login |

Hírszerda – Better Things 4. évad! Doc Martin 9. évad!

2019. 03. 27. 09:10 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Uncsitesók 1. évad, Farkas-patak 2. évad,
 • Premier: Absentia S2, The Murders S1, The Unexplainers S1, Britain in Bloom S2, The Real Housewives Of Cheshire S9, The Sheriffs Are Coming S8 + Finálé: Miracle Workers S1, Temptation Island S4, I Am Jazz S5, My Big Fat Fabulous Life S6, Hometown Homicide S1, Women, War & Peace S2
 • Magyar premier – HBO GO: 04.06 Harcos (Warrior) 1. évad
 • Magyar premier – MTV: 04.12 Geordie Shore (Geordie Shore) 19. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 04.15 Pindúr pandúrok (Powerpuff Girls) 3. évad (folytatás)
 • A tervezett Section 31 című Star Trek-spinoff forgatási helyszíne Toronto lesz, de nem is ez a lényeg, mert egy illetékes szerint “it’s a good couple of years away” a forgatás kezdése, szóval jó eséllyel csak 2021-ben állnak neki.
 • A Marvel Studios a Disney+-ra animációs antológia sorozatot kezdett el fejleszteni What If címmel, ami nyilván a hasonló című képregények által ihletve készülne, mindenféle elvetemült, alternatív, “Mi lett volna, ha…?” szcenáriókat bemutatva, arra koncentrálva, hogy mi történnek akkor, ha a Marvel-univerzum egyes kulcstörténései másképp alakulnak. Egyelőre mindez pilotszkript fázisban van. (Kevin Feige az executive producer, de a sorozat nem lenne része az MCU-kánonnak.)
 • Dominique Deveraux karaktere megjelenik a CW-s Dynasty-ben. Visszatérő szereplőként Michael Michele fogja alakítani őt, és a készítőknek opciójuk van arra, hogy a 3. évadra állandóvá tegyék.
 • Az előzetesnél mi is jeleztük, hogy van valami magyar a The Bay promójában. Nos, az Index cikkéből kiderült, hogy az Omegás Gyöngyhajú lányért nem kértek engedélyt az együttestől (bár az ITV szerint jogtiszta archívumból választottak), szóval megtették a megfelelő lépéseket.
 • Úgy tűnik, a Sony nem nagyon fogja tudni tovább adni a One Day At a Time-ot más digitális platformnak, ugyanis a Netflix-szel kötött szerződése megakadályozza ezt 2-3 évre. Mint a Marvel-sorozatok esetében is. Azonban lineáris platformra csak pár hónap ez az ablak, szóval lehet még esély.
 • A Tribeca Film Festival-on kap bemutatót az HBO/Sky-os Chernobyl, valamint az Amazon Prime új sorozata, a The Boys.
 • Noah Hawley a tervei szerint 2020-ban fogja forgatni a régóta tervezett Kurt Vonnegut-adaptációját, a Cat’s Cradle-t (itthon: Macskabölcső).
 • Az RTL Group 400 millió dollárt invesztált streaming szolgáltatásainak fejlesztésére. Ebből 340 milliót fordítanak tartalmak előállítására. (Fura, hogy miközben jelezték, hogy nem az első két helyért akarnak vetélkedni a Netflix és az Amazon ellenében, hiszen inkább a 3-4. hely kiadó, azt is elmondták, hogy 3 millióval akarják növelni előfizetői bázisukat az elkövetkező 3 évben.)
 • Az ABC áprilisi finálédátumai: 04.09 Splitting Up Together, 04.12 Fresh Off The Boat, Speechless, 04.16 The Rookie
 • A Victoria 3. évadja az ITV-n Angliában 3,8M nézővel nyitott, ami szinten maradt az S2-es premierhez képest.
 • Pilotrendezés: Seth Gordon – Lincoln (NBC), Jessica Yo – Bluff City Law (NBC), Jude Weng – cím nélkül Jessica Gao-komédia (ABC)
 • Az FX berendelte a Better Things 4. évadját.
 • Nem most lett berendelve, csak eddig nem írtam meg hivatalos infóként, hogy az ITV berendelte a Doc Martin 9. évadját, és most tudatosult benne, hogy elkezdődött a forgatás.
 • Jeff Probst, a Survivor showrunnerje beszél a legutóbbi epizódról.
 • Isaac Aptaker és Elizabeth Berger, a This Is Us showrunnerjei beszélnek a múlt heti részben történtekről.
 • Állandó szerep: Stormzy – Noughts and Crosses (BBC), Jack Davenport, Sadie Calvano – Why Women Kill (CBS All Access)
 • Vendégszerep: Stacy Keach, Oded Fehr, Aida Turturro – The Blacklist, Danny Bonaduce – The Kids Are Alright, Robert Wisdom – The Fix, Ophelia Lovibond – Whiskey Cavalier (több rész),
 • Pilotszerep: Fat Joe – New York Undercover (ABC), Dani és Dannah Lockett – The Kenan Show (NBC), H. Michael Croner – Patty’s Auto (FOX), Art Malik – cím nélküli Hannah Simone-komédia (ABC), Lindsay Mendez, Ruthie Ann Miles – Courthouse (CBS),
 • Interjú: Tiffany “New York” Pollard (a RuPaul’s Drag Race vendégzsűrije), Molly Shannon (Pat – The Other Two), Robert és Michelle King (a The Good Fight showrunnerjei), Eric Christian Olsen (Deeks – NCIS: Los Angeles),
 • Az Ázsia Expressz 2. évadjának párjai: Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, Liu Ádó és Liu Sanyi, Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Abel, Hódi Pamela és Huszár Zsófi, Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti, Bereczki Krisztián és Bohos Kornél, Horváth Gréta és Meggyes Dávid.
 • Sorozatberendelés: Pachinko – Apple, készítő Soo Hugh – Min Jin Lee könyve alapján. Egy koreai emigráns család négy generációjának reményeiről és álmairól. A tiltott szerelemmel kezdődő sztori egy Korea, Japán és Amerika között zajló epikus történetté nemesül.
 • Pilotberendelés: On The Spectrum – Amazon, félórás dramedy, készítő: Jason Katims – egy izraeli sorozat feldolgozása, coming of age történet három autista spektrumon lévő lakótársról, aki ugyanarra vágynak, mint mindenki. Munkát akarnak szeretni, meg akarják tartani azt, szerelembe akarnak esni és persze el akarnak igazodni abban a világban, ami nem feltétlenül rájuk van szabva.
 • Az HBO Asia Dream Raider című sorozatáról korábban csak annyit lehetett tudni, hogy scifi lesz, de most kiderült, hogy benne tudósok és rendőrök eléggé össze nem illő csapata próbál valami bűnös összeesküvést leleplezni, ami az emberi tudatot zsákmányolja ki. A kiindulási pont egy eltűnt lány ügyében végzett nyomozás, ami során egy rejtélyes technológiát fedeznek fel, mely révén mások álmaiba lehet belépni. Rendezők: Daniel Fu és Simon Hung. szereplők: Vivian Hsu, David Wang, Jason Wang, Weber Yang, Ellen Wu.
 • A Steph Curry-féle YouTube-sorozat, a 5 Minutes From Home pár napja indult 2. évadjának sztárvendégei: Daveed Diggs, Joel Embiid, Katie Ledecky, E-40, Riley Morrison és Myth. Többek között.
 • Megvannak a Daytime Emmy-jelölések, azaz a napközben sorozatok (szappanok), talkshow-k, vetélkedők és egyéb műsorok nomináció: itt a lista.
 • Az Empire-ben szereplő Jussie Smollett ellen felhozott vádakat ejtették.

10 hozzászólás Ne habozz!

dexike3 - 2019. 03. 27. 09:41
dochollywood - 2019. 03. 27. 09:43

Cormoran Strike hazai rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, mivel áprilisban befut az új könyv:

https://www.gabo.hu/hu/krimi/2578-robert-galbraith-halalos-feher-9789634067955.html

(Gondolom a soron következő harmadik évad ezt a sztorit fogja képernyőre vinni.)

Ace - 2019. 03. 27. 09:56

“A tervezett Section 31 című Star Trek-spinoff forgatási helyszíne Toronto lesz, de nem is ez a lényeg, mert egy illetékes szerint “it’s a good couple of years away” a forgatás kezdése, szóval jó eséllyel csak 2021-ben állnak neki.”

Ezt én is úgy hallottam hogy csak bőven a Picardos sorozat után állnak neki illetve gondolom a Discovery 3. évad is beelőzi.

perelli - 2019. 03. 27. 10:01

dexike3

Nem tettek nekik jót az évek. Maisie Williams gyerekszínésznek nemcsak bájos, de jó is volt, ma már nem sok megnyerőt találok benne. Szerencséjére a karaktere is változott közben. Sophie Turner meg egyszerűen lepukkant, nem magazinos képeken az igénytelen tetkóival konkrétan white trash ábrázata van.

Insane - 2019. 03. 27. 10:27

Valami ilyen jogtiszta archívumban tényleg benne lehet tévesen a Gyöngyhajú lány, mert nem ez az első eset, hogy külfölfi tartalmakban az Omega megkérdezése nélkül használják a számot.

debali - 2019. 03. 27. 10:34

tegnap elhangzott az Exatlon-ban, hogy már kevesebb mint 20 versenynap van, így ha minden igaz, és maradnak a heti 5 adásban, akkor a finálé kb ápr 19., Nagypéntekre fog esni.

Enzo - 2019. 03. 27. 10:52

Új hétidézetét oldalsávba tegyétek ki please :)

kiskiraly - 2019. 03. 27. 15:29

Lehet hogy már írva volt, de a 101 dalmata animációs adaptációs sorozatot (10 percesek) egy magyar rendezi
https://24.hu/kultura/2019/03/27/magyar-rendezovel-keszult-a-disney-legujabb-101-kiskutyaja/

Kissur - 2019. 03. 27. 19:19

Lesz Miracle Workers S1 évadösszegző?

winnie - 2019. 03. 28. 04:49

kissur: remélem. nem tudom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz