login |

Hírvasárnap – American Soul 2. évad! ‪Boomerang 2. évad!

2019. 04. 07. 08:30 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Kifejezetten rég volt már komolyabb, nem hivatalos forrásból történő szivárgás, de most kikerült jó pár epizód premier előtt. Ezek minősége nem tökéletes (hol gázabb kép, hol vízjel, hol pörgő timecode, hol reklámcsík), némelyik csak screener és nem is végleges adáskópia, de abszolút fogyaszthatóak. Íme, a részek, amik elérhetővé váltak a hétvégén (lehet, hogy lesz még): Bless This Mess – 1×01, The Code – 1×01, The 100 – 6×01-02, In The Dark – 1×02-03, American Gods – 2×05-07, The Chi – 2×02-05, The Bold Type – 3×01-03, Knightfall – 2×03-04 + Ramy S1, The Spanish Princess S1 – némelyikről talán lesz írásunk, de ezekből SPOILEREK-et csak a sorozatok korábbi, egyéb posztjaihoz írjatok.
 • Mai magyar premier: A király kedvencei 1. évad, TotalCar 5. évad, Nella, a hercegnő lovag 2. évad, Megszállottak viadala 2. évad
 • Premier: Warrior S1, My Little Pony: Friendship Is Magic S9 (dupla!), Wyatt Cenac’s Problem Areas S2, The Book of John Gray S2, Gold Rush: David Turin’s Gold Mine S1, Gold Rush: Parker’s Trail S3, Murder Decoded S1, The Vet Life S4, Mom & Me S1, Big Texas Fix S1, My Lottery Dream Home S7, Wales Land of the Wild S1, Joe Lycett’s Got Your Back S1, Britain’s Got Talent S13, The Blame Game S15, World’s Greatest Mountains S1, Let’s Talk About Sex S1, Unreported World S37, Jamie’s Quick And Easy Food S3, The Graham Norton Show S25, Code Blue Murder S1, Monkey Island S1, Grand Designs: The Street S1 + Finálé: Crazy Ex-Girlfriend S4, This Is Not Happening S4, Secrets of The Morgue S1, Cold Justice S5, Texas Flip N Move S11 + megvolt a 100. Fresh Off The Boat-epizód + lement a Crazy Ex-Girlfriend élő koncertes különkiadása, a Yes, It’s Really Us Singing: The Crazy Ex-Girlfriend Concert Special
 • + elérhetővé vált a The Chi S2 és a Killing Eve S2 premierje – utóbbi itthon is
 • Magyar premier – RTL Klub: 04.16 Magnum (Magnum PI) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 05.05 Megszállottak viadala (Killing Eve) 2. évad
 • Magyar premier – VIASAT3: 04.22 Ide süss 5. évad
 • A Stella Blomkvist szinkronhangjai.
 • Új magyar feliratok a Netflix-en: Nailed It! – 1×01, Russian Doll – 1×01-03, Workin Moms – 1×01, Possessed – 1×01-04, After Life – 1×04, La Casa de Papel – 1×03-09, Shadowhunters – 2×10-11 és 3×07-08 és 3×12, Designated Survivor – 1×16-18 és 2×15, House of Cards – 2×07, Narcos – 3×08-09, Daredevil – 3×09 + teljes lett: Orange Is The New Black S2 és S5, Our Planet S1, Chilling Adventures of Sabrina S2, Grace and Frankie S3
 • A The Dark Tower-tévésorozat április közepétől június végéig Horvátországban fog forogni.
 • A CBS 05.21-ről 04.17-re hozta előre a The Amazing Race 31. évadjának premierjét, ugyanis a Million Dollar Mile-t leveszik műsorról. Most szerdán még NCIS-ismétlés lesz helyette, de utána indul a TAR. A MDM 05.07-én szombaton folytatódik.
 • Folytatódhat valamilyen formában (könyv, képregény, animáció?) az Into The Badlands, legalábbis azt nyilatkozták a készítők, hogy folytattak már megbeszéléseket ennek kapcsán.
 • A Good Trouble 2. évadjára állandó szereplőnek lett kiemelve Emma Hunton (Davia) és Josh Pence (Dennis).
 • Plágiummal vádolták meg a Saturday Night Live-ot, legalábbis Nick Ruggia és és Ryan Hoffman New York-i komikusok szerint a tavaly őszi Pumpkin Patch és Pound Puppy szkeccset tőlük nyúlták. A linkeken az SNL-es szkeccsek, ez és ez pedig a duó két szkeccse.
 • A High Maintenance epizódjainak toplistája minőségi sorrendben.
 • Colin Jost és Michael Che is résztvevő lesz/volt a WrestleMania-n, az ellenfelük Braun Strowman.
 • A The Bachelor és The Bachelorette első szezonjai felkerültek a Tubi-ra.
 • Dennie Gordon rendezi a Jack Ryan 2. évadjának egy részét az Amazon-ra.
 • A BET berendelte az American Soul 2. évadját.
 • A BET berendelte a ‪Boomerang 2. évadját.
 • Forgatási beszámoló a Killing Eve 2. évadjának munkálatairól.
 • Steve Little (Stevie) az 5 kedvenc Eastbound & Down-epizódjáról beszél.
 • Vendégszerep: Eve Harlow – NCIS: Los Angeles, Jeffrey Nordling – Proven Innocent, Dylan Walsh – Whiskey Cavalier (megint), Joey King – Life in Pieces,
 • Állandó szerep: Paul Schneider, Jonathan Pryce – Tales From The Loop (Amazon), Ashley Nicole Williams – Motherland: Fort Salem (Frreeform – Kelcey Mawema helyére)
 • Pilotszerep: Pamela Sue Martin – Nancy Drew (CW), Jason Alexander – Richard Lovely (csak hang!), Michael Urie, Zach Cregger, Vella Lovell, Gil Ozeri – Friends-In-Law (NBC), Pallavi Sharda – Triangle (ABC), Punam Patel – The Kenan Show (NBC),
 • Interjú: Harry és Jack Williams (a Baptiste készítői), Ryan O’Connell (a Special készítője és főszereplője), Bob Morley (Bellamy – The 100), Esme Creed-Miles + még egy + még egy (Hanna – Hanna)
 • A Showder Klub – 23×02 műsorvezetője Dombóvári István lesz. Fellép Elek Péter, Szabó Balázs Máté és Hajdú Balázs.
 • Új sorozat: The Gift – Netflix, 8 rész (2 évados berendelés!), török, készítő: Alex Sutherland, főszereplő: Beren Saat, egy fiatal festőnőről, aki tökéletes életét éli Isztanbul-ban, szerető családja, tehetős és szerető pasija van, ráadásul épp első kiállításának megnyitására készült. Azonban mindez megváltozik annak a felfedezésnek a hatására, amit a Föld legősibb templomában tesz egy régész: a romokon egy szimbólum ugyanis a lányt rejtélyes módon hozzáköti ahhoz a helyhez, a Gobeklitepe-hez. Hősünk élete menten fel is fordul, és el is kezdi kutatni múltjának titkait.
 • Pilotszkript: Book Of Enchantment – Disney+, készítő: Michael Seitzman – Serena Valentino könyvei alapján (az első rész a Fairest of All: A Tale of the Wicked Queen volt), egy epikus univerzum teremtése lesz a cél a sorozatban, mely klasszikus Disney-meséket hozna össze újszerű módon.
 • Az SF Studios megvásárolta Max Tegmark könyvének, a Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence-nek (itthon: Élet 3.0 – Embernek lenni a mesterséges intelligencia korábanitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma), a tévésorozatos adaptációs jogait. Pár fiatal tudósról, akik felfedezik az első érző mesterséges intelligenciát, és elképzelik, hogy segítségével miképp tudnak egy jobb világot teremteni, azonban már ekkor ütközni kezdenek elképzeléseik és erkölcseik.
 • Letartóztatták Mama June Shannon-t drogbirtoklásért.
 • Utazós dokusorozatot rendelt be az Amazon James May vezetésével, aminek a címe Our Man In… Japan with James May. Nyilván Japánt fogja felfedezni benne 6 részben.

10 hozzászólás Ne habozz!

Qedrák - 2019. 04. 07. 10:22

A Spanish Princessről szeretnék majd írni, de inkább megvárom vele a hivatalos premiert.

winnie - 2019. 04. 07. 10:42

persze, tiszta sor. köszi.

Deny - 2019. 04. 07. 10:51

Örülök a TAR-nak, bár 9-kor valószínűleg nem fogják tudni kihasználni a teljes potenciálját. Tavaly is 8-kor tudott tarolni. De talán a Survivorös kapocs segíthet kicsit megtartani a nézőket.

Szegény MDM valószínűleg nem tehet róla, hogy lekapják műsorról. Úgy érzem, nem arról van szó, hogy a CBS nincs megelégedve a számaival, hanem inkább betojtak a SEAL Team zuhanása miatt, és azt próbálják megmenteni egy valószínűleg nagyobb felvezetéssel.

Thomas - 2019. 04. 07. 13:21

Ez engem is meglepett, hogy a MDM-t ilyen gyorsan elpakolták szombatra:) Azért manapság egy 0.8 nem számít annyira gáz eredménynek, hogy azonnal meg kelljen tőle szabadulni. De ahogy Deny is írja, ez valószínűleg a SEAL Teamnek szól, hogy egy kicsit helyreállítsa a számait. De akkor is érdekes, hogy nem a gyengébbet száműzik. A TAR gondolom jól ellesz a Survivor mögött, az jobban jár, mintha nyáron került volna adásba.

Amúgy megnéztem végül az MDM premierjét, és ez nem hogy epizodikus, de 10 perc körüli szegmensekből áll. Elindul valaki, teljesít néhány akadályt, vagy nyer pénzt vagy nem, de tőle elbúcsúzunk, jön a következő. És nem fog visszatérni sem, ez tényleg ennyi, hogy egymás után indulnak emberek, akik mindig ugyanazoknak az akadályoknak fognak nekimenni, és gondolom, hogy az üldözők száma is véges, az is ismétlődni fog. El lehet nézni, de nekem erre biztos nincs időm.

Adam9456 - 2019. 04. 07. 16:10

Nagyon örülök hogy előbb jön a TAR, így legalább nem fog egybeesni a kanadaival, legfeljebb a finálé!

Deny - 2019. 04. 07. 16:13

És így már az Emmyre is jelölhető lesz, juhú!

Enzo - 2019. 04. 07. 19:09

Hú, meglepett ez a TAR előrehozás… így egy hónapon át dupla annyi néznivaló csütörtökönként :O :O

Jack Bauer - 2019. 04. 07. 21:06

Bocs ha volt már de a Better Call Sault kitolták 2020-ra.

Ami azért elég érdekes.

winnie - 2019. 04. 07. 21:11

csekk a premiernaptárt:) valamelyik hírben írtuk, de ugye valahol érehető volt azok után, hogy a ciklusok 12, majd 14 és 16 hónaposak lettek. és egy újabb 16 hónapos már 2020-at jelent.

Jack Bauer - 2019. 04. 07. 21:26

@winnie: Köszi a választ.

Természetesen kivárom az új évadot, nagy türelemmel :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz