login |

Emlékeztető: Roswell, New Mexico 1. évad

2019. 04. 24. 20:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló,

Ma. 21:00. HBO3. Roswell, New Mexico – 1×01 (pilotkritika + magyar feliratos előzetes + szinkronhangok)

A CW idei, “közöttünk a földönkívüliek” újonca odakint és az HBO GO-n most finálézott (nemsokára jön a finálékritika), úgyhogy pont jókor érkezik a szinkronos tévés premier, nem?

A kezdés kifejezetten kellemes volt, bár semmi extra, a folytatásnál (1×02-kritika) viszont azt éreztem, hogy ez nem olyan irányba fog menni, ami engem érdekelne, így a 3. részt meg sem néztem. Hivatalosan ugyan nem kaszáltam, és egy 6/10 és egy 5,25/10 nem is azt jelzi, hogy rossz lenne, de…

Majd kiderül, hogy a kezdés után merre mozdult el a sorozat, ami egyébként könyvadaptációnak számít, szóval nem a régi tinisorozat jogait szerezték meg (bár akadnak kikacsintások arra is), de az alapfelállás hasonló, mindössze a mába vannak helyezve az események, és ma aktuális dolgokra építkezik a sztori is. Íme az HBO hivatalos leírása:

Liz Ortecho a beteg apja miatt visszatér Roswellbe, melynek tíz esztendővel ezelőtt, a nővére halála után fordított hátat. Liz találkozik gyerekkori szerelmével, Maxszel, aki rendőrként dolgozik. Hamarosan rájön, hogy Max és két testvére földönkívüliek, különleges képességekkel megáldva. A lánynak nehézséget okoz megőrizni ezt a titkot a barátai előtt. Ám a titkos kormányzati összeesküvés azzal fenyeget, hogy veszélybe sodorja Maxot és családját – és Lizt is.

Pár perce egyébként a CW berendelte a 2. évadját.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz