login |

Hírszerda – Nightflyers-kasza! The Man In The High Castle-kasza!

2019. 02. 20. 09:05 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Csodatevők 1. évad (HBO GO), Toplista 1. évad + tévés premier: Luther 5. évad
 • Premier: At Home with Amy Sedaris S2, Fresh Eggs S1, Children of the Snow S1, Countryfile Winter Diaries S3, Growing Up Gifted S2 + Finálé: Many Sides of Jane S1
 • Magyar premier – HBO3: 03.09 Jobb idők (Better Things) 3. évad
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 03.18 Raven otthona (Raven’s Home) 2. évad (folytatás)
 • Magyar premier – NickToons: tavasz Üdv a Wayne-ben (Welcome To The Wayne) 1. évad
 • Ma 22:00-ig fog tartani az Exatlon Hungary a TV2-n. Még hátrébb kerül a Legyen Ön Is Milliomos!
 • Az egyik tervezett animációs Star Trek-sorozat a Nickelodeon-ra készülhetne el. A készítők Kevin és Dan Hageman lennének, a célközönség nyilván a fiatalabbak
 • Az AMC megpróbálta elsüllyeszteni a Fear The Walking Dead-del kapcsolatos copyright keresetet, de nem sikerült, így bíróság elé fog kerülni.
 • A Universal Content Productions (korábban: Universal Cable Productions) készítői szerződést kötött Sam Esmail-lel, ami elég nagy szó, hogy megtartották a Mr. Robot készítőjét a nagy stúdiók és a Netflix nyomulása ellenére. Persze ehhez az is kellett, hogy a 4 éves deal kábé 100 millió dolláros legyen, legalábbis sajtóértesülés szerint évi 20-25 millió dollárt kaszál az író/rendező. Cserébe pedig viszi tovább sorozatait, és újakat készít a stúdiónak.
 • Korábbi fura, közösségi médiás megnyilvánulásai ellenére Dan Stevens nem lesz benne a Downton Abbey-mozifilmben.
 • Egy, az ABC által kiadott hivatalos videó szerint az Agents of SHIELD már májusban folytatódik.
 • Az angol Red Nose Day-en kap a Bodyguard is fog kapni egy vicces szkeccset Richard Madden-nel.
 • A Hallmark Movies Now első sorozatának, When Calls The Heart spinoffjának, a When Hope Calls-nak Morgan Kohan (Lillian) és Jocelyn Hudon (Grace) lesz a két főszereplője, akiket a When Calls the Heart: The Greatest Christmas Blessing-ben mutattak be, a karácsonyi epizódban. A két nővér árvaként nőtt fel, de teljesen más körülmények között, és az 1900-as évek elején felnőttként találkoznak egy kisvárosban, ahol árvaházat nyitnak. Ez egy eléggé átmeneti időszak, igencsak meghatározza az életüket a modern korba való lépés.
 • Az amerikai jogvédelmi hivatal visszautasította Alfonso Ribeiro kérését, miszerint védjék le Fresh Prince of Bel Air-es táncmozdulatait, amit Carlton-ként adott elő. (Ugye emiatt indult per a Fortnite játék ellen.)
 • Pilotberendelés: Woman Up – ABC, egykamerás komédia, készítő: Zoe Lister-Jones, executive producer: Liz Meriwether, két, egykor tinédzserként szülő anyáról, akik a belüket is kidolgozták, hogy lányaik leérettségizhessenek, most pedig, 35 évesen készen állnak arra, hogy megéljék fiatal éveiket, amire anno sosem volt lehetőségük.
 • A CBS All Access-ről lehet, hogy némelyik sorozat (pl. a Good Fight) kap tévés sugárzást is a CBS-en.
 • Úgy tűnhet, hogy az ABC-s The Rookie nem túl jó számokat hoz, és nem is, kikap a CBS és az NBC sorozataitól, de a tavalyi kedd 22:00-s sorozatokhoz (Kevin (Probably) Saves The World, Agents of SHIELD), képest az ABC-nek még így is előrelépés.
 • Az Amazon elkaszálta a The Man In The High Castle-t. A már berendelt 4. évad lesz az utolsó.
 • A Syfy elkaszálta a Nightflyers-t.
 • Liam James (Billy) beszél a Deadly Class múlt heti részéről. És Michel Duval, valamint Maria Gabriela de Faría (Chico és Maria) is nyilatkozott.
 • A The Masked Singer múlt heti kiesője nyilatkozik.
 • Állandó szerep: Stephen Merchant, Sheridan Smith, Jaime Winstone – The Barking Murders (BBC), Blake Anderson – Woke (Hulu)
 • Vendégszerep: Németh Kristóf – Drága örökösök, Laurie Holden – Proven Innocent, Tituss Burgess, Margaret Cho, Angela Kinsey, Tim Meadows, John Reynolds, Lolly Adefope, Chris Parnell – Miracle Workers, Michele Boyd – NCIS,
 • Interjú: Julie Plec (a Roswell, New Mexico executive producere), Jon Bass és Sasha Compere (Sam és Laura – Miracle Workers), Hasan Minhaj (a Patriot Act műsorvezetője), David Schalko (az M – A City Hunts a Murderer rendezője), Brett Weitz (a TBS és a TNT progrramigazgatója),
 • A Dal-ból kizárásra került Petruska dala, mert túlságosan hasonlított a Vampire Weekend White Sky-ára. A helyére Oláh Gergő került be a döntőbe.
 • A Drága örökösök az RTL Most!-on epizódonként átlagosan 65 ezer feletti videoindítást hoz, és a platform nézettségének 20%-át szállítja a széria.
 • Sorozatberendelés: Brave New World – USA (eredetileg a Syfy-re tervezték), készítő: David Wiener + Grant Morrison és Brian Taylor, executive producer: Steven Spielberg – Aldous Huxley 1932-es regénye alapján (itthon: Szép új világtartalom itt). Egy olyan világban játszódó sztori, ahol nincs szegénység, betegség vagy háború – és persze sok más, értékes dolog sincs. Ebben a világban az emberek elmemódosító drogokat szednek és totálisan hedonista, a mámorra és a szexre koncentráló életet élnek, és már nem hagyományos módon szaporodnak A 26. században járunk egyébként, amikor is egy pár úgy dönt, hogy az általuk ismert egyetlen, szigorú világon kívülre látogat, ahol egy felkelés részévé válnak, majd pedig közvetve előidézik az Új London utópisztikus harmóniájának megrengetését.
 • Pilotszkript: Strange Times – TBS, animáció, készítő: Aaron Karo – Tom DeLonge képregénye alapján, afféle szerelmes levél a punk rock kultúrának öt lepukkant gördeszkásról, akik paranormális rejtélyeket tárak fel, miközben kormányügynökök üldözik őket. Igazmondás, mindenki sértegetése (kivételezés nélkül) és egy nagy középső ujj.
 • Új sorozat: El Vecino – Netflix, komédia, spanyol, készítő: Carlos de Pando, Sara Antuña, rendező: Nacho Vigalondo – Santiago Garcia és Pepo Perez képregénye alapján. Javier élete nem fényes, az utolsó dolog, amire vágyott, hogy egy űrlény landoljon rajta és átadja a képességeit neki. Ezek viszont semmit sem érnek úgy, ha kirúgják és a barátnője épp szünetet akar tartani a kapcsolatukban. De a szomszédja segítségével megtanulja képességeit a jóra használni, és igyekszik rejtegetni a személyazonosságát az új szuperhős után nyomozó barátnője elől is.
 • A Showtime új talkshow-ja, a Deesus & Mero első vendégei között Alexandria Ocasio-Cortez mellett még ott lesz John Legend, Vince Staples, Ben Stiller, Issa Rae, Senator Kirsten Gillibrand, és Pusha T.
 • A szcientológus egyház azzal vádolja Leah Remini-t, hogy a Scientology and the Aftermath című dokureality-je által sugárzott gyűlölethadjárat és propaganda idézte elő egy tagjuk megölését Ausztráliában. Az ügyről bővebben itt.
 • Beperelték a Netflix-et a Wild Wild Country kapcsán. Egy dokufilmes (Michael Hilow) és egy svájci cég (The Osho International Foundation) ugyanis azt állítja, hogy az ő anyagaikat egy 1993-as filmből is felhasználták a dokuszériához az engedélyük nélkül. Itt a teljes kereset, ami az 1×01-ből 88 részletet citál elő, összesen 12 perc terjedelemben.

20 hozzászólás Ne habozz!

Tibi - 2019. 02. 20. 09:21

A Deadly Class az első Syfy sorozat amit nézek, így nem igazán tudom, hogy a nézettsége mennyiben jó, vagy rossz.
Lehet szerintetek számítani második évadra?

wickee - 2019. 02. 20. 09:23

“Korábbi fura, közösségi médiás megnyilvánulásai ellenére Dan Stevens nem lesz benne a Downton Abbey-mozifilmben.”

Hol voltak ilyen megnyilvánulásai? Követem mindenhol ahol fenn van, de esküszöm nem láttam semmi ilyesmit tőle. :D Vagy akkor nagyon vak vagyok… :D

winnie - 2019. 02. 20. 09:24

hát, korai még szerintem. meg kérdés az, hogy a streaming szerződése mire lesz elég.

érdemes egyébként összevetni a kaszált nightflyers számaival, illetve egy olyan syfy-sorozatéval, amit folytattak mostanában. a nézettség posztokban valahol ott az infó, most nem vagyok a gépnél.

GYV - 2019. 02. 20. 09:24

Pontosítanék: Üdv a Wayne-ben! lenne a hivatlos cím.

winnie - 2019. 02. 20. 09:25
Franky - 2019. 02. 20. 09:26

Az Rtl Spike csak nem akarja elhozni a Sötét árvák utolsó szezonját , az egyik műsorújság szerint az első 4 évad ismétlése után megint a 3.évad lesz műsoron !
Ez tök gáz szerintem , hogy 2017 ősze óta nem bírták elhozni…persze bármi előfordulhat , lehet csak elírás , de akkoris…

wickee - 2019. 02. 20. 09:26

Ja hogy ebből következtették? LOL, bennem fel se merült… :D

dochollywood - 2019. 02. 20. 09:42

Magyar premier:

1890. /Duna TV, márc. 4.)

noinipo - 2019. 02. 20. 10:50

The man in the high castle – RIP

Enzo - 2019. 02. 20. 11:13

Bakker, nem nézek sok sorozatot, de ez 8 napon belül a második olyan reggeli hírblokk, amiben 2 általam nézett sorozatot kaszálnak el :O :O

A TMITHC-t egy picit sajnálom, bár így hogy van még 1 évad, szerintem pont megfelelő hosszú lesz…a Nightflyers meg teljesen megérdemelt.

Snooypzit30 - 2019. 02. 20. 12:07

“The Man In The High Castle-kasza!”

Neeeee! Brü-hü-hü-hü! Ez most nagyon, de nagyon fáj :-(

Kissur - 2019. 02. 20. 13:30

A Miracle Workersből mindkét eddig külföldön levetített rész fent van HBO GO-n, nem csak az első.

winnie - 2019. 02. 20. 13:34

igen, így is szokták mostanában, bár lehet, hogy csak a tbs/tnt sorozatokkal, mint az i am the night.

Desmond Wallace - 2019. 02. 20. 15:24

Hirtelen műsorváltozás a Dunán:

Ma este, a Piknik a Függő Sziklánál helyett, A mi kis állatkertünk indul a csatornán.

szirial - 2019. 02. 20. 16:05

Bocs, de szerintem a Szép új világban nincs felkelés. Egy évekkel ezelőtt véletlenül a rezervátumban maradt nőt és az ott született fiát hozzák vissza a ‘civilizációba”. Utána ez a fiú – és az olvasó – szembesül a társadalom értéktelenségével.

Snoopyzit30 - 2019. 02. 20. 17:53

Dan Stevens csak akkor lehetne benne ha előzményfilm lenne,de akkor meg nem lenne köze még a családhoz,szóval ő sehogy sem lehetne benne.

kiskiraly - 2019. 02. 20. 18:07

Ma 2019 Brit Awards este 9-től élőben a youtube-on.

Házigazda: Jack Whitehall
https://www.youtube.com/user/thebritawards

heidfeld - 2019. 02. 20. 18:31

Korunk egyik legjobb sorozata Man in the High Castle.
Nagyon igényes, és rengeteget költöttek rá.
3. évad teljesen rendben volt, bár egy dolgot, sehogy nem értettem.
Hiányozni fog.

karit - 2019. 02. 20. 22:47

RIP Man in the High Castle.
Remélhetőleg a kaszahír ismeretében megfelelően mindfuck lezárást kanyarítanak neki.

kiskiraly - 2019. 02. 21. 00:14

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz