login |

Finálé előtt: The Passage

2019. 03. 11. 15:10 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: video,

Nem nagyon olvastam azóta véleményeket a The Passage-ről, amióta kiszálltam belőle, így gőzöm sincs a mostani dupla finálé előtt miképp alakul a sorozat – aki maradt, hogy látja? Az mindenesetre biztató a jövőre nézve, hogy nézettség szempontjából a legtöbb FOX-sorozatnál erősebb, szóval a finálé tovább mögötti promója sem a Véget lengeti be, hanem talán csak a Kezdetet.

11 hozzászólás Ne habozz!

Narg - 2019. 03. 11. 15:56

Én a 6. részig jutottam, de az annyira felidesített, hogy az elviekben tudós karakterek félelmetesen idióták, hogy sztem kukázni fogom az egészet.

sil - 2019. 03. 11. 16:00

most már végignézem, de ennek még borzalmasabban sikerült a castingja, mint a Manifest-nek. pedig nehéz volt űberelni. valami iszonyat gagyik a karakterek. :(

cherockee - 2019. 03. 11. 16:52

Nekem nem volt ilyen rossz élményem vele, nem egy nagy eresztés, háttér TV-nek viszont jó volt munka mellé, a történet engem érdekelt, a megvalósításban voltak jó dolgok, Manifest-hez képest bőven :). Kb. 3. résztől érezhetően összeszedettebb.

_Allen - 2019. 03. 11. 17:57

Az előzetes izgalmasabb lett, mint maga a sorozat. Ha már eddig néztem, akkor kivárom az évad végét, max nem térek vissza rá a 2. évadra.

Marcipáncica - 2019. 03. 11. 18:17

Annyira szerettem a könyveket (első kettőt olvastam, a 3. beszerzés alatt) hogy egyszerűen nem merek belekezdeni a sorozatba. Az eddig itt olvasottak sem győztek meg arról hogy ez egy rossz döntés… szóval halogatok…

Sunabubus - 2019. 03. 12. 13:35

Mna, befejeztem az évadot. Engem senki nem irritál, már ez egy plusz akkor? :D A sztoriban szerintem (mármint számomra) van potenciál (nem olvastam a könyveket).
Van jó pár részlet, amit nem értek, és zavar, de majd utánanézek.

tonhalkonzerv - 2019. 03. 12. 19:06

Olvastam a könyveket, vannak eltérések amik tetszettek (Babcock) vannak amik egyáltalán nem (Wolgast, főleg hogy a következő évadban milyen szerepet fognak találni neki). Minden mellett ez egy helyenként élvezhető és általában véve sem olyan rossz TVs átirat, 6/10es teljesen nyugodtan leülök a második évadjára is.

jenga - 2019. 03. 13. 17:57

Nem volt veszes. A fo zombi idegesitett nagyon. Fel nem fogom, ez az ellenszenbes figura hogyan tud barkit is meggyozni, barmirol. Rossz a szinesz valasztas.

cherockee - 2019. 03. 14. 19:00

Sikerült megnéznem a 9. részt, majd elvonulnom, hogy na, akkor lezárva az évad. Ma a nézettségi adatoknál láttam, hogy DUPLA évadzáró…megnéztem, mintha a második évad első része lenne (spoiler nélkül), és színvonalban is nekem sokkal jobbnak tűnt. A 9. rész után is néztem volna a folytatást, de a 10. után főleg. Nem tudom miért, néhol tényleg elrontott pár dolog, de szerintem nagyon könnyen nézhető, és sikerült felvetni a végén pár számomra nagyon érdekes kérdést, a 10. részben minden kicsit felnagyítódott. És emberileg is nagyon érdekesek lettek a történetek.

Nem gondoltam volna, de rohadtul hiányozna jövőre, valamiért nekem bejött. Nagyon sokat erősödött a sorozat az első résztől indulva, az első 2 rész is érdekelt, de részről részre jobbnak érzem.

Kisrece - 2019. 03. 20. 18:16

Hogy a bánatba lehet így tönkretenni egy olyan jó trilógiát, amit Cronin megírt. A könyv briliáns munka, de ez a sorozat… Hát könyörgöm! Igazi “ZS” kategória! Mik ezek a vámpírok benne, hát tiszta vicc az egész. Az a rész, amelyikben kiszabadulnak és bohóckodnak az erdőben katasztrófa. Ehhez a sorozathoz adta a nevét Ridley Scott? Pocsék úgy ahogy van. Azért néztem végig, mert nem akartam félmunkát végezni. Nagyon el vagyok keseredve. Azt hittem hogy sokkal igényesebb sorozat lesz. Nagyot tévedtem.

Delora - 2019. 03. 31. 23:15

A könyveknek a nyomába sem ér, de el is kell engedni és akkor teljesen korrekt. Viszont aki olvasta a trilógiát, az kb el se tud tőle vonatkoztatni.
A Liz – Fanning szál miatt haragszom, azt nem kellett volna így kifacsarni.
De a könyvekben is voltak azért fárasztó részek, ahol kicsit eltévedt az író. Nyilván semmi sem tökéletes.
Remélhetőleg lesz második évad, én nagyon örülnék neki :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz