login |

Délelőtti videó 3.: Baptiste

2019. 02. 17. 12:15 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video, ,

Ma kezd a BBC-n a két évados The Missing spinoffja, az önmagában is nyugodtan kezelhető Baptiste, ami a francia Tchéky Karyo korábban megismert karakterét, Julian Baptiste-ot fogja követni – a Liar és a Rellik készítőjének remek sorozatának első (pilotírás) és második évadja is kapott kritikát nálunk, és mindkét szezon elérhető itthon az Amazon Prime-on.

Az első évadban a nyomozó feleségével Amszterdam-ba fog utazni, ahol a rendőrfőnök (aki egykori barátnője) segítséget kér tőle egy ügyben. Egy Belgiumba szakadt angol ugyanis eltűnt unokahúgát keresi.

Egy rövid és egy hosszú előzetes a tovább mögött. Főszerepben Karyo mellett Tom Hollander, valamint Jessica Raine, Anastasia Hille, Alec Secareanu, Talisa Garcia, Trystan Gravelle, Barbara Sarafian, Nicholas Woodeson, Gijs de Lange, Clare Calbraith, Anna Próchniak, Freya Kingsley, Zachary Baharov, Camille Schotte.

1 hozzászólás Ne habozz!

Snoopyzit30 - 2019. 08. 19. 07:51

Bár elég rövid volt az évad (csak 6 részes a Missing 8 részéhez képest), de végig lekötött, rendben volt. A Missinghez azonban egyelőre nem ért fel, de Baptiste figurája meg van annyira érdekes, hogy el néznék vele akárhány sztorit.
Remélem lesz folytatás. Kellenek az ilyen rövid, nyomozós sorozatok, ami nincs elhúzva több évadra. Néha csak ennyi fér bele az időbe.

7-7,5/10

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz