login |

Pilot: Doom Patrol

2019. 02. 20. 14:50 - Írta: human

58 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Critics. What do the know? They are gonna hate this show.

Nincs igaza a narrátornak, vagy nem számítok igazi kritikusnak, mivel eddig imádom ezt a show-t, amiben a fenti kiszólás elhangzott. Amúgy a Titans utáni DC Universe-dobásról van szó. Bár nem függnek össze a sorozatok, ne aggódjon senki. Legalábbis egyelőre nem, és ha van eszük, akkor ez így is marad.

Amúgy érdekes egy ilyen pilotot nézni, ami tényleg nyugodtan mer alapozgatni. Konkrétan egy teljes órában csak a karakterekkel foglalkozik a Doom Patrol, a fő szállal nem is annyira. Így csak azt tudtuk meg, hogy egy náci tudós megváltoztatott egy gonosz embert, aki utal rá, hogy még a vártnál is több mindent kapott ezzel a kísérlettel.

Az ellenkező oldalon pedig egy másik tudós összeszedett pár, valami által megérintett embert, akik különleges képességekre tettek szert az esemény közben – meg egy agyból robotzsarut csinált. Így tudhatunk meg egyre többet egy blob, egy robot, és egy fejtetőig bebugyolált szuperhős kezdeményről. És a pilot közepe felé hozzájuk csatlakozik egy többszörös személyiséggel megáldott/megvert lány.

Egy dolgot elértek: kedvem támadt esélyt adni a Titans-nek. Mármint a “DC-sorozat” kijelentés meghallása után a The Flash és a többi popcorn jut eszembe, de ez nem olyan szétszabdalt, és hát valamennyire felnőttesebb is, nem csak a képi világot értve ezalatt, de a hőskezdemények témáinak levezetését is.

A szereplőgárda amúgy nagyon jó eddig. Érdekes, hogy milyen korrekt színészeket castingoltak még felismerhetetlen szerepekbe is. Fejtetőig bebugyolálva mindegy, ki van a kötés alatt. Vagy az aggyal megtámogatott robottest mögötti “hús” is lényegtelen lehetne, és utóbbiba mégis mennyit ad Brendan Fraser hangja. Az ő szíve rángatja bele a többieket abba az eseménysorba, aminek a végén talán tényleg hősök lesznek.

A lényeg, hogy tudom ajánlani a Doom Patrolt, ránézésre jól sikerült, de személyesen valahogy mégsem érzem úgy, hogy igazán lázba hozott. Az mindenképpen pozitív, hogy nyugisan alapozgattak, így el lehet merülni a karakterek sorsában, amit ugye a fordulatok meg is erősítenek. A vége mégis csak egy jóindulatú 7/10 a részemről. De innen még bőven van lehetőség felfele elmozdulnia.

58 hozzászólás Ne habozz!

Ayrons - 2019. 02. 20. 14:57

Már pedig összefognak valamikor érni ,mert Cyborg a Titans tagja is a képregényekbe és szerintem itt is meglépik.

Isten - 2019. 02. 20. 15:09

Maga az első része nálam teljesen betalált. 10/10. Annyira jó hangulata van, vicces, de egyben erős drámai vonal van benne mindenki szenved valamitől. A csavar szintén betalált tetszett hogy a trailer alapján mutatott történet, nem a teljes történet volt. Én tuti végig fogom nézni ezt az évadot, a titans jó volt de abban is inkább jobban szerettem az elvontabb elrugaszgadobb részeket.

winnie - 2019. 02. 20. 15:15

Ayrons: márpedig szerinted össze fognak érni:)

sok mindentől függ, karakterek itt-ott feltűnhetnek, azzal nincs gond, de az efféle egyrészt sokszor hátrány, főleg friss, nem bejáratott sorozatoknál, másrészt ahhoz például az kell, hogy kapjon második évadot, és mivel itt nem tudni netflixes dealről, ez eleve nem automatikus, főleg, ha a dc universe valóban nem sikertörténet. (és ugye már csak azért sem lenne sok értelme összeérinteni, ha a netflix csak az egyiket viszi.)

Mate4182 - 2019. 02. 20. 15:18

Nalam is baromira bejovos volt az elso resz.

Egy dologgal nem ertek cask egyet a kritikaban/leirasban:

szerintem igenis legyenek cameok vagy crossoverek hogyha ugy hozza a szukseg (tehat nem azt mondom hogy kotelezoen legyenek, de az ne legyen erv ellenuk hogy esetleg a DCEU mire jutott az elmult evtizedben) mert eddig minden okunk megvan bizalmat szavazni a Doom Patrolnak!

Tyberius06 - 2019. 02. 20. 15:21

A Titans-ban jól behozták ezeket a figurákat, szóval míg a Titans elé merev érdektelenséggel ültem le és aztán földhöz baszott párszor, annyira betalált, addit ezt a sorozatot már gondolkodás nélkül indítottam el és telitalálat ez is. Picit másabb a hangulata mint a Titansnak, de ez inkább az előnye. Brendan Fraser nagyon adja itt és a többi karakterrel sincs gondom. A narrálás meg Morden részéről (jelzem 0 tudásom van ezekről a karakterekről úgy általában) egész jó volt.
Várom a folytatást.

juhaszvik - 2019. 02. 20. 15:31

meghoztátok a kedvem, srácok. amúgy a dcu hogyan streamel, egyben vagy heti bontásban?

winnie - 2019. 02. 20. 15:37

hetiben

zolij - 2019. 02. 20. 15:59

Ahogy a Titansnál, úgy itt is meg fogom várni, amíg felkerül az évad a Netflixre. Utána viszont valószínűleg darálás lesz.

winnie - 2019. 02. 20. 16:01

zolij: lehet, hogy van ellenkező infó és csak nem futottam bele, de nem nagyon láttam, hogy felkerülne. (ennek kapcsán érdekes lehet látni azt, hogy a netflix mi alapján dönt. mert nyilván nem a brand számít nekik, hanem a pilot vagy a szkript. persze, ha ez is jön oda, akkor nem szóltam, de a titans esetében lehetett tudni jó előre, itt pedig vagy nagyon eldugták az infót, vagy egyelőre még nincs szó róla.)

zolij - 2019. 02. 20. 16:11

winnie: hát ez szomorú lenne, de valószínűleg így is megvárom az évad végét (van most elég néznivaló meg egyéb időrabló dolgok is), aztán legfeljebb alternatív beszerzési forrás lesz.

FP Jones - 2019. 02. 20. 16:38

rég láttam ennyire jó sorozatot.

519 - 2019. 02. 20. 16:55

Már a trailerből sejtettem, hogy köröket fog verni nálam a Titansre, és így is lett. Nagyon bejött a pilot, a karakterek, a hangulat, minden. Még, még, még!

JKJ - 2019. 02. 20. 17:58

Kifejezetten szórakoztató volt és igazából erre is van igényem. Magyarul tetszett.

DarkEagle - 2019. 02. 20. 18:17

Winnie én nem tudom te mikor olvastad a hírt de gyakorlatilag lement a fél évada a Titansnek mikor bejelentették hogy jön Netflixre is. Szóval eléggé nyilvánvaló hogy a Doom Patrol is esélyes erre. Főleg most hogy a Netflix kipaterolt mindent ami Marvel meg Disney. :D Egyébként a DP 2. évada garantált kb, elvégre a kritikák nagyon éltetik és a nézők is szeretik. Most nem rémlik hogy a Titanst mikor rendelték be, lehet hogy kezdés előtt de szerintem erről is hamarosan jön a hír. Idén meg ugye töménytelen mennyiségű új cucc jön a DCU-ra szóval kíváncsi lennék év végén egy adatra hogy mennyit termeltek nézői szinten. Bár ahogy elnézem az oldalukat most is elég sokan vannak már az előfizetőik közt. Főleg mióta felkerült a Young Justice évada.

winnie - 2019. 02. 20. 18:57

darkeagle: mikor olvastam, mikor olvastam…? kereső?:) http://www.sorozatjunkie.hu/2018/10/02/hirkedd-mayans-mc-2-evad-queen-of-the-south-4-evad/

mindent megírunk. a streaming dealeket premier elótt szokták bejelenteni pár hónappal, bár itt nem annyival előtte történt. minden stúdió elküldi a cuccait a streamereknek, abban bízva, hogy így megnövelheti a sorozat költségvetését, vagy mondjuk látatlanban berendelhet egy második évadot.

szóval épp ezért fura, hogy a doom patrolnál nincs ilyesmiről szó. egyelőre.

a 2. évad kapcsán: ha nem sikersztori a dc universe, akkor kevesebbet fognak költeni rá, mielőtt lelövik, ergó kevesebb sorozat folytatását rendelik be. (a titans premier előtti berendelés volt.)

mint írtam pár hete, a dc universe eddig hatalmas bukta egy kiszivárgott infó szerint, de nincs semmi hivatalos, gőzöm sincs mennyire hihető az a report. egy biztos, hivatalosan nem istenítette a warner a platformot numerikusan, csak az az egy 97%-os közlemény volt, meg a tény, hogy az indulás után pár héttel már kedvezménnyel kínálták az előfizetėst…

Necridus - 2019. 02. 20. 19:19

Human: dicséred nagyon sok részét a pilotnak, mégis 7/10-et kapott. Nem kötözködésből kérdem, hogy miért annyi, amennyi, pusztán kíváncsiságból, mert gondolom akkor vannak hibái, ami miatt “csak” 7 pontot kapott. Vagy csak azért, mert amúgy tök jó, csak nem a te világod?

Egyébként vártam a WTF-séget, és azt meg is adta, de nekem fura volt, mi minden volt a pilotban. Tökre örültem volna, ha még több jelenetet kapunk arról, hogy hogyan is ismerkednek meg az új önmagukkal, és nem csak ugrunk pár évet. Na meg a képességek tulajdonképpeni mivoltát is magyarázhatták volna valahogy, legalábbis nálam elég nagy kérdőjel, hogy KONKRÉTAN miért szuperek. Mármint a múmia srácnál pl random kiszáll az az elektromosságfelhő vagy mi a testből és belemegy a villanypóznába. De akkor ő most meg lett szállva valamivel, miközben pl a színésznőnek csak testi elváltozásai vannak, vagy mi? Oké, képregényből megtudhatom, nézzek utána, de a sorozat azért alapozhatna arra, hogy olyan is belekezd, akinek tök új a Doom Patrol.

Caligvla - 2019. 02. 20. 19:56

A Happy óta nem láttam olyan pilotot amin még napok múlva is agyalok, hogy ez igen, ez nagyon ott volt. Na ez olyan. Érdekesség egyébként, hogy ugyanazon a napon (azt hiszem) jött ki, mint az Umbrella Academy, aminél a képregény írója (Gerard Way) pont a Morrison féle Doom Patrolt tekinti inspirációnak. A Morrison féle Doom Patrolra épül elsősorban ugye ez a sorozat is. Ráadásul Way pont Doom Patrolt (is) írt az Umbrella Academy után a DC-nek. Szóval jó kis párosítás ez a két sorozat most így. :)

MrSitn - 2019. 02. 20. 19:59

A színésznőt játszó színésznő számomra nagy meglepetés. Eddig csak epizód szerepekben láttam mint jó nő, cicabab, az agyatlan vonalról. de itt teljesen hozta amit kell. és a sorozat is jó, eddig nagyon bejön.

Hallak65 - 2019. 02. 20. 23:27

Vicces, hogy ugyan az írója, mint Umbrella Academy-nak és egy napon jöttek ki. Összehasonlítva ugyanaz a kategória, mindkettő jó, bár itt sokkal erősebb a szereplőgárda, ott pedig a történet, főleg mert ott kint az évad :) Tetszik a offbeat megközelítés. (álá Preacher, Legion) Nincs szükség AAA hősökre, csak jó történetre és remek karakterekre. Remélem divat lesz belőle.

Ayrons - 2019. 02. 21. 07:22

Winnie: arról a reportról hol lehet olvasni?

winnie - 2019. 02. 21. 08:35

ayrons: ha rákeresel a dc universe és subscribers-re, akkor kidob pár cikket, amik egy azóta törölt tweetre hivatkoznak. tehát semmi hivatalos.

pl. https://boundingintocomics.com/2019/01/09/rumor-mill-dc-universe-could-be-failing-to-fetch-subscribers/

az induláskor ugye annyit tudtunk, hogy két hét alatt állítólag valami 30 ezer felhasználója lett. (a számokat nem reklámozzák, de a 140 ezer appletöltőnek a negyede megragadt.)

de, ami tény: decemeberben bizonyos ideig 50%-os előfizetést kezdtek kínálni, pár napja pedig bejelentették, hogy megduplázzák az ingyenesen elérhető képregények mennyiségét, amik mind arra utalnak, hogy nagyon kaparnak.

519 - 2019. 02. 21. 12:12

A Young Justice viszont állítólag a legstreameltebb sorozat volt, amikor kijött, mármint úgy mindent összevetve a Business Insider szerint, és még mindig semmi hír a negyedik évadról. Remélem, hogy ha a DCU be is dől, ezt azért átmentik a Warneres szolgáltatásra. Igazából nem is értem, hogy miért nem egyből a Warnerest indították el és tették annak a részévé a DCU-t…

winnie - 2019. 02. 21. 12:48

519: a business insider cikkének első mondata a kulcs: ” Every week, Parrot Analytics provides Business Insider the most in-demand original TV shows on streaming services. ”

a parrot analytics méréseire hivatkoznak, az pedig, mint írtam korábban, és ahogy el lehet olvasni az oldalukon, elég nagy bullshit sajnos, inkább a sorozatok közösségi oldalas jelenlétét mérik említések alapján, ahhoz nincs eszközük, hogy hivatalos nézettséget számoljanak, és épp ezért nagyon gáz, hogy a netflix kapcsán elég sok mérésüket nagyobb orgánumok is átveszik.

az oldalukon leírják, hogy mi ez az “Average demand expressions: 31,546,864”, ami így önmagában sokan biztosan nézettségnek gondolnak, de nem az: “Tracing interactions from the likes of social media, video streaming, photo sharing, blogging or microblogging, fan and critic ratings, file sharing and more”

az egész parrot módszertan bullshitalapú és tök érthetetlen olykor, hiszen nagyon nincs benne konzisztencia, sok, egyébként népszerű sorozatnak csak jóval a premierjüket követően néznek utána. de a legnagyobb gond, hogy félre lehet értelmezni.

winnie - 2019. 02. 21. 12:50

egyébként a young justice-nál (ami biztos, hogy sokakat érdekel és nézik – a kérdés csak, hogy a dc universe-ene?) még az első félévben jön a 3. évad második fele.

519 - 2019. 02. 21. 13:44

Áh, hát ez így tényleg eléggé félrevezető. Mondjuk túl szépnek is hangzott ahhoz, hogy igaz legyen.

A 3. évad második felét meg persze, várjuk 1000-rel (ezért örülök, hogy a Doom Patrol jónak ígérkezik, mert így nem olyan kínzó a várakozás), de tudván, hogy a sorozat alkotói 6-7 évadnyi sztorival megvannak (legalábbis a vázlatával, hogy mit szeretnének), mindenki azért szorít, hogy ne kaszálják el megint, és ha lassan is, de jöjjenk majd még évadok… Ha nem a DCU-n, akkor máshol. Tök jó lenne tudni, hogy hányan fizettek elő a szolgáltatásra januárban csak a YJ miatt, és hogy ezek közül hányan maradtak, miután lement az évad első fele, és hány ember mondta le az előfizetését.

DoktorSax - 2019. 02. 21. 21:55

Köszi a kritikát, én rinyáltam érte.
Nálam tízből tizenegyes. Pláne ahogy látom a grant morrisonos képregény erősen hatással van. Egyszer grantnek az Invisibles képregényből is kéne valamilyen hasonlóan elvetemült sorit csinálnia.

Smokin - 2019. 02. 22. 10:21

Nekem is pozitív csalódás volt a pilot,mert nem vártam sokat tőle,és a nagy semmi üresség helyett kaptam egy rohadtul szórakoztató és elég mély érzelmekre ható első részt ahol abszolút a karaktereken van a hangsúly.
A szereplők baromi jól lettek kiválasztva,Fraser csak a hangján keresztül képes átadni az érzelmeit.
Bomer pedig a mozgásán keresztül képes átadni,hogy milyen kétségbe esett is ebben a külsőben.
Tudyk narrálása pedig tökéletesen teremti meg az alap hangulatot.
Akit öröm számomra a képernyőn látni az Timothy Dalton.Nagyon kíváncsi vagyok vajon honnan ismerik egymást Mr. Nobodyva?

Mate4182 - 2019. 03. 01. 11:42

Na! a masodik resz szerencsere bizonyitotta hogy nem hasznaltak el minden jo otletet a pilotra, es remelhetoleg cask ugy mint a Titansnel, egy stabil emelkedest fogunk kapni az epizod minoseg teren!

Nagyon tetszett ahogy egyre tobbet tudunk meg a szereplokrol, baromi jol adagolja a sorozat a dramat meg a humort, mire elkomorodnal mar tortenik valami ami mosolyt csal az arcodra, de mielott meg atcsapna infantilisbe, megint tortenik valami amivel ismet elgondolkodtatnak egy kicsit

eddig zsenialisan jo

aporpo Umbrella Academys kapcsolat, nekem meg pont ugy jott ki a lepes hogy a Deadly Classal nezem egyutt, bar ott inkabb cask a nagyon nagyon tavolrol vet alapkoncepcio hasonlit

Caligvla - 2019. 03. 01. 23:04

A harmadik rész végén a klasszikus DP villain felbukkanása váratlanul ért. Nem gondoltam, hogy ezt a karaktert használni fogják. Remélem lesz még később is.

Mistress - 2019. 03. 01. 23:23

Na végre egy sorozat a Legion után, ami kedvemre valóan szürreális. :D

A narrátor dumái és a zenék viszik el számomra hátukon a történetet még, nem is a karakterek. (Bár azok is tetszenek, de kell még egy kis “fűszer” hogy igazán csípjem őket)

“Who are you talking to?
Fanboys, and fans forgot to lose their DC subscriptions and the three new fans who stuck around after the donkey fart.”

Ha egy havernak kéne elmondanom, hogy mi történik, azt mondanám a DC világban James Bond X professzornak állt, összeszedte a DC Fantasztikus négyesét, akik a Láthatatlan emberből, Légióból, a Roborzsaruból és egy Guminőből állnak. (kb) és az ellenfelük Nevemsenki. Az hogy egy szamarat zsuppszkulcsnak használnak az már csak mellékes.

8/10 a fejlődési potenciál miatt. Még csak a 3. résznél tartok.

Tibitron - 2019. 03. 06. 12:55

nemjelenik meg..

Dlee - 2019. 03. 07. 08:36

Számomra ez az év sorozata, elsem tudom mondani mennyire bejött. A karaktereket mind imádom, hihetetlen mennyire jo a sorozat hangulata.
A narrátor is baromi vicces, viszont tényleg jól kezelik a drámát meg a komoly jeleneteket. Amikor Robotment mutatták ahogy kinéz az ablakon, Larry behozza a versenypályát(vagy vonatot? uh passz), aztan a kepernyő alján csak pörögnek az évszámok… Kb. megszakadt a szivem. Amikor meg a harmadik részben vezetik a járgányt..Fuldokoltam a nevetéstől. Teljesen abszurd hülyeségekkel van tele az egész és annyira jól működik.Cyborg meg az előzetes alapján annyira nem tűnt érdekesnek, itt viszont mar.. Annyira szeretem őket tejóég

Mate4182 - 2019. 03. 08. 15:13

tavaly nalam a Titans lett az ev ujonca, iden pedig meg cask marcius van, de eddig torony magasan a Doom Patrol az idei kedvenc.

Eselyesnek latom hogy decemberig kedvenc marad, ha igy folytatjak.

A harmadik resz totalis siker nalam. Az autokazos jelenet baromi vices volt, de imadtam azt is hogy Jane cask ugy elteleportalja oket szo nelkul. Elkepesztoen jo volt Robotman bunyoja a szektas nacikkal. 18pluszos ahogy kell!

Egy kerdes a szakertokhoz: ez a Crazy Jane ezek alapjan siman a DC legerosebb karaktere. nem?

Tyberius06 - 2019. 03. 09. 02:03

1×04

Hát ez durván más mint a Titans, sokkal elborultabb, kb mintha a Legends of Tomorrow-t látnám, csak több komolysággal, erősebb karakterekkel. Ez a negyedik rész odabaszott rendesen a beszélő unikornis fejjel, a Constantine klón mágussal (aki egyébként a wikipedia szerint – https://en.wikipedia.org/wiki/Willoughby_Kipling – egyébként Constantine-nak indult, de jogi okok miatt nem lehetett az), Jane és a Bádogember kapcsolatával, Larry és az utitársa kapcsolatával stb… Rita is kezd egyre érdekesebb lenni. Egyébként meg ez a melléksztori eléggé eszement volt, de nem lepett meg, hogy több részre szét lett szedve.
Nagyon bejövős eddig.

JKJ - 2019. 03. 09. 09:03

Kifejezetten tetszik az elborult hozzáállás. Soha nem tudom mi jön.

JKJ - 2019. 03. 16. 09:10

1×05 is hozta a várt szintet. Mindenkinek ajánlom bepróbálásra, mert nagyon szórakoztató.

Energiavampir - 2019. 03. 16. 18:45

Meglepően szórakoztató volt az első 3 rész
maradok..jó ez.. :)

Tyberius06 - 2019. 03. 17. 04:19

1×05

És folytatódott az elborultság! :) Tényleg LoT hangulata van, csak ugyanakkor sokkal komolyabb, jobban fel vannak építve a karakterek, bár eléggé sok WTF dolog történik benne (Brendan Fraser szerintem kb annyira maxolja ki a “What the Fuck?” kifejezést, mint SLJ a Hitman Bodyguardban a “motherfucker”-t.), de ugyanakkor a mégis komoly valamilyen szinten. Nagyon kellemes sorozat. Esélye van rá, hogy bekerüljön a még egyszer úgy is megnézzük újra csoportba…

Yooha - 2019. 03. 20. 09:14

Az éneklő kék lófej, aminek egy szeg áll ki a fejéből olyasmi volt, amire nem számítottam…
Eddig marhajó!

Bence - 2019. 04. 03. 20:37

Nekem elmaradt az extázis. Főként a humor része nem jön át, tudom, hogy akkor és ott mosolyognom kellene, de valahogy mégsem.

Tyberius06 - 2019. 04. 06. 02:48

1×08

Perpill a kedvenc sorozatom. Nekem átjön a humora, ami egyébként eléggé sötét, plus ezek a totál sérült karakterek is bejönnek, mert teljesen jól vannak ábrázolva. Minden részben jön valami mindfuck. Egyébként érdekes. Szépen sorban az összes karakter omlik össze. Az előző részben Cliff ugye (részben a patkány miatt), most pedig Jane… Nálam ez a két karakter viszi el a sorozatot. Nemtom ki a Jane-t alakító színésznő, de nagyon tetszik a játéka, ahogy a különböző személyiségeket megformálja.

lestatvenom - 2019. 04. 06. 23:12

Eddig abszolút kedvenc a sorozat.

Rorki - 2019. 04. 08. 22:44

Megnéztem a pilotot, aztán hagytam az egészet. Grant Morrison munkáit, amiket ebben sorozatban alkotott a mai napig imádom.

Sóval adtam neki még egy esélyt. Most küldtem le a 6. részt és tudom, hogy még fent fogok maradni legalább egy részre. Nagyon kezdni megtalálni a hangját a sorozat.

A színészek állati jól tolják (ironikus, de pont Alan Tudyk az egyetlen kivétel, akit soknak érzek és az egyetlen, akit a sorozat előtt már nagyon bírtam), imádom, hogy még most sem gondolják magukat hősöknek, sőt!
A raptor-zeller-ásvány hibriden pedig teljesen kész vagyok. :D

humorpalanta - 2019. 04. 14. 01:12

Jézusom, ez a 9. rész. Egyszerűen. Uhh. Ha ezzel sem nyernek díjat, akkor nincs értelme kiosztani azokat többet.

Edrick - 2019. 04. 14. 10:48

Részről részre sikerül emelniük a szintet, én nagyon örülnék, ha nagyobb körben lenne ismert, mert 9 rész alapján tényleg nem semmi, amit fel tud mutatni, de Alan Tudyk megmondta az első részben: “Critics. What do they know? They are gonna hate this show.”

Tyberius06 - 2019. 04. 15. 01:56

1×09

Ezt szerintem küldöm a hét legjobb részé rovatba. Így, hogy normál alakot kaptak Janes személyiségei és eljutottunk a törésig. Mondjuk valahol sejthető volt, hogy mi történt vele gyerekként. Ebben a részben kevesebb volt a fun faktor, de nagyon erős rész volt. És valahol, igen, kellett ez a konklúzió, hogy kimondják miért is baszta el ennyire Cliff a beszólással még ha lehetett is sejteni.
Nagyon jó volt…

humorpalanta - 2019. 04. 20. 17:58

1×10

Először is, ewwww, ewwww.
Másodszor, uh, ewww, ewww.
Harmadszor, wow, sikerült megválaszolniuk egy csomó kérdést, miközben lett legalább tízszer annyi kérdésem. Mi van, ha ez az egész, csak átverés? Mi van, ha Mr. Nobody játszik az én agyammal is?

Black gobbo - 2019. 04. 22. 16:43

Hogy értetted, hogy nem függ össze? A Titansban, egy egész rész róluk szólt.

Edrick - 2019. 05. 10. 23:04

1×13

Nem tudom, mit újat lehetne még mondani róla. Nekem eszméletlenül bejön, Flex Mentallot szépen hozták be, remélem, marad még tovább is, az utolsó jelenet pedig feltette az i-re a pontot.

SPOILER SPOILER

Bár nem tudom, mennyire fognak most tényleg rámenni az akcióra, mert egyrészt a következő rész előzetese pont Mr. Nobody eredetsztorijának néz ki, mint inkább egy akciódús résznek, másrészt pedig ha tényleg rámennek az akcióra, az mennyire lesz más minőségű attól, amit eddig kaptunk tömény karakterizálásként? Mármint nagyon kíváncsi vagyok, ha tényleg hangulatot váltanak az utolsó két részre, hogy mennyiben lesz más, mert az eddigi 13 részben nem sok kivetnivalót találtam, mondhatni, ez így tökéletes volt. Szóval nem tudom, milyen lesz, ha ezt tényleg megváltoztatják.

SPOILER SPOILER

humorpalanta - 2019. 05. 11. 23:04

Huh, ez tömény. Imádom. A zene fantasztikus, a vágás kiváló, a kép gyönyörű, a jelenetek szuperek, a történet érdekes, a karakterek összetettek, összetörtek és mégis érdekesek, ez a 40 perc csak úgy repül minden egyes héten. Ha cliffel meritek zárni az évadot, valakinek letépem a tökeit.

DarkEagle - 2019. 05. 24. 03:53

Ez a 9. rész 100%-ig zseniális volt. Minden részt imádtam eddig a 14-ből de a 9. az valami eszméletlen szinten teljesített. Diane Guerrero rohadtul megérdemelne egy Emmyt az alakításáért. Már a 9-es rész előtt de itt, hát ez tényleg más szint gyerekek.

Az odáig oké hogy a kritikusok imádják a sorit de vajon van esélye bekerülnie a sorozatnak a nagy díjátadókra? Elég nagy szemétségnek érezném hogy ha nem kerülne be. És azért egy ilyen lehetőség sokat dobhatna a Streaming platformon is.

Energiavampir - 2019. 05. 25. 09:53

Bármi infó a folytatásról, mikor lesz ha lesz?
köszi

winnie - 2019. 05. 25. 10:01

megírjuk mindig, ha van berendelés. egyelőre még nincs.

Konen - 2019. 05. 25. 15:51

Ez a sorozat 10/10
Imádom minden percét

humorpalanta - 2019. 05. 25. 18:07

Nem tudtam hogy bánhatnak el Mr. Nobodyval, ezt el tudom fogadni. 10/10.
Ez valami eszméletlen volt. Újjáformálta az élményt, a sorozatokat, az biztos.

hallak65 - 2019. 05. 26. 00:52

Az évad 10/10. Komolyan mindenki egyben van, mindenkit imádni lehet. Tele WTF momentekkel. Egyedül cyborg lóg ki, de elnézzük.

DarkEagle - 2019. 05. 26. 01:41

Az évad nálam nagyon erős 9/10 de csak azért mert volt 1 kevésbé jó rész, a szakállevős na meg legyen hová fejlődni. De egyébként zseniális a sorozat. Tényleg csak abban reménykedek hogy a nagy díjaknál esetleg kap esélyt mert a színészek főleg Diane Guerrero nagyon megérdemelné.

Na meg jó lenne már egy hír a 2. évadról mert kritikailag ugye elismert a sorozat de remélem a DCU hosszabb távra tervez velük.

Winnie kritikát ír valaki?

AlfStokes - 2019. 05. 26. 15:17

A rimelos epizod ismerteto milyen zsenialis volt mar :)
Nagyon hianyozna ez a sori, ha nem rendelnek be a kovetkezo evadot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz