login |

Délelőtti videó 3.: Fosse/Verdon

2019. 03. 05. 11:30 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: video,

Az FX új sorozata Sam Wasson életrajzi könyve, a Fosse alapján készült és a Bob Fosse és Gwen Verdon között romantikus és kreatív partneri kapcsolatról szól.

Fosse ugyebár filmes, színházi koreográfus és rendező volt, míg Verdon Broadway táncos, s ketten megváltoztatták az amerikai szórakoztatóipart, azonban ennek komoly ára volt, és a sorozat a sóbiznisz rejtett csúnyaságait is bemutatja, a siker árát, valamint a szenvedést, amit a művészet nevében vállalnak be.

Hogy mi szól a tovább mögötti trailerek mellett? Rögtön a két főszereplő: Sam Rockwell és Michelle Williams. Mellettük feltűnik Norbert Leo Butz, Margaret Qualley, Aya Cash, Nate Corddry, Susan Misner, Bianca Marroquin, Kelli Barrett, Evan Handler, Rick Holmes és Paul Reiser.

Ezek rövidebb hangulatpromók:

2 hozzászólás Ne habozz!

Neoprimitiv - 2019. 03. 05. 11:54

Nagyon várom már. Egyrészt Fosse zseniális alkotó volt, másrészt azért elég ritka, hogy valaki megrendezze a saját életrajzi filmjét és utána az élet azt még be is teljesítse.

CsuDa - 2019. 03. 05. 13:39

Neoprimitiv: Teljesen egyetértek minden szavaddal! Én is nagyon várom már! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz