login |

A Marvel TV most a Hulu-val szerződött le 4+1 Marvel-sorozatra

2019. 03. 12. 16:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: animáció, hírek, , , , ,

A Netflix után most a Hulu-ra érkezik 4 Marvel-sorozat, amik egy “The Defenders-szerű” közös kalandban össze is érnek – a csavar annyi lesz, hogy most animációs projektekről van szó.

Ezek sorban (érdemes figyelni a készítők neveire):

  • M.O.D.O.K. – készítő: Patton Oswalt és Jordan Bluma. A hatalmas fejű, de apró testű szupergonosz folyamatosan küzd, hogy a borzasztó akaratos családját és a csapatát is ügyesen irányítsa.
  • Hit-Monkey – készítő: Josh Gordon és Will Speck. A japán hómajmot egy amerikai bérgyilkos szelleme képzi ki a nyomorúságos tokiói alvilágban – véres és sötéten komikus bosszúra.
  • Tigra & Dazzler Show – készítő: Erica Rivinoja és Chelsea Handler. A címszereplő szuperhősök és egyben legjobb barátok az eddigi legnagyobb csatájuk, a többi Los Angeles-i szuperhős elismerésének megszerzése előtt állnak.
  • Howard the Duck – készítő: Kevin Smith és Dave Willis. A címszereplő kacsa a legjobb barátja segítségével megpróbál visszajutni a szülőbolygójára még azelőtt, hogy Dr. Bong megölné és megfőzné őt.

És ezek a karakterek összefutnak a The Offenders-ben, hogy megmentsék nem csak a Földet, de még az univerzum pár részét is egy egyelőre ismeretlen erőtől.

3 hozzászólás Ne habozz!

Dr. Weird - 2019. 03. 12. 18:48

Lesz animációs “What if…” sorozat is a Disney+-ra :D

Mi van, ha a szuperkatona szérumot a történelem során széles körben használják? Mi van, ha Blonsky csatlakozik a Bosszúállókhoz? Mi van, ha Hulk berserker módba kapcsol a Helicarrieren vagy Johannesburgban? Mi van, ha a Hydra sikeresen használja a Vízió projektet? Mi van, ha Maximoffék hűek maradnak a Hydra-hoz? Mi van, ha Stephen Strange nem használja a telefont vezetés közben? Mi van, ha Űrlord (Ki?) visszafogja magát és nem üti meg Thanost?

Brigante - 2019. 03. 13. 12:45

Én szeretem(tem) a szuperhősös sztorikat!

De kezd már nekem is sok lenni belőle. Lenyomom még a Marvel kapitányt és a Bosszúállók 4-et, DC-t szerintem már nem fogok nézni (csalódás amit művelnek)

winnie - 2019. 03. 13. 13:26

én a mozisokat az avengers 1-gyel kaszáltam, bár 1-2-t, ami érdekesnek tűnt (galaxis 1, thor 3), megnéztem, a sorozatok sem nagyon élik túl nálam, de akad, ami betalál a bepróbálás után (titans), ahogy a pókember-hazatérésnek is adtam 20 percet és bejött, szóval úgy vagyok vele, hogy az esélyt megkapják, de a többséget úgysem fogom nézni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz