login |

In The Dark: minden, amit tudni kell a sorozatról

2019. 04. 04. 16:50 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: 2018/19, ajánló, kampány, video,

A CW nagyon akar magának egy fapados krimit. Igaz, hogy a Beauty and The Beast futott négy évadon át, de sosem lett nagy siker, viszont ott legalább a természetfölöttit belecsempészték a sztoriba (és eleve egy régi sorozat feldolgozása volt). Ez, mármint a természetfölötti és a feldolgozás jelleg megvan az iZombie-ban és tavaly megvolt a Frequency-ben is, de az In The Dark totál nulláról indul. És így akar siker lenni egy karakterizálós nyomozósként.

Talán az előzetesekből kiderül, hogy epizodikus vagy átívelős krimire kell-e számítanunk, de ami még fontosabb lehet, az a főhős karaktere, mert nem nagyon látok más behúzó erőt a sorozatban. Jó, igen, a csavar az, hogy vak, de ez a tényező anno a Blind Justice-t sem tette sikerré. (Tényleg, hová tűnt Ron Eldard?)

A plakát alatt, a tovább mögött még pár rövidebb előzetes.

11 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2019. 04. 04. 17:42

De hát van a CW-n is krimi. Ott van pl az izombie.
Egyébként én továbbra sem értem mit keres ez CW-n. Az alap koncepció még jó is lenne, a főszereplő csaj kedvelhetőnek tűnik. De ismét csak azt tudom mondani amit anno hogy ez egy Jessica Jones-Daredevil szerelem gyerek és épp ezért ez kábelen lenne igazán jó.

Ezzel is azt érzem mint anno a No Tomorrow esetében. Gyakorlatilag ugyan az a felállás itt is csak ez krimi.
Megpróbálkozok vele mert érdekel hogy Ben Stiller papa mégis mit támogat meg tényleg jól is elsülhet de legyünk őszinték. A CW-t most a comic cuccok uralják meg Plec sorozatai és nem hiszem hogy az a közönség vevő lenne erre.

winnie - 2019. 04. 04. 18:08

igen, az is zsáner, mint a beauty és a frequency, tehát el lehet adni másnak, ez viszont.

heidfeld - 2019. 04. 04. 19:12

Érdekes próbálkozás lehet, de tartok a CW-s/országos korlátoktól.. Remélem, kellemesen meglepődünk!
Perry Mattfeld első eyecandy listámon, így ha akarnám sem hagyhatom ki…

DarkEagle - 2019. 04. 05. 16:33

Na megnéztem az első részt. Egész korrekt kis sorozat a Pilot alapján. A főszereplő kedvelhető a kutyát nyilván mindenki imádni fogja. Viszont egyelőre nem derült ki számomra mitől is lesz ez krimi. Nagyon úgy fest hogy átívelő szál lesz és közben ugye a főszereplő is fejlődik majd emberileg. Ami szerintem a fő cél itt és nem a nyomozás.

@Winnie: kritika lesz róla? Ha kell írhatók róla, amúgy is írok szerintem vdrome-ra.

Never - 2019. 04. 05. 16:35

Sue Thomas: F.B.Eye 2.0

winnie - 2019. 04. 05. 16:42

ó, még véletlenül sem. szinte semmiben nem hasonlít a sorozat a vakságon kívül. meg nyomozás sincs nagyon benne.

winnie - 2019. 04. 05. 16:44

darkeagle: lesz, persze. egyelőre csak inkább szappanos dráma. majd kiderül, mennyire lesz komoly szál a gyilkosság.

Tyberius06 - 2019. 04. 05. 17:21

@winnie: szappanos dráma?
Szerintem az elmúlt években változhatott ez a fogalom én meg maradtam a múltban, mert szappanos drámát nem nézek egy ideje, és az első rész alapján ez nem tűnt szappanosnak.
Nagyon fura sorozat, nem értem mit keres a CW-n. Meglátom, mit hoz a folytatás, ha tartják ezt a stílust, akkor a sorozattal tartok egy darabig.

winnie - 2019. 04. 05. 17:41

akkor kapcsolati drama:) csak azert jellemeztem igy, mert rogton a kozepebe kerultunk egy, vagyis ket romantikus kapcsolatba (nyilvan a fohose nem lesz hosszabb es nem is a romantika volt a lenyege (bat egynel tobb jelenetet kapott), szoval a szobatars lesz inkabb kiemelve), es ugyancsak fontos tenyezo volt a pilotban a csaladi kapcsolatok kuszalodasa. plusz ugye meg ott a formalodo baratsag a zsaruvsl es a lanyaval.

winnie - 2019. 04. 08. 17:47

látva a 2-3. részt, továbbra is olyan romkomos, olykor dramedys szappan/kapcsolati dolog (jött murphynek egy egy átívelő romantika), a krimi totál felesleges és felejtős benne, minekvan.

jessm - 2019. 04. 10. 00:06

Valószinüleg 13 rész után kasza lesz a sorozat, sajnos pedig eddig számomra tök kedvelhető. Jó persze a dráma mindig bevonz, és téma is érdekes a szétcsúszott vak csaj. a nyomozás rész meg olyan, hogy sokáig feleslegesnek fog tünni, hogy aztán huzzon valami meglepőt, ami jó lenne a ha jól sikerülne.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz