login |

Délelőtti videó 5.: Love Death + Robots

2019. 03. 15. 12:20 - Írta: human

15 hozzászólás | kategória: animáció, antológia, video,

Na, milyen lett? Mivel rögtön magyar felirattal jött, ezért gondolom, volt, aki bepróbálta.

A magyar munkát is tartalmazó, ma bemutatott Netflixes animációs antológiáról itt írtunk. A premierre még a tovább mögötti két komolyabb előzetest érdemes megnézni – az egyik a szerelemre, a másik a halálra fókuszál. A végeredmény pedig NSFW, de legalább többet elárul a várható minőségből.

UPDATE: A premier után megérkezett a Robotos előzetes is. Azt is betoltam.

15 hozzászólás Ne habozz!

Pr13m - 2019. 03. 15. 14:35

Még csak az első részt néztem meg, de leesett az állam. :D Ez a nekem való sori lesz! :) Szexi, brutális és mellé olyan látvány h leteszem a hajam. Belenéztem a többibe, és hasonló a színvonal.

libamaj - 2019. 03. 15. 15:14

7. resznel jarok, szerintem zsenialis eddig

Csillagvadasz2 - 2019. 03. 15. 16:07

Végeztem is. 18-ból három nem tetszett, a többi a remek és a zseniális között mozog. Az animáció káprázatos, többnél hittem azt elsőre, hogy élőszerepolős. A Blindspot az egyetlen aminek se a rajzolása se a story-ja nem jött be. A magyar csapat is remek munkát végzett.

fuhi - 2019. 03. 15. 16:34

melyiket csinálták a magyarok?

tudodki - 2019. 03. 15. 17:02

A secret war-t és az ice aget.A digic pictures nevű magyar cég. Az ice aget Tim Miller rendezte aki a Deadpoolt is a Secret Wart pedig Zorkóczy István.

libamaj - 2019. 03. 15. 17:53

en is a vegere ertem. 3-4 resz nem jott be, de az egesz ugy egyben nagyon.

Malachi - 2019. 03. 15. 17:54

DIGIC profi, már a Mass Effect 3 trailertől is leesett mindenki álla, és azóta is hibátlan munkákat tesznek le az asztalra.

ezt meg kipróbáljuk, nem is tudom mikor láttam utoljára jó animált antológiát. talán az Animatrix volt, jó ég, de régen már.

Mr.Hal - 2019. 03. 15. 18:45

AZ évad egészében zseniális.
Nekem is 4-5 rész elképseztő zseniális 6-7 nagyon nagyon jó – 4-5 simán jó , 1-2-3 pedig okés de semmi extra.

Narg - 2019. 03. 15. 22:03

Hát basszus, ez nagyon könnyen lecsúszott. Tényleg, szinte az összes bejött, talán kettő nem annyira tetszett, de többi. Egy csomót elnéztem volna hosszabban is simán, filmben, vagy akár sorozatban is.

cherockee - 2019. 03. 16. 14:49

Különvélemény:

Grafikailag mindegyik nagyon tetszett, hihetetlen magas színvonalú munkák, és nagyon jó stílusokat kapott mindegyik, nagyon meglepett egyik-másik párosítása (milyen történethez milyen grafikai világ lett választva).

Történetileg már kevésbé vagyok maximumon, egyrészt a történetek nagyobbik része hihetetlen pesszimista, pl. még az is, ami vicces már arra épít, hogy kipusztul(t) az emberiség. Ez szerintem nem jó irány, mert itt még csak tanulság se nagyon volt, mint a Black Mirror epizódokban, egyszerűen csak volt aki irgalmatlanul rácseszett. Szívesebben néznék inkább filozófiára, nem szexualitásra koncentráló részeket is, de már megszoktam, hogy ha felnőtt van a reklám anyagban, akkor minimum 50% dugás.

Másik, hogy voltak olyan történetek, amikről el tudok képzelni többet, mint 10 perc, de a legtöbbről nem. Ez nem szemrehányás, azért lettek rövidfilmek, gondolom, mert a készítők is tudták ezt, inkább csak amiatt mondom, mert ilyenkor mindig feljön, hogy azért volt ebben több. Szerintem nem. Van ami kb. pont arra jó, mint egy pár perces youtube videó, egy jó ötlet, igényesen kidolgozva, de nagyon nem fog holnap is a fejemben lenni. (Volt kivétel, de összesen 2, és még talán 3-4 darabban látom az univerzum lehetőségét ha masszívan nekiülnek, de kb. az ilyen folyamatok vége szokott lenni egy teljesen új, egész estés ötlet inkább.)

Secret War szerintem a legjobb a realisztikusak közül, ez a 18-adik ha jól emlékszem, a történet is jó, és a grafika nekem ott volt leghihetőbb. Ahogy fentebb írták, ez a magyar csapat által készítettek közül az egyik.

Mivel antológia, és minden rész tényleg totál más, én javaslom kb. mindegyiket megnézésre, nekem pl. konkrétan az első kettő, és a már említett utolsó tetszett legjobban.

cherockee - 2019. 03. 16. 14:50

Kiegészítés: ha valaki tud ajánlani jó animációs filmeket amik kapcsolhatók ide, egy-egy epizód készítőinek munkásságához kötődnek, én szívesen venném.

- 2019. 03. 16. 21:40

1-3-7-18 mestermű. Persze vannak még bővek epik epizódok, de nekem ezek voltak a csúcsok.

@cherockee

Menj fel a digic pictures oldalára, akad jó pár remekmű előzetes a tarsolyukban. A karrierjük csúcsa nyilván a Witcher III cinematicja.
A Sony mellett a Blur stúdió rendelkezik talán a legnagyobb múlttal és a legnevesebb is a készítők közül. Gopher Broke c. shortjukat jelölték Oscarra is anno. Benne volt a kezük Cameron Avatar-jában, a Rocksteady Arkham trilógiájának cinematicjaiban, ill. a GTA San Andreas átvezetőiben is.
A másik nagykutya a Sony Pictures Imageworks stúdió, ők a Sam Raimi-féle Spidermanekért kaptak elismeréseket vizualitás terén, aztán pl. : Spider-Man: Into the Spider-Verse, Captain America: The Winter Soldier, Edge of Tomorrow, The Aviator, Starship Troopers, TLOTR 2 : The Two Towers stb…
A Passion Pictures srácai dolgoztak a Cartoon Networknek, készítettek már klipet a Gorillaznak is, illetve zsebeltek már be aranyszobrot is egy doksiért.
Remélem tudtam segíteni, gyorsan utananéztem a dolgoknak :)

Joncsi - 2019. 03. 16. 21:47

Nekem nagyon bejött. Voltak zseniális epizódok, talán ha 2-3 nem annyira jött be. De összességében, merész és bátor volt egy ilyet összedobni.

Malachi - 2019. 03. 16. 22:15

Fu ennek kellene egy komolyabb ajánló, vagy írás, mert simán Black Mirror szint az egész. vétek lenne kihagynia bárkinek.

cherockee - 2019. 03. 17. 00:52

@Só: Köszönet, megnézem amiket írtál!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz