login |

Pilot: Dead Pixels

2019. 04. 05. 20:01 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, kritika, pilot-mustra,

So you did it then, you murdered that man.

Végre egy sorozat, ami viccet űz a játékosokból! Mondjuk az előzeteshez képest egy kicsit jobb lett az angol E4 múlt héten indult komédiája.

A Dead Pixels lényege… nem is tudom micsoda. Pár online “barát”, akik egy WOW-szerű játék közös klánjában összefogtak valami nagyobb célért. De közben a rendes életüket is élik a valóságban. Vagyis egyelőre csak az egyikőjük vágyairól tudtunk meg többet, de igazából ez is elég volt.

Nagyon nehéz erről a sorozatról értelmeset írni egy rész alapján, mert annyira, de annyira semmilyen volt. A koncepció elmehetne, de ahogy kivitelezték az semmi. Még csak haragudni sem tudok rá. Pedig miközben Harry herceg arról beszélt, hogy az online játékoknak nem csak jó hatásai vannak (tíccsákbe!), bőven lenne hely egy ebbe jobban elmerülő komédia köntösébe csomagolt sorozatnak.

Már a pilotban is bőven volt lehetőség arra, hogy az agyra és lélekre tett hatásaiba belemenjenek. És ezt nem is csak úgy belelátom, hiszen viccet próbáltak űzni a farmolásból, meg a játékon belüli rossz tetteink hatásáról, csakhogy semmit nem hoznak ki belőle. Még poénokat sem, pedig viccre is használható lenne a dolog. Elég megnézni, hogy a gyászból mit tud kihozni egy másik komikus az After Life-ban.

Nem az a gond, hogy nem győztek meg a Dead Pixels-szel, hanem konkrétan elüldöztek a végére. Érdekes amúgy, mert a közösséghez tartozás pozitív élményét sem emelték ki, pedig ugye a Fortnite már “place to hang out”-kategória lett, meg hasonlók. Konkrétan koncepciótlannak érződik a Dead Pixels, és végre vége. Nenézdmeg (4)/10.

And on with the grind.

2 hozzászólás Ne habozz!

addictsheep - 2019. 04. 01. 11:46

Az első rész alapján olyan, mint a The Guild. Hogy jobb vagy rosszabb lesz annál még nem merek nyilatkozni.
Először keveseltem a szereplőket, de az epizód végi poénnal talán elegen lesznek igy is.

CrashBoostZoom - 2019. 04. 05. 20:55

Én inkább csak újranézném a The Guild-et ehelyett.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz