login |

Délelőtti videó 5.: Trust Me

2019. 04. 16. 12:20 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Na, ez egy érdekes dolog. A Trust Me egy Jodie Whittaker főszereplésével készített ígéretes, de sajnos nem túl erősen kezdő (de annál jobban folytatódó) angol sorozat volt, amiben egy nővér orvosnak adta ki magát. Azonban Whittaker elment Doctor Who-zni. Mit lehet tenni ilyenkor?

Azt, hogy berendelik a folytatást. Egy teljesen más koncepcióval. Egy kvázi tök új sorozatot (legalábbis gondolom, hogy nem lesz közös pont), aminek a volt How To Get Away With Murder-ös Alfred Enoch lesz a főszereplője (meg John Hannah, Ashley Jensen és Richard Rankin), és ami a tovább mögötti 2. évados előzetes alapján orvosi thrillerré vedlett át, ami egy lebénult katonáról szól.

3 hozzászólás Ne habozz!

gromit - 2019. 04. 16. 15:00

Nem tudom, mennyire volt vagy nem volt lezárása az első évadnak (mivelhogy a gyenge kezdéssel engem rögtön az első résznél el is veszítettek), de ha úgy nézzük, hogy “mennyire lehet megbízni az orvosokban / kórházi személyzetben” témára felfűzött antológia, akkor már nem annyira kirívó az eltérés :)

Ez a második évad már a leírás és előzetes (+ John Hannah) alapján is jobban érdekel, mint az előző, szóval minimum az évadkezdésre ott leszek.

winnie - 2019. 04. 16. 15:04

igen, ez az elv, de az a zárás nem volt lezárás, inkább csak lélegzetvétel:)

Silver - 2019. 04. 16. 15:37

Elment, hogy máshol adja ki magát orvosnak lol

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz