login |

Hírcsütörtök – Barry 3. évad! The Grand Tour 4. évad!

2019. 04. 11. 09:05 - Írta: winnie

25 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Dark Side of The Ring S1, Expedition Unknown S7, Under New Management S1, Mummies Unwrapped S1, Homicide City S2, The Last 24 S2, Looking for Rembrandt S01, Hard To Please OAPs S1 + Finálé: Schitt’s Creek S5, White Gold S2 + mostantól csütörtöki a The Twilight Zone
 • + folytatódik a múltkori szivárgás: felkerült a netre a The Red Line című CBS-dráma teljes első szezonja, plusz állítólag a The Act hátralévő epizódjai is, bár azokkal nem találkoztam.
 • Teljes évados premier: Black Summer S1 (Netflix – MAGYAR FELIRATTAL!)
 • Magyar premier – HBO GO: 06.06 A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) 3. évad
 • Magyar szinkronos premier – HBO: 05.12 Trónok harca (Game of Thrones) 8. évad
 • Magyar premier – Minimax: nyár Végre otthon – Tip és Oh kalandjai (Home: Adventures with Tip & Oh) 5. évad
 • A Lucifer 4. évadja 05.08-án érkezik a Netflix-re. Ez szerdai nap.
 • Az ABC májusi finálédátumai: 05.08 The Goldbergs, Schooled, Modern Family, Single Parents, 05.12 Shark Tank, 05.16 Grey’s Anatomy, Station 19, For The People, 05.19 America’s Funniest Home Videos, American Idol, 05.20 The Fix, 05.21 American Housewife, black-ish, The Kids Are Alright, Bless This Mess, 05.22 Whiskey Cavalier,
 • A Showtime szerezheti meg a Steve Zaillian-féle Tom Ripley-projektet azonnal sorozatberendeléssel.
 • Pilotszkript: The Tenderloin – History, készítő: Stephen Kay, executive producer és több rész rendezője: Sylvester Stallone. Igaz történet alapján egy rendőrről (Charlies Becker), aki a 20. század fordulóján korrupt, sáros zsarukból alkotott csapatával veszi fel a harcot olasz, zsidó és ír bűnbandákkal New York egyik erőszakos kerületében. (A való életben Becker lett az első és egyetlen rendőr, akit gyilkosság miatt kivégeztek Amerikában.)
 • Philip Winchester (Peter Stone) kiszáll a Law & Order: SVU-ból, nem tér vissza az új szezonra.
 • A HALO-tévésorozat bonyolultsága miatt elhúzódó előkészítésnek köszönhetően a Showtime lecsippentett egy részt a berendelésből, így az első szezon 10 helyett 9 részes lesz.
 • A Tin Star 3. évadja hat részes lesz és Liverpool-ban, valamint annak környékén fog játszódni, a középpontban a visszatérő Worth-család lesz, mely szembenéz a múltjával.
 • Lakossági panasszal próbálták leállítani a Tom Kapinos által készített Lovestruck pilot forgatását Rachel Bilson főszereplését, mert valaki azt állítja, hogy a szomszédjában zajló munkálatok időpontáról és tárgyáról nem adtak pontos tájékoztatást.
 • A The Twilight Zone premierje egyéni nézős rekordot döntött a CBS All Access-en, valamivel többen nézték meg az első napon, mint a Star Trek: Discovery-t.
 • A Leichtman Research Group kutatása alapján 18-44 évesek teszik ki a Live TV streaming szolgáltatások (Sling TV, Hulu Live TV, PlayStation Vue, fuboTV, DIRECTV NOW, YouTube TV) előfizetőinek 71%-át.
 • Clark Gregg rendezte az Agents of SHIELD – 6×01-et.
 • Az HBO berendelte a Barry 3. évadját.
 • Erről is lemaradtam: az Amazon berendelte a The Grand Tour 4. évadját.
 • Phil Klemmer, a Legends of Tomorrow készítője beszél a 4×09-ben történtekről. Itt is.
 • Kenneth Choi (Chimney) beszél a 9-1-1 rá fókuszáló epizódjáról. Jennifer Lowe Hewitt (Maddie) pedig a róla szóló részről nyilatkozik.
 • Vendégszerep: Mary McDonnell – Veronica Mars, Adrienne Barbeau, Tobin Bell, Giancarlo Esposito – Creepshow, Katie Finneran – Why Women Kill (visszatérő),
 • Állandó szerep: Jack O’Connell – The North Water (BBC), Cherry Jones, Pablo Schreiber, Betty Gabriel, Sakina Jaffrey – Defending Jacob (Apple),
 • Interjú: Julia Sweeney (Vera – Shrill), Jenny Snyder-Urman (a Jane The Virgin készítője), Taika Waititi (a What We Do In The Shadows egyik készítője), Maggie Siff (Wendy – Billions),
 • A Pólus Mozi Anime Filmklubban április 12-én pénteken a Dragon Ball sorozat alapján készült mozifilmek közül az első kettőt vetítik, digitálisan felújított képpel, eredeti japán hanggal és magyar felirattal. Tehát a 86-os Shenlong legendája (korábbi címe: A vérrubintok átka), valamint a 87-es Az alvó királylány kastélya (korábbi címe: Alvó hercegnő az Ördög kastélyában). Belépő a két vetítésre együttesen: 1890 Ft, diákoknak 1420 Ft. Jegyek kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján.
 • Új sorozat: Home For Christmas – Netflix, 6 rész, norvég, készítő: Per-Olav Sørensen, komikus dráma egy férfiról, aki 30 évesen azt veszi észre, hogy ő az egyetlen baráti és családi körében, akinek nincsen társa. A folytonos megjegyzések és a tökéletes családi karácsonnyal kapcsolatos társadalmi elvárások az agyára mennek, így elkezd vadászni, hogy 24 nap alatt találjon valakit, akivel együtt ünnepelhet családi körben. Szereplők: Ida Elise Broch, Felix Sandman, Kingsford Sayor és Mads Sjøgård Pettersen
 • Az Entertainment 360 megvásárolta V.V. James megjelenés előtt álló könyvének, a Sanctuary-nek a filmes és tévésorozatos adaptációs jogait. A története négy nőről szól, akiknek van egy sötét titka, valamint egy halálesetről, mely feltárja hazugságaikat. A város sztár amerikai foci irányítójának megölése ugyanis nyomozással jár, ami igencsak a nyilvánosság előtt zajlik, ugyanis a gyanúsított a helyi boszorkány lánya. A középpontban a hibáztatás kultúra, valamint a mob (csürhe?) mentalitás fegyverként való használatának veszélyei állnak.
 • Kaszát kapott a napközben Page Six TV című műsor.
 • Az ABC kiterjeszti az American Idol-os közönségszavazást, mely révén az időzónákból egyszerre lehet voksolni – már 04.21-én, egy héttel az élő adások kezdése után élni fog a lehetőség.

25 hozzászólás Ne habozz!

Ayrons - 2019. 04. 11. 09:11

A szinkronos nézőkkel most jól kitojt az HBO azért.

Samott - 2019. 04. 11. 09:19

Nem tudom volt-e mar szo rola, de holnaptol, delutanonkent, napiban tolja az Elementray (itthon: Sherlock es Holmes) hatodik evadjat az AXN.

winnie - 2019. 04. 11. 09:22

puskának itt van a premiernaptárunk, elvileg minden általunk megírt (és meg nem írt) időpont szerepel benne: http://www.sorozatjunkie.hu/2019/01/22/2019-es-hazai-sorozatos-premiernaptar/

Cole - 2019. 04. 11. 09:26

Philip Winchester (Peter Stone) kiszáll a Law & Order: SVU-ból, nem tér vissza az új szezonra.

Mondjuk jó lenne, ha Raúl Esparza térne vissza, mert eddig ő volt a legjobb ügyész a sorozatban. Mondjuk nem tudom, hogy mi az oka a kiszállásnak, de ebben az évadban se sokat szerepel Philip Winchester.

winnie - 2019. 04. 11. 09:31

lehet, hogy nem vették fel az opcióját, nem vált be nekik? csak mert az ügyész meló elég kényelmes, csak heti pár nap, vagy annyi sem, de persze még így is new yorkban kell élnie az illetőnek, és lehet, hogy winchesternek ez nem ment tovább. ilyenkor sokszor nem tudjuk meg, melyik fél szakított.

Quantumleap - 2019. 04. 11. 09:40

A Trónok harcánál az a mozgatórugó, hogy nem akarják, hogy a szinkronstábból esetleg előre kifecsegjenek dolgokat a sztoriból? Mert ez szokás? Titoktartási szerződés nem egyszerűbb?

winnie - 2019. 04. 11. 09:44

nem hiszem, hogy szokásuk lenne a fecsegés, még szerződés sem hiszem, hogy van, és ha csak felirat készül, akkor is azért átmegy jó pár kézen. más az oka.

hivatalosan egyébként az utolsó pillanatos szinkron az oka. nincs okom kételkedni, de ilyen más sorozatoknál is van, és ha a felirat elkezdésekor, vagy akár premier után el tudják kezdeni a készítést, akkor is meglennének 1, max 2 héten belül, ha ez lenne a cél. még akkor is, ha hiper minőséget akarnak. szóval szerintem más lehet mögötte. az hbo go nyomása? nem tudom, mert végülis, aki tévében akarja nézni, az akkor megnézi a feliratosat a tévében, ha akarja. szóval ez sem annyira erős indok.

akkor vissza a hivatalosra?

dexike3 - 2019. 04. 11. 09:50

winnie-nek hála már hétfőn képbe kerültem ezzel a szinkronos dologgal, plusz hogyan sugároznak majd és teszik közzé HBO GO-n.
most, hogy újranézem le is esett, hogy tényleg feliratosan néztem a GoT S7-et. furcsa is kicsit így szinkronnal nézni.
ja néha belenézek az HBO 3-as ismétlésekbe, aki teheti inkább GO-n nézze újra, sokkal jobb a minősége.

Quantumleap - 2019. 04. 11. 10:03

winnie: Pontosan mit jelent az utolsó pillanatos szinkron?

Karcsi - 2019. 04. 11. 10:10

Van egy olyan érzésem, hogy ebből a Halo sorozatból végül nem lesz semmi, bár a hazai munkások miatt szeretnék tévedni. Ez a produkció el van átkozva, ráadásul az érdeklődés is el fog párologni a District 9-os rendező távozása után.

winnie - 2019. 04. 11. 10:16

karcsi: nem látok a jövőbe, bármi előfordulhat, de túl sokat dolgoznak rajta, hogy ne legyen, viszont a rendező távozásába nem látnék bele sok mindent, meg aztán sorozatoknál a nézőket eleve nem nagyon szokta érdekelni a rendező személye.

winnie - 2019. 04. 11. 10:17

Quantumleap: világpremier és gondolom, nem sokkal előtte kapják meg a kópiát, és lehet, hogy most még később, mint korábban.

GYV - 2019. 04. 11. 10:21

Magyar premier:

Csernobil (Chernobyl) – 1. évad, szinkronos, május 19, HBO3

Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) – 2. évad szinkronos folytatás, május 19, HBO3

dexike3 - 2019. 04. 11. 10:47

érdekes dolog ez a szinkron.
gondolom a feliratnál már előre kiadják 1-2 nappal a szövegkönyvet a fordítónak, hogy a világpremierrel egy időben mehessen adásba.

Karcsi - 2019. 04. 11. 10:53

Winnie: Úgy legyen. Az én lelkesedésem ettől függetlenül Bloomkamp távozása óta elmúlóban van.

winnie - 2019. 04. 11. 11:18

jaa, félreértettelek, valahogy nem esett le a district 9.

nem, nem távozott blomkamp, hiszen eleve ott sem volt – ehhez nem volt sosem köze. rupert wyatt távozott nemrég, a helyére jött Otto Bathurst. blomkamp annak idején filmmel próbálkozott, de az sosem jutott el komolyabb státuszban, azt már 2007-ben kukázták, kvázi a district 9-t csinálta meg helyette. ez a sorozat egy teljesen másik projekt, más kreatívokkal, más megközelítéssel, stb. (még a 2013-as microsoftos, x-box live-ra tervezett szériától is eltér)

kiskiraly - 2019. 04. 11. 11:36

Iparági hírként felmerült, hogy az AT&T -, amely tavaly óta Time Warner tulajdonosa – eladná az HBO Europe-ot. AT&T cáfol.
https://www.broadbandtvnews.com/2019/04/10/att-eyes-hbo-europe-sale/

kiskiraly - 2019. 04. 11. 11:40
winnie - 2019. 04. 11. 11:57

mármint a forrás ugyanaz, a financial times, és valóban, ki is lőtték azonnal a cáfolatot, bár ettől még ott a csizma az asztalon, aminek csak van valami oka…

Hallak65 - 2019. 04. 11. 13:21

The Grand Tour nem meglepetés. Szerintem addig lesz, míg egyikük meg nem hal, vagy Jeremy nem töröl képen valakit :D

Sorozatgyilkos - 2019. 04. 11. 13:32
DarkEagle - 2019. 04. 11. 13:48

Lemaradtam a Handmaid’s Tale cím változtatásáról vagy csak elírtátok?

dexike3 - 2019. 04. 11. 14:53

Április 27-én, 19:30-kor folytatódik az Egynyári kaland (vagyis talán záró évad?)

Kissur - 2019. 04. 11. 15:43

“Philip Winchester (Peter Stone) kiszáll a Law & Order: SVU-ból, nem tér vissza az új szezonra.”

Akkor mehet is vissza a Strike Back utolsó évadába. :D

M76 - 2019. 04. 14. 22:29

Igazából az amazon elkaszálta a grand tour-t, mert a 4. évadtól kezdve csak specialokból fog állni. Tehát a beszélgetős élő közönség előtt felvett meg pályás részt elkaszálták.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz