login |

Emlékeztető: Orgyilkos osztály 1. évad

2019. 02. 19. 19:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 20:45. HBO. Deadly Class – 1×01 (pilotkritika: winnie – 8/10, human – 6/10 + magyar feliratos előzetes) – az HBO GO után szinkronnal is a tévében.

A Syfy 80-as években játszódó (királyságos zenék!) nihilista képregény-adaptációjáról mindent megtaláltok a kritikáinkban. Alapvetően egy titkos középiskolában játszódó sorozatról van szó – ahol diákok gyilkosok, vagy legalábbis gyilkos-növendékek. El lehet képzelni, hogy milyen tantárgyaik vannak és milyen házi feladatokat kapnak.

Az alapul szolgáló képregény most jelenik meg itthon, és akinek nem lennének elegendőek a mi szavaink a történetről, annak itt van az HBO-s leírás:

A ’80-as évek ellenkultúrája, egy sötét, képregényszerű világ adja a sorozat hátterét, ami olyan korosztályi történet, amilyet még nem látott. A Rick Remender és Wes Craig képregényéből készült széria hőse egy kiábrándult tinédzser, aki bekerül egy különleges suliba, ahol a bérgyilkosok legújabb nemzedékét képzik. Az erkölcsi kódexének fenntartását megnehezíti a könyörtelen tananyag, az egymással versengő klikkek, és a serdülőkorral járó bizonytalanságok is végzetesnek bizonyulhatnak számára.

1 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2019. 02. 19. 19:59

4 resz alapjan abszolút az a kategória aminel nem vagyok kepes varni egy hónapot hogy a szinkronos utolerje az angolt, szoval majd ha a bnom nezi mellettem neha belenezek magyarul is :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz