login |

Délelőtti videó 2.: Pose

2019. 04. 25. 10:50 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

Az FX-es Pose a Variety szerint a tavalyi év legjobb sorozata volt, valahol sajnálom is, hogy nem tudtunk írni róla (én még nem kezdtem el), pedig a Ryan Murphy executive producerkedése alatt készített szériák általában bőven hoznak magukkal kitárgyalnivalót. Ha nem kapunk a 2. évad 06.11-i kezdéséig vendégírást, akkor itt, kommentben is lehet véleményezni az S1-et.

A tovább mögött egyébként a 2. évad első promója. Előre fognak ugrani 1990-re, és ismét csak pontos korképet nyújtanak a tervek szerint.

3 hozzászólás Ne habozz!

Col-Lector - 2019. 04. 25. 11:22

Szerettem nagyon az S1-et, eddig még nem nagyon felkapott téma lett feldolgozva benne, nagyon jól. Érdekes volt az is, hogy nem napjainkba, hanem talán egy sokkal izgalmasabb, súlyosabb, de hangulatosabb érába helyezték a sztorit.
Sokszor szívbemarkoló volt, amolyan érzékenyítő-túraként is fel lehet fogni, ha kicsit nyitottabb az ember.
A Versace-történet mellett ez lett a kedvenc sorozatom tavalyról.
Taxik tetején egyébként nagyon promózták Friscoban még a nyáron is.

goodjohnwin - 2019. 04. 25. 11:27

Nice, a promó a ‘Vogue’ klipjének a megidézése, csak fordított színvilágban.

Wanheda - 2019. 04. 25. 13:39

Én csak annyit tudok, hogy úgy volt, játszik benne Tatiana Maslany, aztán kiderült, mégsem. :-( Egészen addig úgy volt, hogy megnézem azonnal, ahogy kijönnek sorban a részek, de TM hiányában nem tettem. :-(

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz