login |

Emlékeztető: Jeff és az űrlények 1. évad

2019. 03. 05. 20:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, animáció,

Ma. 23:30. Comedy Central. Jeff & Some Aliens – 1×01 (pilotkritika + szinkronos részlet + szinkronhangok + zseniális főcím)

Egy átlag(alatti)emberről és három nála megszálló földönkívüliről szól – utóbbiak hogy tanulmányozzák őt, mert el akarják dönteni, hogy érdemes-e elpusztítani az emberiséget vagy sem.

Jé, azon kevés animációk egyike, amikhez írtam kritikát! Egyébként meg, ehh, a CC-nek megint sikerült ma délután kirakni az új sorozatához a “promót” (ráadásul 02.26-i dátummal, amit nem értek…), így esélyem nem volt kirakni azt külön posztban. Ez van.

A South Park utódját keresve az elmúlt években a Comedy Central sok animációt készített (Ugly Americans, Brickleberry, Moonbeam City, Legends of Chamberlain Heights, Drawn Together, Lil’ Bush), és ezek közül az egyik legkülönlegesebb a TripTank volt. Ami nem azért volt különleges, mert jó volt, hanem mert egy rajzolt szkeccskomédiának számított. És annak az egyik visszatérő eleme volt az, amiből ez a sorozat lett.

A sorozat, ami ronda és… finom? Nem tudom, az biztos, hogy elborult és vannak benne remek ötletek és poénok, a kérdés, hogy le tudja-e kötni a nézőt húsz percre.

Ja, még valami: konkrétan sosem írtunk róla, de egy idő után egyértelműnek tűnt, hogy a sorozat kaszát kapott az 1. évad utánmost botlottam bele a hírbe.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz