login |

Will Smith bakancslistája

2019. 03. 13. 20:30 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: reality, video,

A 90-es évek egyik legnagyobb sztárja, aki nem mellesleg sorozatban, a The Fresh Prince of Bel Airben indította el a karrierjét megérkezett újra a “tévébe”, ami ez esetben egy új, Facebook Watch-os sorozatot jelent. Még konkrétabban egy reality-t.

A Will Smith’s Bucket List (az első szezon hat 20 perces epizódból áll) lényege az, hogy Will Smith bejárja a világot, és olyasmiket tesz meg, amikre mindig is vágyott, vagy amiktől egész életében félt.

Például az első részben kiugrik egy repülőből (persze ejtőernyővel), de később standupozik is közönség előtt, részt vesz egy bollywood-i filmben, és hasonlók. Az egészben támogatja a felesége, de beugrik Dave Chappelle is, és tippre még jó páran.

A premier 02.27-én volt, az első két rész a tovább mögött nézhető, és mivel minden szerdán érkezik a következő, így ha ezeket letudtátok, akkor nem is kell sokat várni. Csak érdekességnek: az első rész 40 millió embert érdekelt, a második 32M-t, szóval nem is annyira durva az esés. A többi majd meglátjuk. Jobb tévés sorozat, mint amiket a tévében látni?

3 hozzászólás Ne habozz!

clegane - 2019. 03. 13. 21:46

nagyon éli a Will ezt a social médiát, lelkesen posztolgat amúgy is mindenféle videót amik nem is rosszak. különösebben nem a kedvencem mint színész, de látszik hogy jól áll neki a szereplés.

winnie - 2019. 03. 13. 22:06

ez már nem szociális média, hanem digitális platform, streaming szolgáltatás, ahova, ahogy a netflixre, nem csak fikciós sorozatok, hanem mãs műfajt képviselő darabok is érkeznek.

ideje átértékelnünk a facebookot.

human - 2019. 03. 14. 16:53

lehet a rövid youtube videóira meg ezekre gondolt, Smith elég jelentősen beszállt a social mediaba ezen a sorozaton kívül is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz