login |

Better Things: kezdett a 3. évad

2019. 02. 28. 20:10 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: kritika,

One down, two to go!

Újra itt az őszinteség arról, hogy milyen egyedülálló, idősödő anyának lenni Hollywoodban. Kicsit olyan ez a Better Things, mint egy ismerőssel találkozni. Nem kiugró a premier, csak a már megismert dolgok folytatása a szokásos minőségben.

Úgy tűnik, változások jönnek az évadban, hiszen az egyik gyerek már egyetemre repült, Chicago-ba rögtön, így talán még nehezebb is lesz Samnek a többiekkel. Oké, Max sem volt az igazi, de nélküle a pubertásba lépő Frankie-nek még kevesebb ellenpontja lesz. A legkíváncsibb arra vagyok, hogy mit kezdenek a legkisebb lány történetével.

Mindeközben Samnek az előzetesekkel ellentétben szerintem más problémája lesz, nem a terhesség. Mindezt persze nem csak személyes drámaként lesz jelen, hanem Hollywood tükrében, ahol többnyire csak a fiatalság és a szépség számít értéknek, legalábbis a színésznőknél. Nem is tudom, ebbe kéne jobban belemennie a show-nak, vagy csak előbújt azt, hogy szeretem az insider dolgokat?

Igazából nehéz sokat írni erről a komédiáról, mert ez inkább csak egy ablak, egy megértést segítő 30 perc hetente. A premier tényleg tárt karokkal fogadott, semmi riasztó nem volt benne, ami miatt ez az évad kimaradna. Bár mondhatjuk, hogy Louis CK íróként való végleges távozása talán feltűnik majd a humorban, de sosem abban volt igazán erős a Better Things.

5 hozzászólás Ne habozz!

szaszazsu - 2019. 02. 28. 21:34

Nagy kedvenc! Borzasztóan vártam!

jenga - 2019. 03. 01. 20:54

szeretem es kozben utalom, mert sokszor raebreszt mennyivel jobb szulo is lehetnek

Shannen - 2019. 03. 09. 17:47

Anno egyben daráltam le az első két évadot és rögtön berántott. Nagyon szeretem a stílusát, ami így két rész után, úgy tűnik ebben az évadban sem változik.
Azért remélem Max-től nem búcsúzunk el totálisan, de az se baj, ha most majd Frankie-re és a húgára kicsit több figyelem fog irányulni.

Snoopyzit30 - 2019. 03. 19. 10:48

Nagyon bejött ez az évadkezdés nekem :-)
Telitalálat ez a karakter. Annyira laza anyuka, hogy az hihetetlen.

Nikolka - 2019. 03. 31. 23:53

Az első 2 rész valahogy nem jött át nekem, de lehet csak rossz hangulatban néztem.
De a 3-4 viszont baromi erős részek voltak. Úgyhogy maradok.
Jók a családi/baráti jelenetek is. De most a munkahelyiekkel is beerősítettek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz