login |

Délelőtti videó 1.: Arrested Development

2019. 03. 15. 10:20 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: video,

Ezt a tovább mögötti előzetest most nem érzem – lehet, hogy csak fáradt vagyok? Vagy már eladhatatlan az Arrested Development? Az 5. évad 80 perce folytatódott (valaki már megnézte?), és elhangzik itt minden klasszikus, miközben George Michael cégét felfuttatja Michael Bluth.

UPDATE: Szokás szerint itthon nem elérhető, mint a többi más csatornától átvett sorozat.

6 hozzászólás Ne habozz!

Shyllard - 2019. 03. 15. 10:26

Én pedig nem találom a Netflixen, le lett véve a magyarról vagy mi történt?

winnie - 2019. 03. 15. 11:58

jogos, nem jeleztem hírben. magyaron eddig sem volt.

Shyllard - 2019. 03. 15. 11:59

Eddig nem ott néztem, csak most hogy van Netflixem, örültem, hogy legalább ezt is lehet, erremeg :(

winnie - 2019. 03. 15. 12:49

ez, a longmire és a killing fájóan hiányzik, gondolom korábbi, talán tévês szerződések miatt.

Elijah - 2019. 03. 15. 13:41

Itt leginkább az a gond, hogy a Netflix ezeket a sorozatokat egy külső stúdióval csinálja/csinálta, tehát ahhoz, hogy az említett sorozatok felkerülhessenek hozzánk is, meg kéne venniük azoknak az évadoknak a jogait, amelyeket nem ők készítettek. Ráadásul az exkluzív jogokat is meg kell venniük, hogy csak náluk lehessen elérhető, ami elég macerás, tekintve azt, hogy ezeket a sorozatokat kb. 2013 körül folytatták Netflixen, amikor még nem nagyon gondolkoztak azon, hogy világszerte mindenhol elérhetőek legyenek.

Azt is megemlíteném, hogy a The Killinget tavaly szinte miden országban levették (elég érthetelen, hiszen a negyedik évadot a Netflix rendelte be), a Longmire pedig csak Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Államokban elérhető. Ezeket nem is hiszem, hogy várhatjuk majd. Az Arrested Development érkezésére azért még látok némi esélyt.

Athrun - 2019. 03. 17. 17:44

Nos, kellemes meglepetés volt, hogy a rengeteg kusza szálból a végére sikerült egy kerek egészet és egy tök jó befejezést kerekíteniük. Csak azt sajnálom, hogy poénokat elfelejtettek írni. A 4. évadnál sokkal jobb volt és még úgy is élvezhető volt a narrálásnak köszönhetően, hogy az évad első felét majdnem teljesen elfelejtettem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz