login |

Hírszerda

2019. 03. 13. 09:05 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek

 • Mai magyar premier: SWAT – Különleges egység 2. évad
 • Premier: Up For It S1, Masterchef Junior S7 (vendégblogger?), Money for Nothing S6, Mary Berry’s Quick Cooking S1, 24 Hours In Police Custody S8, Buried Secrets of the Bible With Albert Lin S1, Baewatch Parental Guidance S1, The Choir Our School By The Tower S1, Epic Yellowstone S1 + Finálé: Project Blue Book S1 (vendégblogger?), Corporate S2, What on Earth? S5, Windy City Rehab S1 + volt The Bachelor: After The Final Rose + előpremiert kapott a Videos After Dark
 • Magyar premier – Duna: 03.23 Cseppben az élet 1. évad‬
 • Magyar premier – VIASAT3: 03.25 Ízig-vérig 1. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 03.25 Bűvös varázskardok (Mighty Magiswords) 2. évad (folytatás)
 • A Jamestown szinkronhangjai.
 • Odakint elég komoly bulvár/bűnügyi hír az, hogy az FBI felgöngyölített egy felsőoktatási intézményes, vesztegetős, csalós bűnszövetkezetet (részletek ittez egy random magyar cikk), amiben gazdag emberek juttatták be gyerekeiket pénzért jó iskolákba, azonban a sorozatos vonatkozása is van, illetve lehet: az akár 5 éves börtönbüntetés elé néző, letartóztatottak között ott van két aktív, sorozatos színész is (Felicity Huffman (Get Shorty S2 és a premier előtt álló When They See Us) és Lori Loughlin (Fuller House) – előbbi egyébként 250 ezres óvadékkal szabadlábon védekezhet) – az ő sorozataikat mondjuk nem fogja érinteni mindez, de ha Huffman férje, William H. Macy is érintetté válik, akkor nem biztos, hogy ráér majd Shameless-ezni. (Egyelőre a vádirat nem említi őt, csak mint férjet és jó eséllyel nem is fogja, de Loughlin esetében a férj is a vádlottak között van, így a sansz megvan rá.)
 • Az AMC elkezdett fejleszteni egy új Orphan Black-sorozatot. Ez még semmit nem jelent, csak azt, hogy koncepciókat kapnak íróktól, amikből egyen elkezdhetnek dolgozni, majd esetleg pilotszkriptet rendelnek be belőle. Ja, és nem folytatás vagy reboot lenne, hanem egy, a már ismert univerzumban játszódó történet.
 • A The Marvelous Mrs. Maisel 3. évadjának helyszíne Miami lesz.
 • Orosz változatot kap a FOX reality-je, a Gordon Ramsay’s 24 Hours to Hell and Back. A Superchef műsorvezetője Aram Mnatsakanov lesz, aki az ukrán Kitchen Nightmares-t és az orosz Hell’s Kitchen-t is vezette.
 • Bulgária környezetvédelmi minisztériuma eljárást indított a Running Wild with Bear Grylls című reality ellen, ugyanis abban Grylls megölt és megsütött egy békát a Derek Hough-s epizódban, pedig egy védett, nemzeti parkban forgattak.
 • Will Smith és a HarperCollins Children’s Books 3 részes gyerekkönyv-sorozatot adnak ki Denene Millner készítésében Fresh Princess címmel, aminek főszereplője a The Fresh Prince of Bel-Air női változata lesz.
 • A Warner koronagyémántjai, mint a Friends vagy a The Big Bang Theory előbb-utóbbi WarnerMedia tervezett streaming szolgáltatásán fognak kikötni annak vezetője szerint. Nemrég még arról volt szó, hogy nem bánják, ha mondjuk a Netflix-szel közösködnek és kapják értük a nagy pénzt. Nyilván semmi sem szól örökre.
 • A The Masked Singer a FOX-ot felemelte éves összesítésben az NBC szintjére, jelenleg a két csatorna holtversenyben áll élen 18-49-ben. Nyilván évad végén egy nem így lesz, de azért nem semmi.
 • Andrew Bernstein lesz az HBO Stephen King-adaptációjának, a The Outsider-nek a házi rendezője.
 • A The Man in the High Castle 4., egyben záró szezonja ősszel érkezik az Amazon-ra.
 • Jon Bokenkamp, a The Blacklist készítője beszél a múlt heti epizódról. Itt is.
 • A Legacies múlt heti részéről beszél a rendező, Paul Wesley, valamint Quincey Fouse (MG) – utóbbi itt is.
 • Vendégszerep: Rekha Sharma – Limetown (visszatérő), Matthew Barnes – Strange Angel (visszatérő), Felix Mallard – Locke & Key (visszatérő), Sarayu Blue – Medical Police (visszatérő),
 • Állandó szerep: Desmin Borges, Ashleigh LaThrop, Farrah Mackenzie, Christopher Denham – Utopia (Amazon), Amanda Payton – Code 404 (Sky)
 • Interjú: Ellen Pompeo és Giacomo Gianiotti (Meredith és DeLuca – Grey’s Anatomy), Grace Alie (a PEN15 díszlettervezője), Isabella Gomez (Elena – One Day at a Time), Michael Wright (az Epix csatorna elnöke),
 • Az Ide süss 3. évad idén húsvéti celebes különkiadást fog kapni.
 • Pilotberendelés: cím nélküli többkamerás komédia – CBS, többkamerás komédia, készítő: Alex Herschlag, executive producer: Jennie Snyder-Urman, főszereplő: Jaime Camill, két testvérről, akik kénytelenek ismét találkozni egymással. Egyikük egy ritka gazdag, az apja pénzalapján dőzsölő férfi, akitől elzárják a pénzcsapot, így feleségével beköltözik lánytestvére lakásába.
 • Új sorozat: Pieces of Her – Netflix, 8 rész, készítő: Charlotte Stoudt, pilotrendező: Lesli Linka Glatter – Karin Slaughter könyve alapján. Mi van, ha minden, amit tudtál a csendes, középkorú anyukádról, téves? Mi van akkor, ha az anya az elmúlt 30 évet bujkálással töltötte? Mi van akkor, ha hirtelen extrém erőszakos tettet követ el a helyi plázában egy hétvégi séta során? Mi van akkor, ha minden, amit eddig tudtál vagy tudni véltél, egy csapásra megváltozik? A főhős egy fiatal nő, aki azt hitte, hogy ismerte az anyját, és kiderül, hogy nem, az életük pedig örökre megváltozik, a nő menekülőre fogja és darabonként összerakja anyja múltját, illetve saját gyerekkorának titkait.
 • Új sorozat: Half Empty – Amazon, komédia, készítő: David & Elisa Kalani és Cazzie David (utóbbi főszereplő is), showrunner: Sarah Heyward, pilotrendező:  Augustine Frizzell, egy végzős, cinikus, főiskolás lányról, akinek túlburjánzó képzelete katasztrofális gondolatokhoz és vicces, balszerencsés szituációkhoz vezet.
 • Pilotberendelés: Ride or Die – Pop, komédia, készítő: Matt McConkey, a Hamptons-ban játszódó sztori, mely során rejtélyes gyilkosságok történnek a városban, és egy negyvenes spinning instruktor (fitnesszoktató?) egy true-crime-fanatikussal eltökélten a gyilkos nyomába ered.
 •  Az ESPN (Tim Miller szerint) hajlik a 2 fős Monday Night Football kommentátori stábra. Vagyis Joe Tessitore mellett a szakkommentátor Booger McFarland lenne.
 • A Country Music Television helyett a Paramount Network fogja feltámasztani a Wife Swap című feleségcserés reality-t, aminek az új szezonja 04.04-én kezd.

13 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2019. 03. 13. 09:53

Magyar premier:

Gentleman Jack – 1. évad, április 23, HBO

Az alelnök (Veep) – 7. évad, április 1, HBO

Barry (Barry) – 2. évad, április 1, HBO

Neverland elhagyása (Leaving Neverland) – 1. és 2. rész április 10-én és 11-én, HBO

A tett (The Act) – 1. évad, április 21, HBO3

A tó tükre (Top of the Lake) – 2. évad, április 24, HBO3

Roswell: New Mexico – 1. évad, április 24, HBO3

Csodatévők (Miracle Workers) – 1. évad, április 26, HBO3

Arthur törvénye (Arthur’s Law) – 1. évad, április 26, HBO3

Hulp - 2019. 03. 13. 10:06

Ha már előkerült az Orphan Black. Nincs valami hír az utolsó évad szinkronjáról?

Franky - 2019. 03. 13. 10:36

Én is kíváncsi vagyok:
Valami hìr a Sötét àrvàk szinkronos 5.évadàról?

LaCRossE - 2019. 03. 13. 10:44

Simán benne van, hogy Macy is vádlott lesz. Kissé nehéz elképzelni, hogy ha a vád a felesége ellen igaz, ne tudott róla ő is

Fulcrum - 2019. 03. 13. 10:49

Formula 1: Drive to Survive 2.évad is lesz.

Az alábbi interjúból kiderült hogy elkezdték a 2. évad munkálatait mivel hétvégén indul az új szezon.

Production has started on a second season of ‘Drive to Survive’, but discussions with the teams is still ongoing according to F1’s head of marketing Elie Norman.

“Conversations are happening at the moment with all of the teams with regards to filming of Season 2,” she said.

http://f1i.com/news/332093-brawn-wants-all-f1-teams-onboard-for-second-netflix-series.html

Exorcist - 2019. 03. 13. 11:49

A SWAT-ról jut eszembe, hogy vajon a SEAL Teamet tervezik folytatni szinkronnal? Az AXN-től nem sikerült megtudnom semmit.

Franky - 2019. 03. 13. 12:11

Exorcist!
04.08 – AXN: SEAL Team (SEAL Team) 2. évad

GYV - 2019. 03. 13. 12:12

@Exorcist: itt minden magyar premiert megtudhatsz, amiről van már pontos infó: http://www.sorozatjunkie.hu/2019/01/22/2019-es-hazai-sorozatos-premiernaptar/

Benne van a SEAL Team is.

winnie - 2019. 03. 13. 12:15

hétfőn frissítettem, most állok neki az eheti infóknak.

Tomi - 2019. 03. 13. 13:15

A Billions 4. évad HBO-s premierje miért nincs még? Tavaly két héttel az amerikai után már adták, a 4. évadot meg hétvégén kezdik. Szomorúan látom, hogy idén késni fog.

kiskiraly - 2019. 03. 13. 19:26

How Nordic Are You? – vicces

Mads Mikkelsen and Jonas Åkerlund (Polar)
https://www.youtube.com/watch?v=rluhARFKRAM

Joel Kinnaman (Altered Carbon)
https://www.youtube.com/watch?v=jU72i06G6ow

kiskiraly - 2019. 03. 13. 20:35

Comic Relief pénteken

Ahol az Igazából szerelem után a Négy esküvő és egy temetés is kap egy rövidfilmes “folytatást”.

Promo:
https://www.youtube.com/watch?v=R7niCi9AeAg

kiskiraly - 2019. 03. 13. 21:39

Elektrosokk helyett futópados quiz

https://www.youtube.com/watch?v=J_s6Wrlx7QE

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz