login |

Délelőtti videó 2.: Fosse/Verdon

2019. 04. 08. 10:50 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

Michelle Williams és Sam Rockwell fogja rázni magát az FX új, kosztümös drámájában, mely valós események alapján készült Broadway-es körítésben, és a sorozathoz érkezett még két rövidebb előzetes a tovább mögé. Plusz egy 4 perces videó, amiben a sorozatról mesélnek. Ebből sem közönségsiker lesz, nem?

5 hozzászólás Ne habozz!

CsuDa - 2019. 04. 08. 12:44

Engem nem érdekel lesz-e közönségsiker belőle, örök kedvenceim közé tartozik az All that jazz és a Cabaret Bob Fosse-tól, szóval öröm lesz látni többek között azt is, hogy ezek kb. miként készülhettek. Szóval várós!!! :D

winnie - 2019. 04. 08. 13:04

na de a közönségsiker feltétele a több évad:)

Neoprimitiv - 2019. 04. 08. 13:15

Az előzetesek alapján ez az évad szinte a teljes pályájukat átfogja. Legalább is egészen korai és késői jelenetek feldolgozásai is vannak bennük, szóval nem igazán tudom, ebből hogyan akarnak több évadot csinálni. Hacsak nem flashback lesz az egész, akkor lehet. Mindegy, már csak két nap.

winnie - 2019. 04. 08. 13:23

jaja, simán lehet, hogy a színészek miatt sem gondolkodnak többen.

Margarita - 2019. 04. 08. 19:10

Totál nézném,de michelle williams borzasztó randa. Fiatalabban sem volt eg szépség,de az idö nem neki dolgozik. Az oka amiért irom ezt: ennen a műfajban szükség van a szépségre,kellemre,bájra,dögségre vmi wow,faktorra. Gondolok itt akár liza minelli, catherine zeta jones-ra. Michelle villiams csunyácska és jelentéktelen, ezért nem fogom nézni,pedi érdekelne.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz