Anno úgy volt, hogy az lesz a 2.évad. Aztán felcserélték… Arról is volt szó, hogy talán mindkét évad ugyanabban az évben lesz bemutatva. De nem így lett… Mindenesetre én azt hittem már rég kész van, és már csak a premierre kell várni, de f#szt, még el sincs készítve, sőt, kukázva lett XD Ekkora pofára esést…

Sabinomi - 2019. 02. 13. 15:06

Mivel én is az oldalon szoktam informálódni az új BBC-s dokufilmek kapcsán, így gondoltam megosztom veletek az alábbi videót, amivel ma futottam össze :)
BBC dokufanoknak biztos feldobja a napjukat :)
https://www.youtube.com/watch?v=BEb1K33kwgI

Dani - 2019. 02. 13. 20:42

Magyar premier: Dragon Ball Super 5. évad Március 25. Viasat 6

kiskiraly - 2019. 02. 14. 07:38

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz