login |

Folyamatábra a Black Mirror: Bandersnatch-hez

2019. 03. 06. 16:45 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, antológia, fun,

Elég nagy a kép, így összenyomva nem sokat lehet látni belőle, szóval spoiler ide vagy oda, nem is rejtem el, de hátha segít valakinek kipörgetni teljesen a játékot az epizódot – és, aki nem néz ilyesmit, az is láthatja, hogy miképp nézett ki ez az interaktív móka, ami nekem nagyon bejött. A tovább mögé betettem egy más forrásból származó, bőbeszédűbb folyamatábrát.

(Én magamtól is végigmentem nagyjából az egészen, és ennek kapcsán jelezném, hogy vannak olyan módosított jelenetek, amik úgy jönnek elő, ha valamit másodjára nézünk. Illetve ha kétszer is felvesszük a képet, akkor egy rejtett jelenet is előmászik. Amit én valamiért dettó elhoztam önállóan, bár nem tudom, mi okból.)

1 hozzászólás Ne habozz!

Shifty - 2019. 03. 06. 21:09

De jó volt végignézni az ábrát szinte fejben újra végignéztem az egészet :)

SPOILER!!!!!!! (de ugyan màr, ki néz folyamatábrát ÉS tart a spoilerektől?)

Nekem 2 maradt ki, a hidden ending és én elengedtem Colint aztán nem volt kedvem megint elnavigálni odáig, hogy ott a másikat válasszam. Egyben nyomtam le az egészet és már kivoltam.

SPOILER vége!

Hatalmas sorozatélmény volt!
Colinnak meg minden jelenetét öröm volt nézni, nagyon jól játszott a srác.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz