login |

Hírvasárnap – Young Sheldon 3. és 4. évad! American Ninja Warrior 11. évad!

2019. 02. 24. 09:12 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Curfew S1, Ben 10 S3, Ms. Fisher’s Modern Murder Mysteries S1, Paw Patrol S6, Evan Goes Wild S1, The Big Narstie Show S2, Impossible Railways S2, Inside IKEA S1, Barefoot Contessa S20, Australia’s Most Dangerous S1, Googlebox S13, Lazy Boy Garage S1, The Heights AUS S1, Australian Crime Stories S3 + Finálé: Smiley Face Killer: The Hunt For Justice S1, Log Cabin Living S7 + 2 The Blacklist-epizód ment le + 2 Hawaii Five-0-epizód ment le
 • + kijött a Better Things – 3×01
 • Új standup különkiadás: Tone Bell: Can’t Cancel This (Showtime)
 • Magyar premier – HBO3: 03.01 2 Dope Queens – két csaj a világ ellen (2 Dope Queens) 2. évad
 • Magyar premier – Epic Drama: 03.02 Maltese, a maffianyomozó (Maltese: The Mafia Detective / Maltese – Il Romanzo del Commissario) 1. évad
 • Magyar premier – Duna: tavasz Virtuózok 5. évad
 • Mondanunk sem kell, hogy a nézettségeknek megfelelően az RTL Klub azonnal módosította tavaszi műsorainak kezdési időpontjait. Egyelőre csak azért, hogy kitérjenek az Exatlon elől, amit talán válaszképp a TV2 permanense kihúz 3 órára? A lényeg, hogy az esti műsor kezdése 21:10 helyett 21:35-re csúszik – mindez úgy, hogy a Fókusz hosszabb lesz, így a Drága örökösök csak 19:55-kor kezd, a Barátok közt pedig 21:00-kor.
 • (Egyébként érdekes látni, ahogy az RTL Klub a Cápák között hosszát tervezte növelni hiszen az első adás 22:10-kor ért véget, de a következő rész utáni műsor már 22:15-kor és 22:30-kor kezdődött.)
 • A Netflix először beszélt arról, hogy a Black Mirror: Bandersnatch sikere után látják az igényt az interaktív műfajra, és már meg is tették az újabb lépéseket, hogy kiaknázzák azt. Tippre nem a Black Mirror keretein belül.
 • Pilotszkript: They Both Die at The End – HBO, félórás, készítő: Chris Kelly, executive producer: J.J. Abrams – Adam Silvera könyve alapján, a közeli jövőben játszódó történet, amikor is halála napján mindenki kap egy bürokratikus telefonhívást arról, hogy véget ér az élete. (Mármint nem egyszerre, hanem ez a szokás.) A sorozat pár, látszólag egymáshoz nem sok közzel rendelkező embert követ, akik félelmetes, vidám, fura, reményteljes, romantikus és váratlan utolsó óráikat élik, és akik két tinédzser fiú révén mégis összekapcsolódnak valahogy.
 • Végre tárgyalási időpontot (és új bírót) kapott a 300 millió dolláros The Walking Dead-per, amit még Frank Darabont indított, és amihez később a második showrunner, Glenn Mazzara és a készítő, Robert Kirkman is csatlakozott. Szóval lehet készülni a 2020. májusi időpontra.
 • A Paramount Network International egy klasszikus angol krimisorozat, a Bergerac (életemben nem hallottam róla…) rebootján dolgozik. Anno a széria 1981 és 1991 között futott 9 évadon át és 2013-ban már megpróbálták visszahozni. Sima nyomozósnak tűnik, amiben max az volt a csavar, ahogy olvasom, hogy a főhős a nem helyi lakosokkal kapcsolatos bűntényeken dolgozott.
 • Az American Idol nem csak vasárnap lesz jelen az ABC-n, hanem egy szerdai napon (03.06) és öt hétfőn is 03.18-tól. Minden rész 20:00-tól kezd és 2 órás lesz. Bruttó.
 • A tervezett Child’s Play (itthon: Gyerekjáték) tévésorozat hangvételében az első két filmhez állna közelebb, szóval inkább lenne félelmetes, mint vicces. És új karaktereket hoznának be, nem akarnak régi, rajongói kedvenc filmes figurákat (akik persze ettől még feltűnhetnek). Persze Chucky-n kívül. És a sorozat a filmeket kánonnak tekintené.
 • A CW berendelte az idei évadra a pilotjait, és a The 4400, valamint az LA Complex tervezett rebootját a következő szezonra görgette, a Good Christian Bitches adaptációjának pedig még egyszer neki fognak futni jövőre.
 • Letartóztatták Jordan Klepper-t, amikor új, Comedy Central-os sorozatát forgatta egy atlantai-i tiltakozáson, amit a nemdokumentált diákok kapcsán rendeztek. Erről az Instagramján is megemlékezett.
 • Az ESPN+ streaming szolgáltatás elérte a 2M felhasználót.
 • Alice Rohrwacher fogja rendezni a My Brilliant Friend 2. évadjának két részét.
 • Az Arrested Development 5. évadjának második fele 03.15-én érkezik a Netflix-re.
 • A CBS berendelte a Young Sheldon 3. és 4. évadját.
 • Az NBC berendelte az American Ninja Warrior 11. évadját.
 • Az eheti The Walking Dead-részről beszélnek: Angela Kang (showrunner), Samantha Morton (Alpha), Cassady McClincy (Lydia), Norman Reedus (Daryl),
 • Justin Marks, a Counterpart készítője beszél a 2. évad fináléjáról.
 • Az Inside No. 9 5. évadjában vendégszereplő lesz Jenna Coleman, David Morrissey, Maxine Peake, Fionn Whitehead, Jill Halfpenny, Steve Spiers, Tom Goodman-Hill, Kadiff Kirwan, Ralf Little, Debbie Rush, Dipo Ola, Phil Davis, Ioanna Kimbook.
 • A High School Musical: The Musical állandó szereplői a Disney+-on a már bejelentett Joshua Bassett mellett: Olivia Rodrigo, Kate Reinders, Sofia Wylie, Matt Cornett, Dara Renee, Julia Lester, Frankie Rodriguez, Larry Saperstein, Mark St. Cyr  – itt egy csapatkép róluk
 • Interjú: Jeremy Carver (a Doon Patrol készítője), Regina Hall (Dawn – Black Monday), Charlie Sanders + még egy (a Weird City készítője), Mary J. Blige (Cha Cha – The Umbrella Academy), Steven Lillian (a God Friended Me egyik készítője),
 • A Csak színház és más semmi 4. évadjának ismét Divinyi Réka volt a vezető írója, az epizódok forgatókönyveket rajta kívül Goda Krisztina és Kormos Anett írta. Vezető rendező Miklauzic Bence, társrendező Vecsernyés János.
 • Pilotberendelés: Carol’s Second Act – CBS, többkamerás komédia, készítő: Emily Halpern és Sarah Haskins, főszereplő: Patricia Heaton, egy anyáról, aki miután felneveli két gyerekét és tanárként nyugdíjba megy, úgy dönt, hogy orvos lesz.
 • Új sorozat: Biohackers – Netflix, német, készítő és rendező: Christian Ditter, pörgős thriller, amiben egy orvoshallgató felfedezi, hogy az egyetemi városban nagyon fejlett biohackelő technológiát használ valaki. Amikor egy úttörő felfedezés rossz kezekbe kerül, akkor neki is dönteni kell, hogy melyik oldalon áll, és mit hajlandó megtenni az igazságért.
 • Új sorozat: Saint Seiya: Knights of the Zodiac – Netflix, anime, készítők: Yoshiharu Ashino és Eugene Son. A modern korban újjászületett Athéné fiatal védelmező lovagjairól szól, akik segítik istennőjüket az emberiség elpusztításán munkálkodó olümposzi istenek elleni harcban.
 • Az HGTV berendelte Jonathan és Drew Scott főszereplésével a Property Brothers: Forever Home-ot, amiben az ikertesók frissen költözött pároknak fognak segíteni otthonuk renoválásában.
 • Az Epix Slow Burn címmel rendelt be 6 részre egy dokusorozatot a hasonló című podcast alapján, ami elnöki botrányok különös mellékszálaira, valamint elfelejtett karaktereire koncentrál, visszaidézve nem is olyan régi, politikailag túlfűtött időket. Az első évad a Watergate-botrányra fog visszatekinteni, és megmutatni a párhuzamait a jelennel.
 • A Showtime bekért egy dokusorozatot Morgan Neville-től, ami Rick Rubin, lemezproducerről szólna, akik olyan bandákhoz köthető, mint a Beastie Boys, a Run DMC, a Slayer vagy a Black Sabbath. A munkacíme Shangri-La, és lényegében a producer munkájának kreatív vetületét fogja bemutatni.

7 hozzászólás Ne habozz!

csicseri - 2019. 02. 24. 09:36

Maltese, a maffianyomozó (Maltese: The Mafia Detective / Maltese – Il Romanzo del Commissario)-éljen szeretem az olasz krimi sorozatokat,anno elkezdetem olaszul, de a szövegértés nem jött össze teljesen, most akkor végre megnézem:-)

kiskiraly - 2019. 02. 24. 10:27

Monológok az Film Independient Spirit Awards-ról. Tegnap volt legutóbbi díjátadó:
https://kiskiraly.blog.hu/2019/02/24/film_independent_spirit_awards-monologok

kiskiraly - 2019. 02. 24. 10:27

*a

dochollywood - 2019. 02. 24. 10:31

Jessica Jones kalandjai tovább folytatódnak magyarul.

A márciusban érkező második kötet a 10-21. számot fogja tartalmazni:

https://fumax.hu/termek/brian_michael_bendis_alias_-_jessica_jones_2_kepregeny_elorendeles.html

gromit - 2019. 02. 24. 10:59

Bergerac: John Nettles volt a főszereplő (azaz Tom Barnaby csak fiatalabban, az angoloknak viszont inkább pont fordítva: egy idősebb Bergerac volt a Midsomer Murders felügyelője :) )

80-as évekbeli sima nyomozós, a pluszt az adja, hogy Jersey szigetén játszódik (a Csatorna-szigetek (Channel Islands) legnagyobbika), angol fennhatóság alatt, de jóval közelebb Franciaországhoz. Egyrészt melegebb és naposabb, mint bárhol Angliában, másrészt érződik a francia hatás (pl. a neveken)

Tényleg, azt el is felejtettem, hogy Bergerac egy fura nevű részlegen volt… Le Bureau des Étrangers (“The Foreigners’ Office”) (rákerestem, amúgy ez csak kitalált részleg a helyi rendőrségen belül)

Mai szemmel a nosztalgiafaktor miatt működik, korrajznak viszont elég szűk volt a keresztmetszet, amit megmutatott, merthogy inkább csak a gazdagabb réteget (meg turistákat, akiknek szintén volt pénzük utazgatni). Jó, végülis a helyi farmer vagy tanár meg nem lenne idegen, és akkor eleve nem tartozik Bergerac hatáskörébe :)

Kíváncsi vagyok, hogyan fogják/tudják modernizálni, de sok múlik a főszereplőn is. Tippre az utóbbi nehezebb lesz.

dochollywood - 2019. 02. 24. 11:21

Mai nappal felkerült az O.G. magyar felirattal az HBO GO-ra.

Szereplők:

Jeffrey Wright (Westworld)
William Fichtner (Crossing Lines, Prison Break)
Mare Winningam ( The Affair)
Boyd Holbrook (Narcos)
Yul Vazquez (Midnight Texas)

előzetes:
https://www.youtube.com/watch?v=oVZevJr-WQ8

Thomas - 2019. 02. 24. 13:44

És ma lesz az Oscar-gála előtt egy fél órás special: American Idol: A New Journey Begins. Ha jól számoltam, magyar idő szerint 22 órakor, meg akarom néni streamen élőben, hátha nem lesz belőle release.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz