login |

Finálé előtt: A Million Little Things

2019. 02. 27. 15:20 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Csütörtökön leköszön az idei évadra az ABC szappanos/rejtélyes sorozata, ami az igényes megvalósításnak és a színészeknek köszönhetően nem a posványba került, hanem elég kedveltté vált itthon is – a nézettségi gondokat pedig a csatorna a csütörtökre való átpakolással orvosolta, szóval minden jó. Vagyis majdnem minden, mert az a kérdés, hogy az évad mennyire váltotta be a hozzá fűzött reményeket?

Én nehezebb szívvel, de az elején kiszálltam (az okokról a kibeszélős kommentekben írtam), így csak akkor lesz kritikánk, ha valaki (stábtag vagy vendégblogger) vállalja, de addig is kommentben lehet véleményezni az eddigieket, és azt, hogy mik a fináléval kapcsolatos elvárások a tovább mögötti előzetes alapján.

4 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2019. 02. 27. 16:08

Nekem simán a kedvenc újoncom. Nagyon jók a karakterek és a történet is. Simán felülmúlta a This Is Us idei évadát. Meg alapból is szeretem, hogy annyira nem manipulatív, mint a TIU. A soundtrack pedig egyszerűen zseniális!

cherockee - 2019. 02. 27. 16:39

Csatlakoznék Deny véleményéhez, kedvelem a karaktereket, a történetet, nem hihetetlen erős, de a This Is Us nekem egyik részről a másikra idén olyan lett, mint a lassan játszott zongoraszóló, 2-3 másodperc alatt jelzik, hogy na, most érzékenyülj el, és amúgyis meguntam.

Gevin - 2019. 02. 27. 17:13

En is maradtam, bar az teny, hogy elso fele sokkal jobb volt, mint a masodik, amit elegge elhuztak, a rejtelybol pedig, ahogy az varhato volt gimmick lett. De egyebkent en is nagyon megkedveltem a sracokat.

BostonCeltics - 2019. 02. 28. 13:05

Nekem is nagyon bejött. Azon kevés sorozatok egyike lett, amit hetiben nézek. Nem tudom miért, hisz sem a történet, sem a karakterek nem olyanok, amiket ne láttunk volna már több tucat sorozatban, de mégis, valami megfogott az elején és nem eresztett. Az utóbbi pár rész valóban egy kicsit mintha laposabb lett volna, de majd a finálé remélem kárpótol.
Örülök, hogy másnak is feltűnt a remek soundtrack!!:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz