login |

Délelőtti videó 1.: The Mandalorian

2019. 04. 15. 09:30 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: video,

A Star Wars Celebration rendezvényen csak leadták a The Mandalorian első előzetesét. Sőt, egy elég hosszú részletet is bemutattak a pilotból. Sőt, még egy hosszabb, werkanyagot is meg lehetett nézni, amiben jelenetek mellett, színfalak mögötti snitteket láthatunk, és a készítők, közreműködők beszélnek az élőszereplős Star Wars-sorozatról.

Na már most, ezeket nem adták ki hivatalosan, talán nem is fogják, szóval csak 3 telefonnal felvett videó van a tovább mögött, némelyik kifejezetten nézhető. Sorban tehát: előzetes (benne Pedro Pascal mellett Giancarlo Eposito és Gina Carano, meg Mark Boone Junior, mint vendégszereplő, őt nem tudtam nem kiszúrni), werk és jelenet.

10 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2019. 04. 15. 10:11

Attól tartok, hogy a mindenkinek célzottságával csak PG-13 lehet és azon belül is kifejezetten gyerekbarát. Ami nem feltétlenül baj, csak nem életszerű. Pedig a készítők nagyon komoly gárda. Remélem tévedek.

Malachi - 2019. 04. 15. 10:14

Nocsak. Oké, ez érdekel.

winnie - 2019. 04. 15. 10:31

JKJ: Vagy PG, de a scifis erőszak abba belefér. ha csak sugárnyalábok meg fénykardok vannak és nincs szex/drog/rockandroll/káromkodás, vér helyett meg kék színű testnedv van, akkor az simán tolerált kategória. csak a konfliktust ne valami ingatlanügylet vezérelje.

VISZONT.

a készítői gárda kapcsán bőőőőőven vannak fenntartásaim, mert bár a rendezőkbe nem lehet belekötni, de még mindig nem nagyon tudjuk, hogy kik a készítők. favreau írta a pilotot (őt nem nagyon tudom minősíteni pro vagy kontra), és dave filoni is benne van (az animációs sorozatok apuja), de rajtuk kívül azt hiszem, hogy nem nagyon tudjuk, hogy kik írják a sorozatot, hogy kin múlik, hogy jó lesz-e. és ez az, ami aggaszt valahol. nem mintha bármilyen név kiderülne, arra azt mondanám, hogy gáz, de a bizonytalanság fura, és engem érdekelne, hogy valaki ismertebb van-e köztük.

(ha kijött az írógárda névsora, csak elkerült, vagy elfeledkeztem róla, akkor mea culpa.)

Neoprimitiv - 2019. 04. 15. 11:28

Igen, ezt sajnos sokszor elfelejtik, hogy egy sorozatnál az írók fontosabbak a rendezőnél, aki amúgy is jellemzően részenként cserélődik. Taika Waititi hiába csinált marha jó filmeket, ha itt a forgatókönyvbe nem lesz beleszólása.

Platschu - 2019. 04. 15. 11:57

Biztatóan néz ki, remélem nem szúrják el.

Volt közben Clone Wars season 7 trailer is, ami szintén kiszivárgott:
https://www.youtube.com/watch?v=VfNstO1rWPU
Ez az a Star Wars, amit szeretek. Sokkal jobban néz ki, mint az Ep. IX. trailer.

Peter Wiggin - 2019. 04. 15. 12:24

Nekem inkább az a megérzésem, hogy itt a sztorit, meg úgy nagyjából mindent a félig előkészített Lucasfilm-es élőszereplős sorozatból ripoff-oltak (ott állítólag elég sok kész forgatókönyv van és a sztori ehhez eléggé hasonló volt), illetve a 1313-ból is merítettek rendesen.

Platschu: A Clone Wars-nál érdekes, mert az új szezont 6-ként vezetik fel, kérdés, hogy mi lesz a Lost Missions sorsa…

Lordviktor - 2019. 04. 15. 13:41

A Sneak-Peak elég durván meggyőző volt nekem, a panelbeszélgetés is tetszett, azt érzem, hogy végre megértették a fejesek, hogy a Star Wars nem sci-fi de még nem is hard-fantasy hanem egy kőkemény western meseelemekkel (legalábbis az OT). Lehet csak én látom bele, mert annyit beszélt Sergio Leone meg Kurosawa filmekről Favreau, de ez egészen azt a hatást kelti. A legjobb dolog volt az egész Celebrationön.

Kempesbaba - 2019. 04. 15. 15:45

Nálam ez egyelőre többet ér mint az ep9.
Mondjuk a disney nagyon ért a beetetéshez,tehát én várakozó állásponton vagyok.
De ha ez is és az ep9 is bukik,nem tudom mi lesz…

Jack Bauer - 2019. 04. 15. 15:49

Kiváncsi leszek, első teasek jók.

Brigante - 2019. 04. 15. 17:53

Amennyire szerettem a SW-t annyira ölte ki belőlem ezt az érzést az utolsó 6 rész, az egy kivétel a Zsivány egyes. No abból el tudnék viselni még sokat…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz