login |

Délelőtti videó 2.: Krypton

2019. 03. 22. 10:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: video,

A Superman szülőbolygóján játszódó sorozat 2. évadja nemsokára érkezik, és végre van hozzá egy új előzetes és annak magyar feliratos változata is a tovább mögött.

3 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2019. 03. 22. 14:15

Úgy várom mint egy falat kenyeret. Nagyon bejött az 1. évad és ez alapján a 2. még jobb lesz. Hál Isten Brainiac marad és jön ugye Doomsday aki kicseszett jól néz ki. Azért tényleg durva hogy a 200 millás BvS-t is lealázza a jóval olcsóbb sorozat bár tény hogy a filmben nem az igazi Doomsday volt. És ugye jönni fog még Lobo is akit nagyon várok.

Mate4182 - 2019. 03. 22. 16:19

Kb a legjobb alapsztori amit Superman kategoriaban el tudok kepzelni! Az elso evad is pazar volt, ugy erzem a masodik meg jobb lesz!

cherockee - 2019. 03. 23. 20:53

Nekem az egyik nagy meglepetés, első résznek úgy ültem neki, mint a Gotham-nek, hogy ebből hogy lehet előzményt írni, hát a komplett bolygó nincs már meg, …, és pár rész múlva rájöttem, hogy várom a következő részt.

Nem egy léptékű a kettő, de tényleg jobban élveztem, mint a Batman v. Superman-t, ééés hát persze jobban, mint a Justice League mozifilmet. Ami azért sokat elmond.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz