login |

Délelőtti videó 6.: RuPaul’s Drag Race

2019. 02. 27. 12:40 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: reality, video,

RuPaul drag queenes versenyreality-je már a 11. évadját fogja kezdeni a VH1-on, és nemsokára indul az első, angol spinoff. A tovább mögött egy rövidebb és két hosszú előzetes, meg egy még hosszabb betekintő a versenyzőkkel, de a csatorna YouTube-oldalán mindenkiről van egy több perces videó is.

(Mivel a kiesős versenyreality az egyik kedvenc műfajon, ezért most már illene csekkolnom, hogy mennyire jön be, csak korábban tartottam attól, hogy túl harsány nekem. És igazából azt sem tudom, hogy mi alapján folyik a küzdelem. Ha valakinek van róla 1-2 ajánló mondata, akkor ne fogja vissza magát kommentben.)

4 hozzászólás Ne habozz!

fardve - 2019. 02. 27. 16:14

Amikor először hallottam róla nagyon szkeptikus voltam, de adtam neki egy esélyt (anno akkor a negyedik évaddal kezdtem) és egyszerűen magával ragadott.
Rendezésileg nagyon ott van, pont annyi az érzelem humor dráma és konfliktus aránya ami nagyon élvezhetővé teszi a valóság show verseny formátumot.
Az évek alatt a legtöbb ismerősömet rávettem, hogy adjon neki esélyt, és most már a finálékat nagy csoportban szurkoljuk végig.

Mindenki akinek ajánlottam, kapásból mondta, hogy ő Rupault biztos nem néz, aztán a végén mindenki fan lett.

graving - 2019. 02. 28. 13:44

fardve +1
Nem csak a dráma és humor ami nagyon jól el van találva, hanem maguk a feladatok kivitelezése is igen érdekes, olyan mint ha nagyon sok realityt kevertek volna össze, és valahogy sikerült megoldaniuk, hogy igencsak jól sikerüljön, gondolom ezért is lett olyan népszerű.

winnie - 2019. 02. 28. 14:57

milyen típusú feladatok vannak? egy srófra vannak felhúzva, vagy változatosabbak?

fardve - 2019. 02. 28. 16:19

Winnie:
Elég változatosak, minden részben van egy mini feladat, amik nagyrésze évadról évadra ismétlődik. Utána egy fő feladat, amik elég változatosak, ének, szineszkedes, roast, stand up, ruhakeszites stb, és minden rész végén egy témára kifutó divatot kell mutatni, a téma mindig más.

Ezeken felül pedig minden évadban újítanak kicsit a szabályokon vagy a feladatokon, hogy a meglepetés faktor mindig meglegyen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz