login |

Ash a Dead By Daylight-ban

2019. 04. 05. 18:30 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: játék,

Ashy Slashy megérkezett a jelenleg talán legnépszerűbb aszimmetrikus játékba túlélőként, ahol a lényeg az, hogy 4 ember ki akar jutni, 1 gyilkos (köztük jó pár licencelt) pedig fel akarja akasztani mindet. Na, Ash abban a csoportba lett választható karakter, akik ki akarnak jutni. Sőt, a játék történetében először van szövege is a túlélőnek, ami mondjuk érhető, hiszen ki ne akarná, hogy Bruce Campbell beszéljen.

Nem mellesleg érdekes, hogy ugye Ash az Evil Dead-filmekben lett klasszikus, de azért is került ide a poszt, mert az itteni karakter mégis az Ash vs. Evil Dead-sorozatból lett átemelve. Mármint Pablóra utalnak, meg az egyik képességének leírása is azért van “elrontva”, mert a sorozatban a karakter maga is úgy ejtette.

A tovább mögött az Ash-es beharangozó videó is megnézhető. Igen, a játék bonyolultságát leegyszerűsítettem, nem ez a lényeg most.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz