login |

Finálé előtt: Deadly Class

2019. 03. 19. 22:00 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Pedig én lelkes voltam a kezdés után, a gyengébb folytatás sem lombozott le, és hétvégén nekiálltam volna felhozni magam a Deadly Class-szal, de végül kudarcot vallottam, talán a 6. rész után adtam fel. Mert hiába volt mindegyik epizódban zseniális jelenet, sokszor rettenetesen untam a párbeszédeket vagy monológokat.

De gondolom, sokan kitartottak és még többeknek kedvence is lett a Syfy bérgyilkos iskolás képregény-adaptációja, mely a héten fog leköszönni, így a finálé előzetesét épp ideje a tovább mögé raknom.

4 hozzászólás Ne habozz!

Tyberius06 - 2019. 03. 20. 01:46

Én kitartottam a végéig és nem bántam meg. Nem minden szál tetszik, de pl a monológok nálam pont működnek meg úgy egyben az egész. A B-szálon a főnök és húga ellentéte már kevésbé jön be, illetve a főszereplő nemezise is nekem túl erőltetett.

Viszont összességében jól szórakozom rajta, vannak jó momentumai bőven.

Ghost - 2019. 03. 20. 08:54

Mondjuk erről jut eszembe: hogyhogy semmi kritika nem érkezett a 2 közönségkedvenc Umbrella Academy-hez és a Russian Doll-hoz?

winnie - 2019. 03. 20. 09:12

azokkal mindössze az a gond, hogy nem írtam meg rögtön, ahogy végeztem velük (egyik évados, a másik pilot lenne, hogy lehessen egy másik is), és azóta egyre nehezebb elkezdeni. ugyanez a helyzet a The Haunting of Hill House-szal is, ami pedig zseniális. ahelyett, hogy írtam volna aznap egy pilotírást, mert 5 részt egyhuzamban megnéztem a premier napján, évadosat akartam, aztán azóta sem láttam még a folytatást.

a héten ígértem humannek, hogy mindkettőnek nekiesek (a hill house majd később – vagy kikerül egy vendégírás), remélem, lesz is belőle valami, csak ilyenkor tényleg az a helyzet, hogy ha az ember nem írja meg rögtön, akkor egyre nehezebb lesz. gondolhatod, hogy engem bosszant ez a legjobban, hiszen két elég komolyan nézett sorozatról van szó itthon.

Ghost - 2019. 03. 20. 16:44

Persze ez érthető: van olyan sorozat, amit mindig be akartam fejezni, mert elkezdtem és tetszett, de valamiért félbe maradtam, csak halogattam, most meg már olyan nehéz lenne visszatérni rá… az írásukkal nyilván hasonló a helyzet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz