login |

Abby’s: minden, amit tudni kell a sorozatról

2019. 03. 28. 16:50 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: 2018/19, ajánló, kampány, video,

Jé…! A legjobban várt idei új országos komédiátokmegérkezett! Ráadásul ezt a címet úgy nyerte el az Abby’s, hogy a szavazás idején még egy képkockát sem láttunk belőle, hiszen az NBC csak pár hete adta ki az első előzetesét. Na, most a lenti linken jól meg lehet nézni a trailert, hogy ez a klasszikus alapfelállású (Cheers, valaki?), a kültéri forgatása miatt (többkamerás, vagyis közönség előtt veszik fel, de odakint!) mégis különleges szitkom megérdemli-e a megelőlegezett bizalmat.

Jé, nem sok olyan új országos sorozat volt, amit human jobban várt, mint én – általában sokkal lelkesebben viszonyulok az újdonságok irányába, de persze a többkamerás komédia a kriptonitomnak számít. Azonban itt a szereplőgárda mindenképp nagy húzóerő, valamint az elég jó track record-dal bíró (Parks and Recreation, Brooklyn Nine-Nine, The Good Place) Mike Schur neve is, aki most nem készítő, csak executive producer.

A plakát alatt, a tovább mögött további előzeteseket lehet megnézni a szitkomhoz. Nem mondhatnám, hogy elárasztották volna a netet promókkal, de azért két rövidebb és egy hosszabb interjús előzetes mellett van egy csa interjúkra koncentráló anyag is. Plakátból pedig csak ezt találtam megfelelő méretben, azt, amin az NBC logó és a premierdátum is rajta van, az én skilljeimen kifogott.

3 hozzászólás Ne habozz!

Hallak65 - 2019. 03. 28. 17:25

Leonard Ouzts nagyon jó standuppos. Ajánlom a googlitrá

goodjohnwin - 2019. 03. 28. 17:45

Jaj, ez elég vacak lett. időközben az rémlett, hogy újraforgatták (volt rá majdnem egy évük), de ahogy láto, mégsem.

Eltiron - 2019. 03. 28. 21:13

Jajdehát ez a lány a The Middleman-ből! Ezért már önmagában megér egy bepróbálást.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz