login |

2019/20: Pilotszezon – ABC (komédia)

2019. 04. 18. 18:12 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: 2019/20

Elérkeztünk a szezon végének kezdetéhez, ami az országos csatornák pilotforgatásainak ideje is egyben.

A csatornák vezetői év elején kiválasztották a berendelt több tucat pilot-forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts-ra fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént, a casting is véget ért, sőt, lehet, hogy a forgatások is. Így most rajtunk a sor, hogy megírjuk, hogy mely sorozattervekből kerülnek majd ki a 2019/20-as újoncok.

(Eddigi posztok: CW, ABC (komédia), ABC (dráma)NBC (komédia)NBC (dráma), Fox (dráma)Fox (komédia), CBS (komédia), CBS (dráma)) Most azt nézhetjük meg, hogy az ABC mikből válogatott idén. Lehet tippelni, hogy a májusi upfrontson melyik lesz ott. Vajon leírás alapján ki talál el bármit is? Van egy olyan érzésem, hogy itt a színészek fognak dönteni. A tovább mögött tehát ott a lista.

Happy Accident

Készítő: Jon Pollack, Abraham Higginbotham
Szereplők:Vanessa Williams, Matt Walsh, Joanna Garcia Swisher, Kether Donohue, Jessie Pinnick, Elliot Knight, Robert Smith
Történet: egykamerás komédia. A történet két pittsburgh-i családról szól egy apáról, akinek három felnőtt lánya van, és egy szállodai énekesnőről, akinek egy orvostanhallgató fia, akik kénytelenek lesznek együtt élni, miután egy több évtizedes titok napvilágot lát.

Nana

Készítő: Lon Zimmet
Szereplők: Katey Sagal, Josh Cooke, Ben Lawson, Kimberly Quinn, Gemma Allen, Bill Bellamy, Jolie Hoang-Rappaport
Történet: hibrid komédia egy megszállott, gyermekeit túlzottan óvó apáról, aki felesége halála kénytelen befogadni szemtelen és erkölcstelen (trágár?) anyósát, hogy segítsen felnevelni lányait, akiket alig ismer.

United We Fall

Készítő: Julius “Goldy” Sharpe 
Szereplők: Jane Curtin, Jason Michael Snow, Will Sasso, Christina Vidal
Történet: többkamerás, mélyen realisztikus multikulturális családi komédia arról, hogy amikor két ember, akiknek kisgyerekeik vannak, és túlbuzgó kiterjedt családjuk, igazán szereti egymást, akkor szinte semmi sem lehetséges számukra.

Cím nélkül

Készítő: Hannah Simone, Matt Fusfeld, Alex Cuthbertson
Szereplők: Hannah Simone, Jane Leeves, Alanna Ubach, Deniz Akdeniz, Liza Treyger, Hank Chen
Történet: egykamerás komédia. Hannah és indiai-amerikai migráns apja közötti kapcsolat mindig közeli volt, de amikor Hannah belátja, hogy vége a házasságának és a munkája kilátástalan, akkor az új életének elkezdésében az apja segíti. Ez vagy megőrjíti, vagy még közelebb hozza őket egymáshoz.

Cím nélkül

Készítő: Jessica Gao, Larry Wilmore
Szereplők: Holly Chou, Cindy Cheung, Stephen Park, Kelly Hu, Helen Hong, Ki Hong Lee, Ashley Park, John Gemberling
Történet:egykamerás komédia egy elsőgenerációs kínai-amerikai nőről, aki nem igazán tudja távol tartani magától őrült és kimerítő családját. Amikor meghal tehetős nagyanyja és őt nevezi meg egyedüli örökösének, hirtelen a családfői szerepben találja magát, abban a pozícióban, amitől korábban távol tartotta magát.

Cím nélkül

Készítő: Saladin Patterson
Szereplők: Leslie Odom Jr., Kelly Jenrette, Alexis Fields, Hailey Kilgore, Lilah Richcreek, Milan Carter, Kezii Curtis, Brandon Severs, Somali Rose
Történet: többkamerás komédia. Két progresszív lelkész, Touré és Sarah Roberts élete alapján Isten két szolgájáról, akik egy modern parókiát visznek, és egy igencsak eklektikus, kaotikus háztartást kettejük négy gyerekével.

Woman Up

Készítő: Zoe Lister-Jones
Szereplők: Mary Elizabeth Ellis, Tawny Newsome, Abby Quinn, Gabrielle Elyse, Kym Whitley, Leon Thomas, Tate Moore, Bryce Charles
Történet: egykamerás komédia két, egykor tinédzserként szülő anyáról, akik a belüket is kidolgozták, hogy lányaik leérettségizhessenek, most pedig, 35 évesen készen állnak arra, hogy megéljék fiatal éveiket, amire anno sosem volt lehetőségük.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz