login |

Hírhétfő – A tanár 3. évad! A mi kis falunk 4. évad!

2019. 04. 15. 09:04 - Írta: winnie

24 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Trónok harca 8. évad, Younger 1. évad, Tom és Jerry-show 4. évad, Pindúr pandúrok 3. évad (folytatás), 44 cicus 1. évad
 • Premier: Game of Thrones S8, Murder In The Heartland S2, Island Life S16, Duff Takes The Cake S1, Bake You Rich S1, In for a Penny S1 + Finálé: God Friended Me S1 (vendégblogger?), Rapunzel’s Tangled Adventure S2, Action S1, Finding Justice S1, Buddy vs. Duff S1, Evan Goes Wild S1, Tricky Dick S1 + volt Morning Show Mysteries-epizód, az A Murder in Mind
 • Teljes évados premier: No Good Nick S1 (Netflix)
 • Magyar premier – AXN: 04.27 Gyilkos elmék (Criminal Minds) 14. évad
 • Magyar premier – Duna: 04.27 Egynyári kaland 4. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 05.24 Templomosok (Knightfall) 2. évad
 • Az FX Networks megvásárolta Don Winslow Kartell-trilógiájának tévésorozatos adaptációs jogait. Az első kötet a The Power of Dog címmel jelent meg (itthon: Drogháborúitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma), az egyik készítő Shane Salerno lenne, aki mellé showrunnert keresnek. A könyvtrilógia 45  évet ölel fel és egy drogügynök munkáját mutatja be Amerika drogellenes harcának árnyékában. A főszál az ügynök és egy mexikói drogábáró közti összetűzés.
 • Rob Lowe elmondta, hogy anno passzolta a Grey’s Anatomy férfi főszerepét, amit végül Patrick Dempsey kapott meg.
 • George R. R. Martin szerint nem a nyolcadiknak kéne az utolsó évadnak lennie a Game of Thrones-ból.
 • A Disney+ által tervezett Hawkeye-sorozat azt mutatná be, ahogy Jeremy Renner karaktere, Clint Barton átadja a szuperhős stafétát az új Hawkeye-nak, Kate Bishop karakterének.
 • 06.14-én kerül fel az Amazon Prime-ra a Too Old To Die Young – itthonra is érkezik.
 • A The Twilight Zone legjobb epizódjai.
 • Julie Plec megígérte, hogy a Legacies monster of the week formátuma megmarad a 2. évadra is.
 • Az Amazon Prime Video szerződést kötött a The Jim Henson Company-vel, mely révén 2500 órányi anyagra kaptak jogot, de csak angol nyelvű piacokon, hiszen sok helyen egyéb, helyi jogok akadályoznák a disztribúciót. Így nálunk is.
 • A Discovery a BBC-vel 10 éves programming szerződést kötött, amivel egy globális (mínusz Nagy-Britannia, Írország, Kína) streaming szolgáltatást alapoz meg, mely többek között a BBC természetdokuinak és a BBC Studios tényalapú sorozatainak is az otthona lesz. Indulás: 2020-ban.
 • Készítői szerződés: Suzanne Heathcote – AMC Studios, David Matthews – Sony Pictures (a Them 1. évadjának showrunnerje lesz), Roy Wood Jr. – Comedy Central,
 • A lenti Kolosi-interjú alapján: Az RTL Klub berendelte A tanár 3. évadját.
 • Valamint (ha az ugyancsak lent linkelt interjú “semmi okunk nincs arra, hogy befejezzük A mi kis falunkat” mondata fordítható így, akkor) az RTL Klub berendelte A mi kis falunk 4. évadját
 • Lauren Iungerich, az On My Block készítője beszél a 2. évadról és a zárásáról. Itt is.
 • Forgatási beszámoló a Fresh Off The Boat 100. részének munkálatairól.
 • Vendégszerep: Patrick Duffy – Grey’s Anatomy, David Alan Grier – Queen Sugar, Bar Paly – NCIS: Los Angeles (megint),
 • Pilotszerep: Amit Shah, Sibongile Mlambo, Diana Bermudez, Sarah Catherine – Triangle (ABC)
 • Állandó szerep: Andre Holland, Joanna Kulig – The Eddy (Netflix), Noma Dumezweni – The Undoing (HBO)
 • Interjú: Kolosi Péter (az RTL Klub vezérigazgató-helyettese), Matt Berry (Lazlo – What We Do In The Shadows), Perry Mattfeld (Murphy – In The Dark), Afton Williams (Bishop – The Rookie), a Good Girls főszereplői, Will Simpson (a Game of Thrones storyboardosa),
 • Itthon is elérhetővé vált az HBO és a Johnnie Walker együttműködéséből született limitált kiadású whiskey, a White Walker. Már kapható a nagyobb hipermarketekben. Így néz ki.
 • Új sorozat: Up North – csatorna nélkül (gyártó: Entertainment Studios), 8 rész, készítő: Emil Pinnock és Ian Robertson, a New York-i börtönrendszer brutális valóságáról egy tinédzserén szemén át, akit olyan bűnért zárnak be, amit nem követett el. A sorozat több nézőpontból is megmutatja a sok sebből vérző, korrupt rendszert, ami csak táplálja az erőszakos világot. Szereplők: Eugene Clark, Gabriel Ellis, Robert Lewis, Ian Duff és Kris Lofton
 • Pilotszkript: Monster City – csatorna nélkül (gyártó: New Metric Media), kanadai, készítő: ?? – Dr. Michael Arntfield könyve alapján, sorozatgyilkosokról, akik Nashville zenei világát tartották rettegésben három évtizeden át. A középpontban egy régi ügyekkel foglalkozó nyomozó csoport, akik véget akarnak vetni olyan gyilkosok ámokfutásának, mint a The Motel Killer, a The Fast Food Killer és a The Rest Stop Killer.
 • A BBC2 4 részre berendelte a The Arrival-t, amiben gyerekszüléseket fognak mutogatni, valamint azt, hogy azt követően mi történik a babákkal, hogy viselik gondjukat.
 • The New Negroes With Baron Vaughn & Open Mike Eagle címmel új sorozatot indít a Comedy Central Amerikában áprilisban, 23:00-s kezdéssel, szóval a standupos blokkjukban. Minden részben 3 (feltörekvő és társadalmilag érzékeny) komikus előadását láthatjuk majd, zárásként pedig egy eredeti videóklipet mutatnak majd be Open Mike Eagle és egy vendégelőadó közreműködésével.
 • Az A&E az élő, rendőrségi dokusorozat, a Live PD készítőitől berendelte a Live Rescue-t 8 darab 120 perces epizódra. Ashleigh Banfield műsorvezetésével ebben az ország több mentőjét és tűzoltóját fogják követni, így mutatva be munkájukat.

24 hozzászólás Ne habozz!

Ayrons - 2019. 04. 15. 09:15

Ejj ejj Martin hiszen lesz még Got, ott lesz a spin off. Plusz egy sorozatot nem lehet a végtelenségbe húzni hogy ő teszi a könyvvel. Már 8 éve írja az öreg és sehol semmi.
A készítők is már mást akarnak plusz a színészek is le akarják zárni.

karit - 2019. 04. 15. 09:18

Ez színtiszta trollkodás, írnia kéne, nem beszélni.

Sorozatgyilkos - 2019. 04. 15. 09:58

A Kolosi-interjú alapján meg elkaszálták az Alvilágot, nem? :)

juhaszvik - 2019. 04. 15. 10:00

“George R. R. Martin szerint nem a nyolcadiknak kéne az utolsó évadnak lennie a Game of Thrones-ból.”

van link? mármint érdekelne, hogy pontosan mit is mondott, mert ez így kicsit pongyola. most az a baja, hogy tudja miről szól a nyolcadik évad, és a sztori az ő fejében nem ott végződik? vagy csak túl rövidnek tartja a 6 epizódot, és inkább el kellett volna nyújtani még további évadra/évadokra? vagy csak az évadok sorrendjével van baja?*

(* – ez utóbbi csak poén, de az idézett szövegből ez is kiolvasható)

Babesz - 2019. 04. 15. 10:02

Jól van Martin, inkább azzal foglalkoznál, hogy megírd a könyveket mielőtt még elér a vég :(

Quantumleap - 2019. 04. 15. 10:14

Ezt a whiskey-t csak olyan országokban forgalmazzák, ahol van HBO?

Ayrons - 2019. 04. 15. 10:25

Martin már korábban mondta már, hogy szerinte 11 évad kellett volna.

winnie - 2019. 04. 15. 10:33

juhaszvik: https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/game-thrones-george-rr-martin-final-season-prequel-series-status-1200003

szívesen kifejtettem volna, de nem hiszem, hogy ott volt egy riporter, hogy visszakérdezzen, szóval többet nem is nagyon tudunk meg, mire gondolt.

juhaszvik - 2019. 04. 15. 10:33

Ayrons: azzal a tempóval, ahogyan a történet csordogált az első 3-4 évadban (könyvben), simán el tudtam volna képzelni én is egy 10+ évadot, de azért így a végére nagyon begyorsult a sorozat, ami főleg annak köszönhető, hogy a sztorira koncentrálnak, és nem a karakterekre (hogy ez jó vagy nem azt döntse el mindenki magában). persze ez okozat és nem ok.

winnie - 2019. 04. 15. 10:34

Sorozatgyilkos: hát…, nem tudom. csak az ő mondatai alapján még nem következtetnék erre, csak azzal kiegészítve, amit tudok a nézettségéről.

juhaszvik - 2019. 04. 15. 10:42

winnie: köszi.

“I don’t think it should be the final season. But here we are. It seems to me we just started last week. Has it been longer than that? The time has passed by in a blur. But it’s exciting. I know it’s an end, but it’s not much of an end for me. I’m still deep in writing the books. We saw five other sequel shows in development.”

nem lehet, hogy csak arra célzott, hogy még lesznek más sorozatok is?

Anonymus - 2019. 04. 15. 10:43

“George R. R. Martin szerint nem a nyolcadiknak kéne az utolsó évadnak lennie a Game of Thrones-ból.”

Szerintem meg bőven ennek kell lennie az utolsónak.
Az átívelős történetorientált sorozatok nem bírnak el többet. Nemvéltelen, hogy szinte az összes ilyen sorozat 5-6-7-8 évadot él meg, mert ezután már kifulladnak.
Epizodikus sorozatnál meg tökmindegy.

winnie - 2019. 04. 15. 10:44

nem tudom, az annyira azért nem újság, tudjuk, akkor inkább azt mondtam volna a helyében, hogy lehet, hogy az utolsó évad, de a világ nem zárja be ajtóit, a történet íródik tovább ilyen vagy olyan (előzmény, spinoff, whateverÖ formában.

cherockee - 2019. 04. 15. 10:47

God Friended Me: valaki írjon róla, most nézem, nagyon nagyon jó lett a vége (is), életem egyik nagy meglepetése lett, tényleg kb. mindenkinek tudnám ajánlani

G R R Martin: pár apróság: nem nézte a 6-7 évadot, mert nincs ideje, de megnézte a Last Kingdom sorozatot, mert még ajánlotta is, szerintem nem akar olyan részeket látni, amiket még nem írt meg (mondta előzőleg, hogy nehezebb megölni egy karaktert, akihez egy színész, egy karrier tartozik), majd kiadja Euron megjelenésekor a könyv egy konkrét részletét, bemutatva, hogy “not my Euron” (és tényleg, hatalmas eltérés van), több más nagy eltérést is jelzett már, nem lepne meg, ha tudná, hogy nagyon erősen megváltozott a sorozat végjátéka ahhoz képest, amit ő tervez, jelentős szálak ki lettek belőle dobva (könyves összehasonlításokról szóló youtube videókból látom, hogy elég vaskos mitológia, szimbólizmus van a háttérben a könyvekben, amiből nagyon nagyon kevés jutott el a képernyőre), és ez nem tetszene neki. HBO fejesei is mondták többször is, hogy szerintük mehetne tovább, gyerekszínészek felnőttek (és különben is, kit érdekel hány évesek), én is néztem volna még :). Helyette amikor (és nem “ha”) megjelennek a könyvek elolvasom mindet.

jessm - 2019. 04. 15. 10:49

Szerintem Martin már megrészegült a saját nagyságától, olyan lassan halad a sztori, ami már abszurd. A hosszúság nem egyenlő a jó történettel. Lord of rings is komplex történet , mégis három hoszú kötet elég volt rá.

Nif - 2019. 04. 15. 10:53

Valahol megértem Martint. Ugye most írja a Winds of Winter-t és meg hátra van a Dreams of Spring. Főleg a mai rész után (no spoiler) még így is kevésnek érzem a fennmaradó részeket, mert pont az lenne az érdekes, hogy oké, lesz egy konklúzió a Téllel, de a tavasz akkor is eljön. Nem csak hogy ki fog a hamvakon uralkodni, de hogy hogyan? Nem állt meg az élet mert Ned Stark meghalt, ahogy nem fog (remélhetőleg :D ) megállni az élet, mert egy újabb háborún vagyunk túl.

winnie - 2019. 04. 15. 11:01

cherockee: ha senki nem teszi meg, én írni fogok, de az legalább 2 hét, míg eljutok a végére, ezért is bízok benne.

juhaszvik - 2019. 04. 15. 11:45

jessm: nem akarok kommentháborút indítani, mert szeretem mindkét univerzumot (és védeni sem akarom Martint), de azért a lotr könyvei annyira nem bonyolultak. legösszetettebb pillanatában is csak három szálon folyik a történet, és fő mondanivalója a hősiesség, az önfeláldozás, a bajtársiasság. ezzel szemben “a tűz és jég dala” a maga 30+ főbb karakterével, rengeteg karakter árnyalatával, szövevényes-intrikus történetvezetésével azért egy egészen más szintet képvisel, már ami a komplexitást illeti. ezzel persze nem akarom kijelenteni, hogy az egyik-vagy a másik jobb lenne, például sok-sok minden van Martin regényeiben, ami nem tetszik, és maradéktalanul egyetértek azzal, hogy “a hosszúság nem egyenlő a jó történettel”.

jessm - 2019. 04. 15. 12:05

juhavszik: Szerintem a Got története se annyira bonyolult hogy ne lehetne kevesebb szereplő vagy ne haladhatna bizonyos történetek gyorsabban. Plusz néha úgy éreztem , hogy utolsó mellékszereplőről is tdunk mindent, de történethez nem adott hozzá.

cherockee - 2019. 04. 15. 12:10

az megvan, hogy orbitális nézettségű sorozatról van szó? máskor pont az az indoklás szokott elhangzani, hogy elnyújtották, nem nézi senki. jelenleg az emelkedő számok nem azt mutatják, hogy milliók hagyják ott a sorozatot, ha még két perccel megnyújtják.

kiskiraly - 2019. 04. 15. 15:24

TV2 programigazgatója:

https://www.mmonline.hu/cikk/16-eve-nem-voltunk-ennyire-erosek-interju-fischer-gaborral/

A Bogaras szülők hivatalosan is kasza (Ha még nem volt ez esetleg máshol hír)

kiskiraly - 2019. 04. 15. 15:31
Grizon - 2019. 04. 15. 15:36

Trónok harca így meg úgy, de április végén folytatódik az Egynyári kaland!!! :)

kiskiraly - 2019. 04. 15. 15:36

Inkább csak sportos hír de nemzetközi, magyar érintettsége van és Eurosport is adja.

https://index.hu/sport/bringa/2019/04/15/hivatalos_budapestrol_indul_a_2020-as_giro_d_italia/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz