login |

Hírkedd – The Blacklist 7. évad!

2019. 03. 12. 09:10 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Kijelölt túlélő 1. évad, Egy francia falu 6. évad
 • Premier: Cheat S1, Timewasters S2, Double Dare S2, Punk S1 + Finálé: The Passage S1 (vendégblogger?), The Good Doctor S2 (vendégblogger?), Jon Glaser Loves Gear S2, The Bachelor S23, Celebrity Antiques Road Trip S7, Kids Baking Championship S6, Splat-A-Lot S2
 • Teljes évados premier: Terrace House: Opening New Doors S6 (Netflix)
 • Új standup különkiadás: Jimmy Carr: The Best Of Ultimate Gold Greatest Hits (Netflix)
 • Magyar premier – HBO GO: 03.21 A tett (The Act) 1. évad
 • Magyar premier – HBO: II. félév Mrs. Fletcher 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 03.29 The Shop – A fodrásznál megdumáljuk (The Shop) 1. évad
 • A Maltese: The Mafia Detective szinkronhangjai.
 • Ahogy nézem, hogy csak kommentben írtam arról, hogy a DC Universe fogadtatásáról nincs semmilyen hivatalos infó, de anno indulásnál azt írták, hogy az alkalmazás 140 ezer letöltője közül 30 ezer ragadt meg két hét alatt (passz, hogy ez mennyire hiteles), ami nem sok. És az sem jelent sok jót, hogy már decemberben ingyen hónapokat kínáltak az előfizetőknek, most pedig az ingyen képregények számát duplázták meg, hátha ez fog hozni új embereket. (És egyelőre ráadásul a Doom Patrol-ról sem tudni, hogy globálisan átveszi-e valamelyik szolgáltató, mint a Titans-t a Netflix.)
 • Tegnapelőtti adat szerint a Game of Thrones S8 trailerjét 81 milliószor nézték meg különböző platformokon.
 • A CW finálédátumai: 03.18 Black Lightning, 03.20 All American, 03.28 Legacies, 04.05 Crazy Ex-Girlfriend, 04.2 Roswell, New Mexico, 04.25 Supernatural, 05.13 Arrow, 05.14 The Flash, 05.15 Riverdale, 05.19 Supergirl + Charmed, 05.20 DC’s Legends of Tomorrow, 05.24 Dynasty
 • A CBS 04.18-án kezdi el adni a Life in Pieces 4. évadját.
 • Hanelle Culpepper fogja rendezni a Jean-Luc Picard-os Star Trek-sorozat első 2 epizódját, vagyis ő fekteti le a vizuális megjelenítést.
 • A Homecoming 2. évadját nem Sam Esmail fogja rendezni.
 • Buffy-fanatikusok számára 03.20-án kiadján a musical epizód, a Once More, With Feeling zenei anyagát bakeliten.
 • David Mickey Evans, a The Sandlot című film (itthon: A grund) készítője elmondta, hogy eladta a tévés adaptációs jogokat és 2 évados berendelést kapott a projektje. Erről még nincs semmilyen hivatalos infó, de a koncepció szerint a sorozat 1984-ben játszódna, amikor a film szereplő fiatal harmincasok és saját gyerekeik vannak. (Passzolnom kell, ez a film totál kimaradt az életemből, és bevallom, azt sem tudtam, hogy a része kellene, hogy legyen, de IMDb-n elég jó az osztályzata.)
 • A Leaving Neverland Angliában a Channel 4-on ment, ahol 2,1M nézőt szerzett, többet, mint az amerikai HBO-s analóg sugárzás.
 • Michael Schur 5 évre 125 millió dolláros készítői szerződést kötött a Universal Television stúdióval.
 • Az NBC berendelte a The Blacklist 7. évadját. Azt követően, hogy James Spader szerződésének 1 éves meghosszabbítása után sikerült megegyezni a Megan Boone, Diego Klatenhoff, Harry Lennix-trióval.
 • Jeff Probst, a Survivor showrunnerje beszél a legutóbbi részről.
 • A The Gifted évadzárójáról Matt Nix, a készítő, valamint Emma Dumont (Polaris) és Stephen Moyer (Reed) is beszélt.
 • Vendégszerep: Cara Buono, Jeffrey Pierce – God Friended Me, Mario Lopez, Shawn Ashmore – The Rookie, Lorenzo Caccialanza – Grey’s Anatomy (visszatérő), Pollyanna McIntosh – Lodge 49 (visszatérő),
 • Pilotszerep: Erin Darke, Sean Kleier, Greg Keller – It’s A Man’s World (YouTube Premium), Lenora Crichlow, Niki Amuka Bird – Avenue 5 (HBO)
 • A BBC-s The Capture szereplőgárdája (bővebben róla itt): Ron Perlman, Famke Janssen, Laura Haddock, Ben Miles, Lia Williams, Sophia Brown, Paul Ritter, Adelayo Adedayo, Ralph Ineson, Cavan Clerkin, Barry Ward, Ginny Holder, Nigel Lindsay.
 • Interjú: Dan Reed + még egy (a Leaving Neverland rendezője), Schiwert-Takács László (az RTL Magyarország marketingkommunikációs igazgatója), Dobsi Adrienn (a TV2 Csoport kommunikációs igazgatója), Heléne Yorke (Brooke – The Other Two),
 • A Házasodna a gazda 2. évadjának műsorvezetője Nádai Anikó lesz. Gazda olvasóink itt jelentkezhetnek a reality-re.
 • Pilotberendelés: cím nélküli jogi dráma – ABC, készítő: Hank Steinberg, executive producer: Curtis ’50 Cent’ Jackson, szerializált jogi és családi dráma egy rabról, akiből ügyvéd lesz és rabtársainak kezd el dolgozni, és azon, hogy saját életfogytiglani büntetése ellen fellebbezzen, ugyanis ártatlannak mondja magát. Szabadság iránti törekvéseit az motiválja, hogy visszakapja szeretett családját, és a tőle ellopott életet. Emellett egy progresszív női börtönigazgatóval való komplex kapcsolata révén a büntetőjogi és jogi rendszerben lévő lyukakat és kihívásokat is bemutatná a sorozat.
 • Új sorozat: The Power – Amazon (gyártó: Sister Pictures), 10 rész, készítő: Naomi Alderman – saját regénye (itthon: A hatalomitt a hivatalos magyar nyelvű tartalma) alapján, ami azt vizsgálja, hogy mi történne akkor, ha majdnem minden tinédzser lány hirtelen szert tenne egy olyan képességre, mely révén gondolati úton tudnának emberekbe elektromosságot vezetni. Rendező: Reed Morano.
 • Pilotberendelés: Best Intentions – Pop, komédia, készítő: Adam Herz, rendező: Steve Pink, egy egyedülálló, bizonytalankodó apáról, tini fiáról, és az általuk csodált túl okos nőkről. A helyszín egy helyi középiskola, és minden rész amellett, hogy érzelmes lesz és szerethető karakterekkel teli, tartalmazni fog valami elszállt nagyjelenetet a készítő stílusában, aki ugyebár anno az American Pie-t jegyezte.
 • A Nickelodeon Simon Fuller producertől rendelt be egy szkriptelt, zenés sorozatot, ami egy művészeti suliban játszódna, minden részben eredeti dalokat hozna el – Amerika-szerte már meg is indult a casting.
 • 03.11-én a Facebook Watch-on elindított egy 5 részes dokusorozatot USA v. Chapo: The Drug War Goes on Trial címmel, ami nyilván America és El Chapo drogháborújáról szól, utóbbi bűntetteiről és szökéséről. A Rolling Stone gyártja a szériát Bernardo Ruiz rendezésében, és kitérnek a Sean Penn-féle interjú kulisszatitkaira is.
 • A DAZN sport streaming platform berendelt In Our Blood címmel egy 3 részes dokusorozatot, amiben spanyol MotoGP-sek 3 generációját mutatják be Alex Criville, Jorge Lorenzo és Marc Marquez közreműködésével.

20 hozzászólás Ne habozz!

Energiavampir - 2019. 03. 12. 09:15

Hurrá..Hurrá :)

dexike3 - 2019. 03. 12. 09:18

a GoT kapcsán beindult az interjú tenger is. több platformon is lehet jó pár interjút böngészni.

JKJ - 2019. 03. 12. 09:22

Nem értem ezt a Leaving Neverland dolgot. Miért nézné meg bárki is ezt a filmet? MJ halott. Ő nem tudja képviselni magát. Soha nem tudjuk meg mi történt pontosan. A film készítőinek nyilván saját céljaik vannak a dologgal. Gondolom a pénz. Ha nem az lenne, akkor jogi úton folyna a dolog, nem?

Így viszont csak bulvártéma az egész és emiatt az egész zenei munkásságát besározzák. Ha igazán nagyító alá veszünk bárkit, biztosan találunk taszító, de legalábbis megkérdőjelezhető dolgot a múltjukban.

winnie - 2019. 03. 12. 09:34

dexike3: ha adsz linkeket, akkor linkelem őket:)

winnie - 2019. 03. 12. 09:42

jkj: ha megnézed a sorozatot, szerintem kiderül belőle, mert a fontos itt az, hogy a 3-4 óra nem arról szól, amit egy perc alatt el lehet mondani, vagy 5 perc alatt el lehet olvasni. a hossz nem véletlen, és nagyon sok minden elhangzik, ami rávezethet a válaszra. nem arról szól a film, hogy MJ rossz volt és csúnya dolgokat csinált. abszolút nem ez a lényege.

általánosságban te is tisztában vagy vele, hogy a titkok, az igazság feltárása mindig is mozgatta az újságírókat, a dokufilmeseket. jelenségek mögé mennek, el nem mondott történeteket keresnek, emberi sztorikkal ismertetik meg a nézőket – ha felidézel számtalan dokumentumfilmet, mind valamiért érdekelték a készítőket. ezt olyasvalaki készítette, aki a 90-es évek óta csinál saját filmet, lehet, hogy érdemes csekkolni a munkásságát, hogy eddig mi mozgatta.

nyilván lehet reflexszerűen rögtön “rosszra” gondolni indítékok kapcsán, de meg lehet próbálni “jóra” is, hogy mit lehet elérni egy ilyen filmmel. nem azt mondom, hogy tudom, hogy mi a célja a filmesnek, de ha belegondolsz az egyik oldalt motiváló tényezőkbe, akkor a másik oldalt is érdemes végiggondolni.

nyilván a dokumentumfilmek készítőinek rengeteg célja lehet, de ez nem az a műfaj, ahol sok pénzhez lehetne jutni – rengeteg munkával jár, több évvel, és az emberek zöme nem dokut néz, a munkáik javarészt tévébe kerülnek. (pénzhez a film kapcsán az énekes hagyatéka próbál jutni, ld. a 100+ milliós per.)

(az meg nem hiszem, hogy érv, hogy ha xy-nak ilyen vagy olyan a múltja, akkor zq már fel is van mentve. aki halott, az valóban nem tud védekezni, és az nem érv, hogy ebben az esetben nyilván akár igaz valami, akár nem, csak tagadhatott volna, el nem ismert volna semmit, de azért másképp is lehet jelenségek több oldalát bemutatni, nem csak az alany megkérdezésével. a sorozat bizonyos szempontból egyoldalú, de csakis azért, mert nem arról szól, ami írtam fent, hogy MJ rossz volt.)

Mordekai - 2019. 03. 12. 09:47

@JKJ:

“Miért nézné meg bárki is ezt a filmet?” Mert pl. szereti a true crime dokut, vagy csak érdekli az ügy, vagy MJ rajongó/utáló?

“Soha nem tudjuk meg mi történt pontosan.” Ezzel a logikával akkor felejtsünk el mindent?…

“Pénz” Valószínűleg vannak igazi áldozatok, pénzre hajtó hazudozók és pénzre hajtó igazi áldozatok is az ügyben.

“Jog” Volt itt peren kívüli megegyezés is az egyik gyerekkel. Ezt egyfajta jogi megoldásnak is fel lehet fogni.

“Bulvártéma” Nézd meg, más lesz a véleményed. Súlyos a téma, undorítóak a részletek.

“Zenei munkásság” Sok helyen olvasom ezt az érvelést, de meg kéne fordítani a dolgot. Miből volt az ihlet? “Különleges” dolgokból? Mondok egy példát: Állítólag minden idők legjobb rockzenei albuma XY. Oké, csak ott a kemény drog volt az üzemanyag. A késztermék persze az marad, ami, de remélem érted, mit akarok ezzel mondani.

“Ha igazán nagyító alá veszünk bárkit” Ez meg buta általánosítás.

Asd - 2019. 03. 12. 10:21

Hova tűnt a tegnapi Hulus Marveles poszt?

winnie - 2019. 03. 12. 10:22

átkerült mára.

dexike3 - 2019. 03. 12. 10:26
JKJ - 2019. 03. 12. 11:33

Mordekai: Ezért kár volt beírnod. Winnie legalább vette a fáradtságot, hogy elgondolkozzon azon amit írtam. Köszi winnie!

Capri - 2019. 03. 12. 11:36

Skam Italia websorozat tegnap délután elindult a 3.évad első klipje. Eleonora a főszereplő.

A héten pénteken lesz a rendes első epizódja. (a német verziójának is, Druck)

SkamItalia hivatalos weboldala most bejelentette:

“It’s confirmed: clips&episodes will only be streamed on TimVision. TimVision is a streaming platform that costs 5 euro a month; they offer the first month for free, and two months for free to TIM clients. Of course, It’s geoblocked.”

Persze,h a fiatal Skam-fanoknak ez nem tetszik. Felháborodtak, csalódottak.

-E. - 2019. 03. 12. 11:42

A Blacklist 6. évad nagyon erős eddig. Örülök, hogy lesz hetedik!

gromit - 2019. 03. 12. 11:52

“hogy mit lehet elérni egy ilyen filmmel”

A filmesek szándékáról nem tudok nyilatkozni, de mindenképp érdemes megjegyezni, hogy Hollandiában és Belgiumban közszolgálati csatornán vetítették péntek este, az egészet, stúdióbeszélgetéssel kísérve. (Angliában a Channel4 volt asszem, az se előfizetős)

A műsor után péntek este és hétvégén rengeteg telefon futott be a belga segítő szolgálatokhoz ebben a témában. Azt mondja az egyik segélyszolgátos, hogy náluk a telefonálók úgy 70%-a 50 fölötti volt. 40-50 évig nem mertek beszélni arról senkivel, mi történt velük gyerekkorukban.

Mordekai - 2019. 03. 12. 14:18

@JKJ:

Nem hiszem, hogy winnie-nek ezen olyan sokat kellett gondolkodnia. Mivel nettó ugyanazt írta az érvelésedről, mint én, ezért nem is értem miért takarózol vele. :)

Amúgy meg mutatnak jópár, valószínűleg hozzád hasonló gondolkodásút is a dokumentumfilmben, magadra fogsz ismerni.

Ha nem akarod megnézni, elmondom, hogy van egy kulcsmomentum a filmben: a két főszereplő áldozat akkor kezdett el beszélni, amikor megszületett a saját gyerekük, akkor villant át rajtuk, hogy mi is történt. Ez egy ilyen speciális dolog, ehhez ez és ennyi idő kellett. Ezért jött ki ***MOST*** ez a film.

“hogy mit lehet elérni egy ilyen filmmel”…

Pl. tanulnak belőle az emberek? A szülők elővigyázatosabbak lesznek? A hasonló áldozatoknak talán segít megérteni/feldolgozni a traumát? Az elvakult rajongóknak talán felnyílik a szeme? A kőgazdag örök időkig azzal védekezhessen, hogy úgyis csak a pénzét akarják? Általánosságban mennyire természetellenes a gyakorlatilag végtelen pénzből és gigasztárságból adódó hatalom egy embernek?

Tökmindegy mi volt a készítők célja, ez egy olyan eset/téma, amit ki kellett tálalni. Más kérdés, hogy nem biztos, hogy lesz gyomrom a folytatáshoz.

DarkEagle - 2019. 03. 12. 17:03

Nem kötekedni akarok Winnie csak kicsit unfairnek érzem a hozzáállásod a DCU-hoz. Legalábbis azon a téren hogy felhozod hogy rögtön ingyen hónappal kezdtek, hiszen mai napig van ingyen hónap összes többi Streamingen is. Az ingyen képregény pedig már azóta fogalom a DC-nél mióta elkezdték a digitális forgalmazást. Gyakorlatilag minden hónapban adnak pár ingyen képregényt.

winnie - 2019. 03. 12. 18:28

nincs hozzállásom, csak abban a hiszemben voltam, hogy megírtam a hírt, és múltkor eszembe juttattam, hogy nem. most megtettem. mert amikor kommenteltem, utánanéztem dolgoknak. és elég borús képet festettek. mivel nem húzok sehova sem, pártatlan vagyok. leírtam pár tényt, ennyi. egyiket sem én szültem.

a netflixen van ingyenhónap. az amazonon nincs, ott akciós félév van. náluk sem volt. lehetett volna. de nem ez a lényeg, hanem az, ha egy terméket a piacra kerülése után akciózni kezdenek, az nem annak a jele, hogy sikeres.

az ingyen képregények kapcsán pedig…, ehh, olvasd el, hogy mit írtam.

ezektől eltekintve, az a szolgáltató, amelyik nem dicsekszik, illetve olyan számokkal dicsekszik, mint a dc universe, az nem tud mivel dicsekedni. ami nem jó jel.

DarkEagle - 2019. 03. 12. 18:45

Nem téged akartalak ezzel bántani Winnie csak annyit mondtam hogy a többi szolgáltatónál is van ingyen hónap vagy hét. Amazonon is egyébként. Legalábbis én még most is látom hogy ott van hogy “free trial”. Amúgy DCU-n csak az első hét free. Legalábbis most. Szerintem a DC egyelőre nem akar hivatalos számokat mondani mert nem igen van mit mondaniuk. Talán majd 1 év múlva kiadnak egy komolyabb anyagot. Nem látom értelmét egy ilyen új szolgáltatónál számokkal dobálózni mert nyilvánvaló hogy nincs sok felhasználójuk.

winnie - 2019. 03. 12. 19:09

ezt mondom, hogy a free hét mellett új akciót nyomtak decemberre. a free comicokhoz újabbakat kínáltak. a bóvlival lehet csábítani, de sosem jó jel.

és a számokkal dobálózásnak nem kell, hogy értelme legyen, minden sajtóközleménynek az a célja, hogy a termék neve forogjon a sajtóban. ők meg csak egy százalékos press release-t adtak ki kínjukban. az biztos, hogy ha teljesítettek volna egy felhasználó számot, amit elvãrtak, akkor reklãmoznãk.

winnie - 2019. 03. 12. 19:18

én fogok legjobban örülni, ha holnap megírhatok valami konkrét, pozitív hírt. mert ebben nincs sok konrétum, csak feltételezések.

elliot - 2019. 03. 14. 15:58

a blacklist 7. évadtól nagyon fázom, mert eléggé befejezésszagúra sikerült ez az évad és a dráma meg a dark faktor is túl erős nekem már. de meglátjuk, ez hogy fejeződik be majd, és akkor látjuk, kell-e nekünk 7. évad.:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz