login |

Emlékeztető: A bank 1. évad

2019. 04. 23. 20:15 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, hazai termék, kampány, vetélkedő,

Ma. 20:45. TV2. A bank – 1×01 (előzetesek)

A TV2 A piramis után újabb saját fejlesztésű játékot indít Stohl András műsorvezetésével. A fenti linken lévő videókban elmagyarázzák a Media Factory által gyártott műsor lényegét, de íme a szabályok a vetélkedőhöz, amiben a sajtóközlemény szerint “a hazai televíziózás során először, 4K-s LCD paneleket használtak”:

A műsorban 2 páros játszik. A játék két részből áll, az első fordulóban 2 játékosduó párbajozik egymással. 4 kérdést kap a 2-2 pár, majd azok kerülnek a következő fordulóba, akik nagyobb összeget gyűjtenek össze válaszaikkal. A második forduló fő szabálya: 6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! A nyertes pár egyik tagja kvízkérdésekre válaszol, eközben a másik versenyző a Páncélteremben trezorokat nyit. Összesen 30 trezor közül válogathat – a jó válaszok után nyitott trezorokban található összegek hozzáadódnak, rossz válasz esetén pedig levonódnak a nyereményből.
A végső, mindent eldöntő kérdésre a pár mindkét tagjának külön-külön kell jól válaszolnia – erre egy percük van fejenként. Ha a válasz jó, hazavihetik az addig összegyűlt nyereményt. Ha viszont nem ugyanazt jelölték, a benti játékos a pénzt felére csökkentve eldöntheti, hogy saját vagy párja válaszát tartsák meg végső opcióként. Ha rosszul döntenek, mindketten pénz nélkül távoznak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz