login |

Délelőtti videó 2.: FBI: Most Wanted

2019. 03. 27. 10:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2019/20, video, ,

Aki azt hitte, hogy Dick Wolf nem spinoffokat szem előtt tartva adta el a CBS-nek az FBI-t, az…, az annyira régóta nem követi a sorozatok világát.

Mint már írtuk hírben, naná, hogy a CBS bevállalt egy backdoor pilotot a sorozathoz, és az FBI: Most Wanted felvezető epizódja az 1×18 lesz, amiben érkeznek a tervezett új széria főszereplői, Julian McMahon, Kellan Lutz, Roxy Steinberg, Keisha Castle-Hughes, Nathanial Arcand és Alana De La Garza – nem semmi gárda. Ők szökevények elfogására szakosodtak, a tovább mögött a rész előzetese.

(Zárójelben egy kérdés, hogy alakul mostanság a sorozat? A kibeszélő nem meglepő módon halott, én meg elég sokkal le vagyok maradva, de lehet, hogy már most felzárkózok, hogy írhassak az epizódról.)

2 hozzászólás Ne habozz!

DenisaW - 2019. 03. 27. 11:50

Nem olyan régen daráltam le az eddigi részeket, és teljesen korrekt a sorozat. Maradni is fogok, mert tényleg jó. Ami neccesebb része lehet, az a férj halála körüli “új” tények behozása. Jó lenne, ha nem csesznék el. De majd kiderül idővel, hogy mit kezdenek vele az írók.

Casey Novak - 2019. 03. 27. 11:50

Őszintén remélem, hogy ez már nem lesz olyan sótlan és szürke, mint az anyasorozat.
Simán lehet szeretni, jók a színészek, éppen az ügyeket sem unatkozom végig, kellően dark, a magánélettel sem cseszték el (még), de valami annnnyira hiányzik belőle!
Pedig mindent nagykanállal eszek, aminek egy picit is köze van Dick Wolfhoz, de az FBI kimondottan élettelen, és még csak azt sem tudom megmondani pontosan, hogy mit hiányolok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz