login |

Délelőtti videó 6.: The Disappearance of Madeleine McCann

2019. 03. 15. 12:40 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: doku, video,

40 interjúalany, 120 órányi beszélgetés, új archív felvételek, rekreálások. A Netflix mai true crime doku premierjével megint sokkolni fog minket – valójában persze nem ők, hanem Chris Smith rendező, illetve a gyártó Pulse Films, csak épp platformnak a digitális szolgáltató tökéletes.

Egyébként nem tudom, hogy ezek a sorozatok mikor működnek legjobban: akkor, ha az ember már hallott az ügyről, vagy akkor, ha abszolút új neki. Mert biztos más hatása lesz ennek is, ha tudjuk, hogy mi is volt Madeleine McCann ügye. Még leírni is szörnyű, hogy egy angol házaspár 3 éves kislányáról van szó, aki egy portugál üdülőhelyen tűnt el. (2007-ben a magyar sajtó is foglalkozott az üggyel, sőt, annak későbbi fejleményeivel is.)

A szülők tették? Véletlen baleset történt? Vagy egy külsős? Nem tudom, hogy milyen utat fog bejárni a sorozat, hogy van-e benne valóban 8 rész minden idők legnagyobb angol eltűnési ügyében, de a tovább mögött megnézhető az előzetes.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz