login |

5 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2019. 02. 16. 22:38

Mindíg is érdekelt, hogy ez a Last Week Tonight with John Oliver miért kap olyan kiemelt figyelmet?
Nem ugyanolyan mint a Jimmy Kimmel, Ellen stb bármilyen éjszakai talkshow?
Asszem a HBO is adja szinkronosan.

winnie - 2019. 02. 17. 07:14

ellen nappali, és nem adja az hbo szinkronosan, csak felirattal, de azért, mert hbo-s sorozat.

” Nem ugyanolyan mint a Jimmy Kimmel, Ellen stb bármilyen éjszakai talkshow?”

nem. azok beszélgetős műsorok, monológgal, 2 celeb vendéggel, olykor zenével, vicces jelenettel, játékkal, kvázi bulvár. ez egy monológ. ül valaki egy asztalnál és beszél. pár aktualitásról és egy témát kifejt bővebben, mondjuk az olasz választásokat vagy a netsemlegességet vagy a génmanipulációt vagy az amerikai terhesség központok válságát. kvázi egy komédia. amiben ismeretet is terjesztenek. rén unalmasnak hangozhat, de valójában zseniális, nagyon erősen megírt és jól előadott anyag.

figyelmet pedig azért is kaphat, mert ez egyrészt heti sorozat, míg a talkshow-k napiak, másrészt pedig, mert nézik az olvasók, illetve nézzük mi is általában.

(viszont látatlanban mondom, hogy alapból kevesebb posztot kap, mint kimmel vagy bármilyen éjszakai talkshow – utóbbiakból mindig posztolunk videót, de ehhez évi egy kritika, egy előzetes és egy plakáton kívül maximum a magyar jelenlétet rakjuk ki, ha van, bár nyilván a kritika meg a plakát, amit ehhez kirakunk, nem jellemző a talkshow-kra.)

Caeiro - 2019. 02. 17. 09:28

Már nagyon várom, kíváncsi vagyok, milyen témákkal jön vissza! Van bőven miből mazsolázgatnia, többször gondoltam rá az elmúlt hónapokban, hogy basszus, ezt hogy tálalná vajon Oliver? (pl. kormányzati leállás, vagy a külpolitikai marhaságok, vagy a Mueller-féle vizsgálat fejleményei.

LaCRossE - 2019. 02. 18. 20:51

Jelenleg nálam három ilyen heti talkshow nézős

– Last Week Tonight with John Oliver
– Patriot Act with Hasan Minhaj
– The Russell Howard Hour (bár annak a 2. évadja szerintem hamarosan véget ér, és ez egy kicsit más, mert itt több szegmens van, ami nem monológ)

Caeiro - 2019. 02. 19. 21:11

Megnéztem, egy kicsit csalódott vagyok, hogy már megint a Brexit volt terítéken. Lehet, hogy csak nekünk unalmas egy kicsit a téma, itt az EU-ban és persze tudom, hogy az USA-ból nézve vicces lehet a britek skizofréniája, meg persze Oliver-t is azért izgatja ennyire, mert brit, de most nem szórakoztatott a fő szegmens. Mondjuk az amiknak meg Trump lehet unalmas…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz