login |

Délelőtti videó 3.: The Act

2019. 03. 17. 12:15 - Írta: DennyKeh

3 hozzászólás | kategória: antológia, video,

A Hulu március 20-án ismét bedobja magát egy true crime antológiával. Ami nem doku lesz, hanem valós események alapján készített sorozat.

A The Act szívszorító sztorinak ígérkezik, egy nem túl egészséges anya-lánya kapcsolatot mutat be, amiben egy egyedülálló anya próbálja védelmezi többszörösen beteg gyermekét, túlságosan is, mint kiderül. A lány egy nap ráébred, hogy ez nem egy egészséges kapcsolat, ami kettejük között van, majd megpróbál kiszabadulni ebből.

Előzetes a tovább mögött. Főbb szerepekben: Patricia Arquette, Joey King, Chloë Sevigny, AnnaShophia Robb és Calum Worthy.

3 hozzászólás Ne habozz!

Shifty - 2019. 03. 17. 12:35

A Gipsy Rose történetet meséli el gondolom. (majd mindjárt csekkolom a trailert). Elég beteg elme volt az anya.

Mikilós - 2019. 03. 17. 12:50

A róla szóló HBO doksit láttam,érdekes is volt. Kíváncsi leszek a sorozatra, és a 2. évadra, hogy, majd milyen hasonló esetet fog feldolgozni.

Hellhound - 2019. 03. 21. 12:03

Nem tudom ez hogy működik de nagyon remélem hogy a lánynak legalább fizettek azért, hogy feldolgozhassák az esetet, ez azért nem olyan régi ügy.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz