login |

Délelőtti videó 6.: Songland

2019. 04. 15. 12:40 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: reality, video,

05.28-án kezd az NBC Songland című dalszövegíró dalszerző versenyreality-je, amiben a legújabb sikerszámot keresik. Részenként 5-5 dalszövegíró fog 3 híres zenei producerrel együtt dolgozni. A formátumban előbb előadják a dalokat az írók, majd 3-an továbbjutnak és profikkal megcsinálják a számot, és a végén a győztes dalát egy sztárral ki is adják.

A tovább mögötti előzetesből kiderül, hogy elég nagy neveket szereztek meg a szériához, hogy a The Voice producereivel és Adam Levine nevével reklámozzák, és hogy eléggé fennköltre hangszerelték a kampányt.

YouTube-ról:

1 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2019. 04. 15. 14:18

Nem dalszerző az a dalszövegíró? Mert az előzetesben is songwritert említenek, nem lyricistet, az pedig zenét is szerez a szövethez. Csak azért figyeltem fel erre, mert ezt a Nahville-ben is javítottam, de te jobb vagy nálam angolból, úgyhogy javíts ki, ha én néztem be valamit:) De ez fura így nekem, hogy szövegírók versenyeznek, hiszen az még nem egy dal, amíg nincs hozzá zene, csak egy vers.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz