login |

Hírszerda – Chicago Fire 8. évad! Chicago PD 7. évad! Chicago Med 5. évad! Dwight in Shining Armor 2. évad!

2019. 02. 27. 09:05 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek, , , ,

 • Mai magyar premier: Hős6os: A sorozat 1. évad (folytatás)
 • Premier: London Kills S1, World of Dance S3, Hometown Homicide S1, Mexican Dynasties S1, Inside The Factory S5, Around the World by Train With Tony Robinson S1, Test Drive S1, Ambulance Australia S2, My Life S10, The Trump Dynasty S1 + Finálé: Lethal Weapon S3, The Gifted S2 (vendégblogger?), Food Truck Nation S1
 • Magyar premier – HBO GO: 03.01 Jobb idők (Better Things) 3. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 03.30 Gomorra (Gomorrah) 4. évad
 • Magyar premier – Nick Jr.: 03.04 Becca és a brancs (Becca’s Bunch) 1. évad
 • A Designated Survivor szinkronhangjai.
 • Pilotszerep/1.: Cobie Smulders – Stumptown (ABC), Mary Elizabeth Ellis – Woman Up (ABC), Mary Steenburgen – Zoey’s Extraordinary Playlist (NBC), Brittany Snow, Megalyn Echikunwoke – Sisters (FOX), Clive Standen – Council of Dads (NBC), Richard Roxburgh – Let’s Spend The Night Together (FOX), Jimmy Smits – Bluff City Law (NBC), Kim Catrall – Filthy Rich (FOX),
 • Michael Jackson hagyatéka 100 milliós pert indított az HBO ellen annak dokusorozata, a Leaving Neverland kapcsán, ami állítólag rossz színben tünteti fel az énekest. (Itt el lehet olvasni a keresetet.)
 • Nicolette Sheridan (Alexis) márciusban személyes problémák miatt kiszáll a Dynasty-ből.
 • A Marvel Studios főnöke elmondta, hogy ha Noah Hawley egyszer majd kopogtat náluk a Legion esetleges folytatása kapcsán, akkor ők természetesen benne lesznek, és bíznak abban, hogy az FX is majd otthon fog adni a sorozat majdani folytatásának.
 • A Russian Doll összes halálesete.
 • A Hulu-s Into The Dark bolondok napi és anyák napi epizóddal jelentkezik áprilisban ás májusban. Az I’m Just F*cking With You szereplői Keir O’Donnell, Hayes MacArthur és Jessica McNamee lesznek (író: Gregg Zehenter & Scott Barkan, rendező: Adam Mason, zeneszerző: Chino Moreno), míg az All That We Destroy szereplői Samantha Mathis, Israel Broussard, Aurora Perrineau, Dora Madison és Frank Whaley (író: Sean Keller és Jim Agnew, rendező: Chelsea Stardust.)
 • Csúszik a Shogun című FX-es minisorozat forgatása, ugyanis a szkript még nem üti meg a szintet.
 • Tovább csúsznak a FOX nemszkriptelt tavaszi premierjei: a Masterchef Junior S7 03.12-én kezd, a Mental Samurai 03.19-én.
 • A WarnerMedia tervezett streaming szolgáltatása nem csak echte Warner cuccokat tesz majd elérhetővé, hanem HBO-sakat is. És lesznek rajta eredeti produkciók is.
 • A Traitors című Channel 4-sorozat 940e nézővel (4,9% SHR) indított.
 • A The Goldbergs – 6×17-et Kevin Smith rendezte.
 • A Cloak & Dagger 2. évad 04.04-én érkezik a Freeform-ra. A The Bold Type pedig 04.09-én jön a 3. évadjával.
 • Az NBC berendelte a Chicago Fire 8. évadját, a Chicago PD 7. évadját és a Chicago Med 5. évadját.
 • A ByuTv berendelte a Dwight in Shining Armor 2. évadját. Premier előtt.
 • Doug Jones (Saru) beszél a Star Trek Discovery legutóbbi részéről.
 • Jeff Probst, a Survivor showrunnerje beszél a premierről (itt is). Itt pedig egy beszámoló az első tribal-ről, Jeff Probst megszólalásával. És végül az első kiszavazott nyilatkozik (még a kezdés előttről).
 • Állandó szerep: Natalie Dormer – Penny Dreadful: City of Angels (Showtime), Amy Smart, Neil Jackson, Hunter Sansone, Trae Romano, Cameron Gellman – Stargirl (DC Universe),
 • Vendégszerep: Tyler Blackburn, Leah Pipes – Charmed (utóbbi visszatérő), Dominic Fumusa – Divorce (visszatérő), Roger Mosley – Magnum PI, Sophia Bush – Jane The Virgin,
 • Pilotszerep/2.: Camille Hyde, Lucien Laviscount – Katy Keene (CW), Jane Leeves – cím nélküli Hannah Simone-komédia (ABC), Tawny Newsome – Woman Up (ABC), Ben J. Pierce, Pierson Fodé – Glamorous (CW), Saidah Arrika Ekulona – Frankenstein (CBS), Usman Ally, Madeline Wise – Let’s Spend The Night Together (FOX), Aubrey Dollar, Benjamin Aguilar, Corey Cott, Mark L. Young – Filthy Rich (FOX)
 • Interjú: Ken Marino (Streeter – The Other Two), Ray Romano, Nicholas Gonzalez (Dr. Melendez – The Good Doctor), Natasha Lyonne (a Russian Doll készítője és főszereplője),
 • Hajós András a YouTube-on fogja folytatni tavasszal a Dalfutár-t – gondolom nem a korábbi terjedelemben.
 • Pilotberendelés: Sisters – FOX, készítő: Annie Weisman, executive producer: Jason Katims – egy ausztrál sorozat alapján, egy egyke nőről, akinek felfordul az élete, amikor apja kénytelen bevallani, hogy nők termékenységével foglalkozó orvosi karrierje elején több tucat utódot nemzett spermája segítségével. Hősünk felkutatja rengeteg testvérét, és felfedezi, hogy szinte mindegyik fiú, kivéve kettőt, akik azon nyomban fontos részei lesznek újdonsült családjának.
 • Új sorozat: Idhun Chronicles / Memorias De Idhún – Netflix, 5 rész, anime, spanyol, készítő: Laura Gallego, Andrés Carrión, rendező: Maite Ruiz de Austri. egy nekromantáról, aki átvette a hatalmat Idhunon, annak három napjának és holdjainak együttállásakor, ezzel megkezdve a szárnyas kígyók királyságának terrorját. A Földön egy férfi és egy nő küzd Idhun szabadságáért, de nem tudnak arról arról a próféciáról, ami összekapcsolja sorsukat.
 • Új sorozat: Unorthodox – Netflix, német, készítő: Anna Winger – Deborah Feldman emlékirata alapján. Egy fiatal nő otthagyja New York-i ultraortodox életét, hogy új Berlinben új életet kezdjen. Mielőtt igazán élvezhetné a szabadságot, utoléri a múltja.
 • Liz Sarnoff, mint készítő és a Universal Content Productions megvásárolta Peng Shepherd könyvének, a The Book of M-nek a tévés adaptációs jogait. A következő Leftovers-nek titulált mű azt mutatja meg, hogy mi t9rténik akkor, amikor egy ember árnyéka hirtelen eltűnik – az emlékeivel együtt. A jelenség és a vele együtt járó képességek globálisan is elkezdenek terjedni.
 • A USA berendelte a Temptation Island 2. évadját.
 • A Channel 5 berendelte az Operation Live 2. évadját – ebben közvetítenek élőben életmentő, vagy életminőséget komolyan megváltoztató műtéteket. És a gyártó bízik abban, hogy nemsokára elkészülhet az amerikai változat is.
 • És a Channel 5 berendelte az Undercover Girlfriends 2. és 3. évadját is – a gyártó pedig nemzetközi hubot tervez építeni a reality-nek, aminek az a lényege, hogy 5 lányt követnek benne, akik pasijuk nyaralását követhetik kémkedve figyelemmel egy héten át. A barátok abban a hiszemben vannak, hogy VIP-úton vesznek részt és egy reality-t forgatnak velük a haverságukról.

16 hozzászólás Ne habozz!

Béla bácsi - 2019. 02. 27. 09:33

A Russian Dolls halálösszesítés hír mögött egy It’s Always Sunny In Philadelphia cikk van.

winnie - 2019. 02. 27. 09:38

köszi, javítva. komolyan nem tudom, hogy csinálom ezeket… még jó, hogy emlékeztem, melyik oldalon volt.

Necridus - 2019. 02. 27. 09:41

Gifted-et letolom ma este és írok róla, ha nincs senki.

winnie - 2019. 02. 27. 09:45

OK!

Tibi - 2019. 02. 27. 10:33

Csodálkozom, hogy a rasszista felszólalásai után Israel Broussard kap még melót Hollywoodban.

winnie - 2019. 02. 27. 10:43

tibi: az eddigi tapasztalataim alapján a hollywoodi munka, mint minden más meló, leginkább a munkakörnyezetről szól, nem pedig nézetekről, vagy arról, hogy valaki meggondolatlanul fogalmaz, ami nem hiszen, hogy nagyobb bűn, mint csendben utálkozni.

félre ne érts, nem flame-elni akarok, nem ismerem az ügyet (és nem is érdekel!), de ha a színészek/filmesek szívesen dolgoznak vele, mint emberrel, akkor miért ne kaphatna munkát? büntetett előélettel is sok munkát lehet vállalni (színészit is), az is dolgozhat, aki különféle deviáns tevékenységeket tudhat maga mögött, az ember változhat és egyéb közhelyek.

szerintem ez az egész nem konkrét stigmákról szól, viszont vannak olyan esetek, amik kapcsán már másképp viszonyulnak az emberhez a kollégák, amik akadályozzák a biztonságos munkakörnyezet biztosítását, és itt úgy tűnik, nem erről volt szó.

Tibi - 2019. 02. 27. 10:59

Persze, azt simán elhiszem, hogy valaki jó munkaerő, és az adott munkakörnyezetben képes jól beilleszkedni és helyt állni.

Ami itt bennem kérdés, hogy a közönséget mennyire érdekli egy színész esetében egy ilyen múlt. Mert nekem pl. szimpatikus volt az, hogy az Oscar műsorvezetéstől elállt egy olyan ember, akinek kifogásolható kijelentései voltak a núltban.

Nyilván én elfogult vagyok, és megjegyzem ezeket, és ritka az, ha olyan színésztől nézek produkciót, aki így elásta magát nálam.
(És ha tisztán végiggondolom, ez is gáz dolog, mert az emberek simán változhatnak, lehet, hogy ma már teljesen másként gondolkodik ugyanarról a témáról).

winnie - 2019. 02. 27. 11:30

ja, igen, ezt is akartam írni: nyilván a néző szavaz ilyenkor. tökéletesen érthető, aki “kiszáll”, de látod, itt vagyok én, akit elkerült a dolog. (másik oldalról viszont az efféle dolgoknál, mind a tettnél, mint a revideálásnál, ott van annak kérdése is, hogy mi a valóság, a saját gondolat, és mi a kommunikáció, az imidzshelyreállítás, mint mond az egyén, és mit mond a pr-osa – ezért sem szoktam annyira belefolyni. bármennyire is nem szép dolog, próbálok érzelemmentesen viszonyulni olyasmihez is, amik egyébként nem vákuumban létező jelenségek, és érzelmeket váltanak ki az emberből.)

Quantumleap - 2019. 02. 27. 16:14

Keresnék egy amerikai sorozatot, amiről írtatok. Az elmúlt két évben valamikor készült, egy évad lement belőle, azt nem tudom, vannak-e továbbiak is. Egy kisvárosban nyomozós sorozat (azt hiszem gyilkosság után, de nem biztos, lehet, hogy eltűnés), és a szezon folyamán váratlanul jön be a természetfeletti szál. Legalábbis úgy emlékszem, így írtátok.

winnie - 2019. 02. 27. 17:01

a fortitude? még mindig nem láttam, de annak kapcsán volt valami 1. évados csavar, és mindig is arra gondoltam, hogy valami természetfölöttit hoztak be.

Quantumleap - 2019. 02. 27. 17:11

winnie: Nem az. Annak láttam az első évadát. Ez amerikai, ott is játszódik. Azt hiszem, nő a nyomozó. ’17 második vagy ’18 első felében írtatok róla.

Quantumleap - 2019. 02. 27. 18:42

Közben megleltem. Rosszul emlékeztem, nem amerikai, hanem svéd. Jordskott a címe.

kiskiraly - 2019. 02. 27. 23:01

Franciaországban a Netflix átlépte az 5 milliós előfizetői számot mindezt csupán 4 és fél év alatt
összehasolításul: Canal + nek közel 8 millió előfizetője van
https://www.atlantico.fr/node/3565916
(francia nyelvű)

CrashBoostZoom - 2019. 02. 28. 10:09

A Shogun-hoz: Az indoklásból tisztán látszik, hogy a szkriptek a legkisebb gondjuk most. Logisztikai dolgok megoldása, nincsenek még meg színészek stb. Jobban hangzik azt mondani, hogy “dolgozunk még rajta, hogy jobb legyen” mint azt, hogy “bocsi srácok, túl nagy fába vágtuk a fejszénket majd lesz valahogy”.

Azt pedig eleve nem jó ötletnek tartom, hogy a történéseket bemutassák a japán oldalról is. Egyrészt így nem jön át jól a hangulat, hogy Blackthorne egy idegen helyen van ahol semmit ért a nézővel együtt (a 80-as évek beli miniseries-hez a japán mondatokhoz felirat sem volt). Másrészt ezzel Mariko karakterének kb. 50%-a redundánssá válik hiszen az Ő feladata, hogy elmagyarázza a nyelvet, szokásokat és ami a legfontosabb, a történéseket Blackthorne-nak (a nézőnek). Harmadrészt pedig tuti, hogy pont emiatt csúsznak.

Wakarimasen Mariko-san. Wakarimasen.

winnie - 2019. 03. 04. 08:09

“A Shogun-hoz: Az indoklásból tisztán látszik, hogy a szkriptek a legkisebb gondjuk most. Logisztikai dolgok megoldása, nincsenek még meg színészek stb. Jobban hangzik azt mondani, hogy “dolgozunk még rajta, hogy jobb legyen” mint a”

amíg nincsenek kész a szkriptekkel, addig nem tudnak castingolni és mást előkészületeket tenni.

CrashBoostZoom - 2019. 03. 05. 20:43

@winnie

Ez oké és még normális esetben meg is érteném de itt már egy könyv második adaptációjáról beszélünk. Ismert a szereplők neme, kora, etnikai hovatartozása, viselkedése stb. Már bőven mehetne a casting ha nem akartak volna nagyot markolni.

Én nagyon várom a sorozatot de az ilyen ígérteséknek sosincs jó vége.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz