login |

Délelőtti videó 1.: Britannia

2019. 04. 24. 10:10 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

A sorozat, ami lehet, hogy egy-két év múlva Game of Thrones-pótlék lehet? Tavaly így kezdtük a Britannia első évadjáról szóló kritikánkat, én viszont passzolok, mert ez azon kevés popcorn széria között tartozott nálam (ld. még Nightflyers vagy Chilling Adventures of Sabrina), amit már a pilot alapján ki nem állhattam, annyira nem az én stílusom. Persze lehet, hogy majd adok egy új esélyt neki.

A lényeg, hogy a Sky fantasy sorozatának a 2. évadja ősszel érkezik, ehhez kaptuk most a tovább mögötti magyar feliratos előzetest, ami szerintem nagyon jó lett – aki nem ismeri a sorozatot, annak mindenképp ajánlom ezt az 1 percet, mert lehet, hogy ez lesz a következő darája.

3 hozzászólás Ne habozz!

Ayrons - 2019. 04. 24. 11:01

Na végre, már kezdtem aggódni, hogy mégse készül el.
Jó kis előzetes tényleg.

Jokerit5000 - 2019. 05. 08. 08:54

Nem értem ezt a sorozatot mért Trónok harca pótlékként emlegetik, hiszen sokkal jobb mint az, valóságalappal bír, nem húzzák vonják… sajnáltam is, hogy milyen hamar vége lett.

CarlosCarlos - 2019. 09. 17. 17:29

Szerettem az első évadot is! Már nagyon vártam a másodikat, sok lehet ebben a sztoriban. Remélem jól nyúlnak hozzá a következő évadhoz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz