login |

Finálé előtt: All American

2019. 03. 20. 20:15 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

A CW idei újoncának hegymenet lesz a berendelés elérése, talán csak az segíthet rajta, hogy ezt fogadta legjobban a kritika, de elég rossz pilotfelhozatal kell ahhoz, hogy a Charmed és a Legacies mellett ez is berendelést kapjon. De a remény hal meg utoljára.

Nagyon bosszant, hogy végül nem sikerült róla kritikát írnom, csak a kibeszélő kommentjeiben nyilvánultam meg: annak ellenére, hogy nagyon vártam, a kezdés csalódást okozóan közepes lett nekem, a folytatásban pedig több dolgon is nagyon felhúztam magam, úgyhogy dobtam is a sorozatot. Szóval ti jöttök, mennyire váltotta be az All American a hozzá fűzött reményeket? A tovább mögött az évadzáró előzetese.

3 hozzászólás Ne habozz!

Netti - 2019. 03. 20. 20:55

Én szeretem, habár benne vannak ebben is az olyan dolgok, amik az agyamra mennek a középiskolás/gimis sorozatokban. Én nem tudom, lehet Amerikában ez így van, de amit leművelnek a tinik, az valami agyeldobós nekem. Ezért sem nézem már a Riverdale-t sem (ne vegyük most a számomra érdektelen, bugyuta nem tudom milyen Természetfeletti Király szálat), egyszerűen elképesztő ez, ahogy felöltöztetik őket, ahogy viselkednek, amilyen mondatokat a szájukba adnak stb.
De úgy összességében nagyon megszerettem az All Americant, tetszik amerre vezet a dolog, a színészek is jók, bár mondjuk pont a főszereplőt alakító srác nekem nem szimpi, de a többi nagyon tetszik.
Remélem lesz folytatás.

Thomas - 2019. 03. 21. 03:24

Ez bennem is bennem van, amit Netti ír, bár még ebben a sorozatban a legkevésbé bántóan mostanában:) Én nagyon szerettem, bár a vége felé egyre inkább ellaposodott sajnos, ahogy az apa körüli rejtély került a középpontba. Nem szeretem az ilyen felépítést, amikor van egy bővített mondatban összefoglalható “titok”, és akkor 16 részen át húzzák, hogy ez szavanként kiderüljön. Engem a jelen érdekelne, nem a múlt, amíg az állt a középpontban, hihetetlen jó volt a sorozat.

Zoli - 2019. 08. 12. 10:29

Én csak annyit fűzök hozzá, hogy talán ha tényleg nem a múltról szólna főképp az utolsó pár rész, hanem arról hogy Spencer mondjuk sikeresen feljutott egy egyetemre, szerintem nagyon jó lenne, de helyette konkrétan a 15. részben összedőlt mindenkinek a világa kb 10 perc alatt, igazából a 16. részben van valami kis javulás a családok között, de nekem azok a részek sokkal jobban tetszettek, amikor a foci volt a közép pontban, és nem ezek a rég múlt hibák. Sokkal jobb volt azt nézni, hogy egy kisvárosi srác kitört, és hogy mekkora tehetsége van, ezért tartottam volna jobbnak egy olyan részt, ahol Spencer, és a családja végleg kikerül ebből a gengszter közösségből, és fel jut az NFL-be. Ezt simán bele is lehetett volna tenni, ha nem csak 16 részes lenne 1 évad, hanem 20-30, mint más sorozatoknál.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz