login |

Két Joker egy héten

2019. 04. 03. 21:10 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: kampány, video,

Mivel ez a Sorozatjunkie, így csak megemlítem, hogy az őszi Joker-film előzetese is befutott ma. Ami viszont jobban idevág, hogy a Gotham-ben is feltűnik a legendás karakter így a befejező részekre – csak 51 évet kellett várni rá a tévében. Ezzel szinte minden fontosabb Batman-ellenség felsorakozott?

Amúgy érdekes kérdés, mert a filmekben sokszor játszottak azzal, hogy Batman léte miatt alakult ki az ellenpólus, itt viszont az olvasottak alapján pont fordítva lesz, a sok extrém gonosz hozza a felszínre a Sötét lovag megszületését. Vagy nem?

Ha valaki nem érdekel a tovább mögötti trailer, annak itt van “J” a hivatalos promóképen.

9 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2019. 04. 03. 21:28

A kép szerintem botrányos, de a videóban piszokjól néz ki. Hátborzongatóan eltorzult, amilyennek kell lennie. Mondjuk eléggé felhízlalták, amit nem érzek indokoltnak, de majd kiderül.

Egyékbént de, a villain karakterek előbb megszülettek, mint maga batman. Elkezdeném sorolni, hogy kik, de gyakorlatilag mindenki.

Uatu - 2019. 04. 03. 23:36

Szerintem ezt már túlgondolták. Annyi féleképpen jelent már meg a karakter, annélkül, hogy kimondták volna, hogy ő Joker, hogy ez már túl sok.
Gyakorlatilag végigvették az emlékezetesebb képregényes Joker értelmezéseket. Eymásra építették őket, majd a végére továbbvitték az egészet egy roncsba.
Mondjuk a másik Joker se tetszik.

DarkEagle - 2019. 04. 04. 01:56

Mindkét Joker zseniális. Az egyikhez már most idavágnám az Oscart a másiknak meg a Golden Globe-ot meg az Emmy-t. :D Ez a Cameron srác nagyon jól tolja az ipart.
Joker külseje pedig kifogástalan. Félelmetes, elborult és eléggé realisztikus. Végre nem sima bőrű J lett belőle. És hát akik eddig követték a sorit nem hinném hogy panaszkodni fognak mert eddig is zseniális volt Cameron és nyilván ez a végleges Joker is fasza lesz tőle. Bár sajnos a Joker nevet nem fogjuk hallani hiszen nincs megengedve. Nyilván pont a cikkben is említett film miatt.

Karcsi - 2019. 04. 04. 06:28

Nem rajongok kulonosebben a Gothamert, de inkabb az itt lathato Joker mellett vagyok. Ez a sorozat es az elozetes alapjan a film is eroltetettnek hat, de, ha valasztanom kellene akkor Monaghan.

Mate815 - 2019. 04. 04. 08:23

Ocsmány design de Cameron jó színész, valószínűleg rendben lesz a karakter.

Serrin - 2019. 04. 04. 15:40

4 karaktert is játszik Cameron a sorozatban, igazán megérdemelne egy filmet is, bár ez a legtöbb színészre igaz.

Esetleg hatodik szezon jöhetne…

Mate4182 - 2019. 04. 04. 15:49

Na ez a kabare…

Van egy muvesziesre eroltetett tulhypeolt marhasag amire raeroltetik a Joker nevet

Es itt van Joker akit meg nem nevezhetnek nevén…

winnie - 2019. 04. 04. 15:55

attól, hogy valami nem felszínes, hanem karakterizál, esetleg lélekbúvárkodik, még nem kell művészieskedőnek lennie. a másnaposok rendezője egyébként sem hiszem, hogy művészieskedni fog. (és ugye legutóbb milyen király filmet rakott le.) ha minden jól alakul, akkor majd jared leto is kap egy filmet, és akkor mindenki eldönti, hogy melyik érdekli.

a lényeg, hogy nem kell megütközni azon (pláne nem nekiesni, holmi sértésnek venni, ráadásul egy reklám alapján), ha készül egy olyan film, aminek valaki nem célközönsége, ez teljesen természetes:)

Mate4182 - 2019. 04. 08. 15:47

winnie ez jogos, de engem aki teljesen kiakaszt hogy az emberek ugy allnak neha ehhez a filmhez mintha az Avengers 5 jonne par evvel korabban …

oke most nem Dark Eagle-re gondolok (Az egyikhez már most idavágnám az Oscart a másiknak meg a Golden Globe-ot meg az Emmy-t. – ebbol leszurheto hogy mennyire veheto komolyan az o velemenye :D ) hanem ugy atlag. ahogy latom most tenyleg kette szakadt a varhato kozonseg. van aki ertetlenul fintorog hogy miert akarnak joker cimszo alatt penzt lehuzni egy gagyi filmrol, a masik fele meg azt mondja fuuuu ez mennyire zsenialis stb stb

nem szoktam filmek bukasat kivanni, most sem teszek igy. de egy 10fontost siman feltennek ra hogy ez bukta lesz

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz