login |

Hírpéntek – Strike Back 8. évad! Strike Back-kasza!

2019. 03. 01. 09:05 - Írta: winnie

26 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Az egyre gyarapodó Netflixes magyar feliratok kapcsán fordítói komment (eléggé szór a minőségük, vannak gáz magyarítások is): “Több ellenőrzési és visszacsatolási fázis és lehetőség van a rendszeren belül is, de azt javaslom, hogy az adott filmet/sorozatot nézve a hibajelentésre kattintva jelezzétek, ha vállalhatatlan a felirat minősége. Mindannyiunk érdeke, fordítóké, nézőké és a Netflixé is, hogy az igénytelen kontárok minél előbb kiszűrésre kerüljenek.”
 • Új Netflix-es magyar feliratok: Stranger Things – 2×01-03, Orange Is The New Black – 5×01-02, Altered Carbon – 1×01-02, Ozark – 1×03, Chilling Adventures of Sabrina – 1×10, Castlevania – 2×04, Insatiable – 1×09, Norsemen – 1×01-03, The End of The F***ing World – 1×05, Bodyguard – 1×01-02, Sherlock S3, Atypical – 2×10, 13 Reasons Why – 1×01-03 (várható subok: Lost in Space, The Rain)
 • Mai magyar premier: Jobb idők 3. évad + Mai magyar tévés premier: 2 Dope Queens – két csaj a világ ellen 2. évad + Holnapi magyar premier: Csak színház és más semmi 4. évad, Infinity Nado 1. évad, Brokenwood titkai 4. évad, Maltese, a maffianyomozó 1. évad + tévés premier: Válaszcsapás 7. évad
 • Premier: Better Things S3, RuPaul’s Drag Race S11, RuPaul’s Drag Race Untucked S7, Killing Time S1, Mini Disco Divas S1, Rewind 1990s S1, Your Face or Mine S5, When Kids Kill S3 + Finálé: A Million Little Things S1 (vendégblogger?), How To Get Away With Murder S5, Death in Paradise S8, The Russell Howard Hour S2, The Titan Games S1, The Pacific: In The Wake of Captain Cooke with Seam Neill S1, Deadly Secrets S1 + csütörtökön is volt The World’s Best-epizód + lement az Into The Dark: Treehouse
 • Teljes évados premier: The Widow S1 (Amazon – itthon is!), Northern Rescue S1 (Netflix), Losers S1 (Netflix), Larva Island S2 (Netflix), Cricket Fever: Mumbai Indians S1 (Netflix)
 • Magyar tévés premier – HBO: 03.04 Én vagyok az éjszaka (I am the Night) 1. évad
 • Magyar premier – HBO: II. félév Watchmen (Watchmen) 1. évad
 • Magyar premier – NickToons: tavasz Kenyérkirályok (Breadwinners) 1. évad
 • Pilotszerep/1.: Olivia Thirlby – Until The Wedding (ABC), Barry Sloane – Bluff City Law (NBC), Timothy Hutton – Sisters (FOX), Adelaide Clemens – Tommy (CBS), Stephen Dorff – Deputy (FOX), Odette Annable – Adam & Eve (FOX), Jason Biggs – Geniuses (FOX), Parker Young – The Us Project (CBS), Mike Vogel – Triangle (ABC),
 • Mától a Grey’s Anatomy minden idők legtöbb epizódszámot elért amerikai, főműsoridős kórházas sorozata. Az ER-t érte be 331 résszel.
 • Az AMC hivatalosan is bejelentette a második The Walking Dead-spinoff fejlesztését. Semmit nem tudni róla, most hallgatják meg az esetleges készítők koncepcióit.
 • Távozik az HBO elnök-vezérigazgatója, Richard Plepler. Az ok egyértelműen az AT&T-s akvizíció, ami kapcsán minden jel arra utalt, hogy Robert Greenblatt-et fölé akarták helyezni.
 • Sztrókot kapott Luke Perry – kórházban kezelik.
 • Kaitlyn Dever (Eve) benne lesz a Last Man Standing – 7×18-ban.
 • A La Peste (The Plague) 2. évadja 5 évvel a nagy járvány után fog játszódni. És természetesen ambiciózusabb lesz, mint az első évad.
 • Cliff Martinez lesz a Nicolas Winding Refn-féle Too Old To Die Young zeneszerzője.
 • A kanadai Bell Media Crave nevű streaming szolgáltatásának 2,3M előfizetője van.
 • Pilotrendezés: Anthony Hemingway – New York Undercover (ABC), cím nélküli Hank Steiberg dráma – George Tillman Jr. (ABC),
 • A Bosch 5. évadja 04.19-én érkezik az Amazon-ra – itthon még mindig a 3. évadot várjuk…
 • Az ABC berendelte a Bachelor in Paradise 6. évadját.
 • A Cinemax és a Sky berendelte a Strike Back 8. évadját. És ezzel kaszálta is a sorozatot.
 • Steve Blackman, a The Umbrella Academy showrunnerje beszél a szezonzáróról. És Gerard Way, a képregény írója is nyilatkozik.
 • A RuPaul’s Drag Race All Stars győztese nyilatkozik. Itt is.
 • Vendégszerep: Rachael Leigh Cook – Criminal Minds (min. 2 rész), Ryan Devlin, James Jordan – Veronica Mars (megint), Stella Maeve – God Friended Me, Alicia Witt – Orange Is the New Black (visszatérő),
 • Állandó szerep: Carolyn Braver, Parker Sawyers, Elarica Johnson, Harriett D. Foy – P-Valley (Starz), Gigi Zumbado, Jessika Van, Davi Santos – Besties (Freeform)
 • Pilotszerep/2.: Carlos Gomez, Lisa Vidal, Dan Bucatinsky, Belissa Escobedo – The Baker and The Beauty (ABC), Sarah Hay, Cheyenne Haynes, Haley Tju  – The Lost Boys (CW), Michael Luwoye – Bluff City Law (NBC), Eve Harlow – neXt (FOX), Michael Chernus, Russell G. Jones, Olivia Lucy Phillip – Tommy (CBS), Alanna Ubach – cím nélküli Hannah Simone-komédia (ABC), Jacqueline Grace Lopez – Jane The Novela (CW), Alexa Skye Swinton, Robert Bailey Jr., Clancy Brown, Ashley Aufderheide – Emergence (NBC)
 • Interjú: Seth Meyers (a Documentary NOW! írója), Desus Nice & The Kid Mero + még egy (a Desus & Mero készítői), Brad Schwartz (a Pop csatorna főnöke), Bárdos András és Máté Krisztina,
 • A TV2-es Pénzt vagy éveket! új szezonjának műsorvezetője ismét Kasza Tibi lesz.
 • Palik László rosszul lett az Exatlon Hungary forgatásán.
 • Sorozatberendelés: Resident Alien – Syfy, készítő: Chris Sheridan. rendező: David Dobkin – Peter Horgan és Steve Parkhouse képregénye alapján, egy sötét tónusú, twisted (erre mindig keresem a jó szót, és csak a béna ‘kifacsart’ jön tükörben…), komikus fish-out-of-water történet, amiben a Földön hajt végre kényszerleszállást egy Harry nevű földönkívüli, aki egy kisvárosi, colorado-i orvos személyazonosságát veszi fel, és lassan elkezd filózni titkos küldetésével kapcsolatos morális dilemmákon, feltéve a végső kérdést, miszerint megéri-e megmenteni az embereket?
  Szereplők: Alan Tudyk, Sara Tomko, Corey Reynolds, Alice Wetterlund és Levi Fiehler.
 • Pilotberendelés: Let’s Spend The Night Together – FOX (már cím nélküli), készítő: Tom Kapinos – a francia Quadras című sorozat alapján, egy szerkezetét tekintve újszerű sorozat, amine a teljes első évadja egyetlen estén, egy esküvő alatt játszódik. Ahogy megismerjük a vendégeket, meglepő dolgokat tudunk meg múltjukról és jelenükről, és rájövünk, hogy a dolgok nem mindig olyanok, amilyennek látszanak, s eközben pedig a szerelem, barátság, illetve a családi lét különböző fázisainak komplikált kapcsolatait is megismerhetjük.
 • Pilotszkript: The Chameleon – Comedy Central, komédia, készítő: Lane és Jared Lapidus. Egy kifejezetten tehetséges, mégis iszonyat szegény szórakoztatóipari munkásról szól, aki akaratán kívül titkos akciókba és nemzetközi kémkedésbe keveredik, amikor megkapja álmai munkáját: a kormány legmesésebb kémje lehet.
 • Új sorozat: El Cid – Amazon, spanyol, készítő: Luis Arranz & Adolfo Martinez. A történelem leghíresebb spanyoljának a története a jelenkorba helyezve, és ott elmesélve. Egy férfi, aki két világ, két kultúra köré szorult. Nemes, hős, katona, hűbéres, és egyben az az ember, akiből akár király is lehetett volna. El Cid századokkal előzte meg a korát, és még a saját legendáját is felülmúlta.
 • Jason Witten folytatja amerikai focis pályafutását, ami azt jelenti, hogy az ESPN-es Monday Night Football-nak új szakkommentátor után kell néznie. Nyilván több esélyes is van, de azt érdemes tudni, hogy az aktív játékosok közül Greg Olsen a FOX-nál és az ESPN-nél is volt meghallgatáson. (Azt hittem, hogy neki elég volt az a másfél évvel ezelőtti meccs bizonyítéknak, hogy elég jó lenne.)
 • A BBC és a Smithsonian Channel 3 részes dokusorozatot mutatott be a Brexit eredetéről Inside Europe: 10 Years Of Turmoil címmel, Norma Percy készítésében. Főleg azt fogják megmutatni benne, hogy jutottak el a britek a mostani politikai válságig.
 • A Viceland a héten heti 4 adásban a Vice Live-val próbálja kitölteni a Desus & Mero eltűnése révén keletkezett űrt, ami két órás varieté műsor élőben, aktuális témákról és trendekről a következő műsorvezetőkkel: Marie Faustin, Zack Fox, Sandy Honig és Fat Tony. A koncepció alakulni fog, de lehet a részekben szkeccs, celebvendég, rövid videó, és helyszíni tudósítáok, plusz a Vice globális hálózatának valamelyik tagját is kapcsolhatják. És természetesen az élő nézői interakció kiemelt lesz.

26 hozzászólás Ne habozz!

gromit - 2019. 03. 01. 09:33

Brit finálé: Death in Paradise s8

és lesz jövőre is

GYV - 2019. 03. 01. 09:44

Az Infinity Nado magyar hangjai:

https://www.gyerek-vilag.tk/2019/03/az-infinity-nado-magyar-hangjai.html

Magyar premier:

Seal Team – 2. évad, április 8, AXN

Sherlock és Watson (Elementary) – 6. évad, április 12, AXN – hétköznap délutáni dara lesz

Younger (ismeretlen magyar cím) – 1. évad: április 15, 2. évad: április 30, Sony Max

La Fan (ismeretlen magyar cím) – 1. évad, április 15, Sony Max – új telenovella

Gázos páros (You’re the Worst) – 2. évad, április 28, Sony Max

Sorozatgyilkos - 2019. 03. 01. 09:55

Gázos páros (You’re the Worst) – 2. évad – ez már volt magyarul, nem?

GYV - 2019. 03. 01. 10:02

@Sorozatgyilkos: igazad van, ezt benéztem.

Tibi - 2019. 03. 01. 10:13

A leggázabb fordítás az Élite-nél: Samuel eredeti becézése Sammy. A sorozatban SAMU. Csak lestem…

Sorozatgyilkos - 2019. 03. 01. 10:18

Lehet, hogy mindenki vágja, csak én nem :)

Miért nincs hírszombat?

winnie - 2019. 03. 01. 10:19

az a szabadnapom:)

Kissur - 2019. 03. 01. 12:42

Tibi: A Gyűrűk Urában is Samu eredeti neve Sam. Csak magyarosították a nevet.

Thomas - 2019. 03. 01. 13:04

Biztos ez a The World’s Best? Sehol nem látom nyomát, és nem is csak a release-re gondolok, még a tegnapi TV műsorban is néztem:) A CBS oldalán is a szerdai rész van csak fent. Viszont a Fam lement, az tuti.

Energiavampir - 2019. 03. 01. 13:05

Már megint kasza? Remélem régi skacokkal csak feléled 1-2 év múlva
Bár a koncepció lassan idejét múlt, ma már nincs ilyen bemegyek és kiiktatok mindenkit,
Manapság drón megy be és iktat ki mindent :)
Akkor viszont jövőre hozzák vissza a régi skacokat, és hadd szóljon valami überdurva világmentés
mi nem volt még??:)

turosz - 2019. 03. 01. 13:20

“A Bosch 5. évadja 04.19-én érkezik az Amazon-ra – itthon még mindig a 3. évadot várjuk…”
Pontosabban a 4.-et várjuk, de azt nagyon :)

winnie - 2019. 03. 01. 13:27

egyelőre a harmadik évad sem elérhető az amazon prime-on itthon. a tévében nem tudom, mennyire érdemes várni további részeket.

winnie - 2019. 03. 01. 13:45

thomas: jogos, hét elején még úgy volt, de elmozgatták:

3/6/19 (We.) 9:00 PM CBS (#109/110) New Episode
KIHÚZVA: 2/28/19 (Th.) 8:00 PM CBS (#109) The Battle Round, Part 3
2/27/19 (We.) 9:01 PM CBS (#107/108) The Battle Round, Part 2

Thomas - 2019. 03. 01. 14:36

Érdekes, hogy mit össze variálnak vele, gondolom már szabadulnának tőle a gyászos nézettség miatt (0.4, OMG:). De szerintem ez a csütörtöki rész sem volt előzetesen betervezve, legalábbis nem emlékeztem rá. Gondolom ez annyi lett volna, hogy a maradék 2 (!) párbajt lerendezik egy 1 órás részben, két sitcom ismétlés helyett, de most inkább két dupla résszel lezárják gyorsan az évadot szerdán. Szerintem eredetileg szimpla részekkel ment volna, talán 04.03-ig? Még írtad is egyszer, hogy ismétlések lettek volta utána, aztán 03.13-án jött volna 22.00-re a Seal Team, ha minden igaz. Azt eltolták 03.20-ra, így most a következő 2 hétben le tudják zavarni a TWB maradékát.

LaCRossE - 2019. 03. 01. 15:24

Finálé: The Russell Howard Hour S2

Geza Kovacs - 2019. 03. 01. 16:39

És a Strike Back kaszája most igazi vajon vagy újabb, 3-4 évvel fiatalabb szereplőkkel folytatják 2 év múlva? :-) Mondjuk Daniel Radcliffe meg Rupert Grint pont elég idős lesz addigra kb.

Ghost - 2019. 03. 01. 17:28

Nem tudom hogy volt-e már róla szó korábban, de elvileg a mai napon érkezett Netflix-re, egy Budapest c. Netflix film, ami egy kvázi franci Hangover-nek ígérkezik.

Sajnos egyelőre a magyar Netflixen én nem látom.

winnie - 2019. 03. 01. 17:37

igen, ott regionális dílek lehetnek a nem amerikai filmeknél, itthonra biztosan másé a jogai, mert volt nálunk moziban.

Ghost - 2019. 03. 01. 19:31

Oh, nem tudtam hogy itthon volt moziban, köszi

kiskiraly - 2019. 03. 01. 20:43
kiskiraly - 2019. 03. 01. 20:53

Ghost: jaja előzetese is fent van. index lehúzta, az origo pozitív kritikát írta róla.

turosz - 2019. 03. 01. 22:45

winnie: azt nem tudom mi van az Amazonon, de a 3. évadot leadta még anno a Fox szinkronosan a tv-ben. Szóval ha valamelyik csatorna átveszi, az új évad a 4. lesz.

Enzo - 2019. 03. 01. 23:38

Elhunyt Lisa Sheridan (Larkin Groves-ként ismertem a Rejtélyek Városából, de játszott még pár dologban) :'(

https://www.standard.co.uk/showbiz/celebrity-news/lisa-sheridan-death-csi-actress-found-dead-at-her-home-aged-44-a4078691.html

winnie - 2019. 03. 02. 04:41

turosz: igen, csak arra céloztam, hogy én azt írtam fent, hogy az 5. évad akkor érkezik az amazonra, miközben mi meg várjuk, hogy a 3. évad megérkezzen az amazonra.

Hunhockey29 - 2019. 03. 02. 12:30

A netflixes első mondatot írjátok át légyszi, totál értelmezhetetlen…

kiskiraly - 2019. 03. 02. 14:00

Végére ért a Jack Whitehall-Frozen saga :)

Az egész egy talk showbeli említéssel kezdődött 2015-ből
https://www.youtube.com/watch?v=l8mbaI8dxpw

Majd pár hónappal ezelőtt Fallonnál is elmesélte ugyanezt:
https://www.youtube.com/watch?v=uqoM_ohCCCg

Most viszont, hogy újra járt Fallonál intézkedtek egyet-kettőt és:
https://www.youtube.com/watch?v=CPbgVTv94u0

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz