login |

Finálé előtt: Gotham

2019. 04. 25. 15:15 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Hát, elérkeztünk ide. Megjön a Sötét Lovag, és minden más praktika is lesz a fináléban, aminek a jó hosszú előzetesei a tovább mögött nézhetőek meg.

Valahol szomorú, hogy a sorozat nagyjából a sokkal drágább The Orville-hoz hasonló nézettséget hoz még most is (és fiatalabb is a közönség, és még Netflix-re is felkerül globálisan), mégsem vitte tovább a FOX. De persze lehet, hogy így a csúcson marad abba, nem? Ez valamennyire vigasz ilyenkor?

4 hozzászólás Ne habozz!

Yoki - 2019. 04. 25. 15:49

Szerintem sokkal inkább így legyen vége, mint befejezés nélkül… :) Én imádtam az elején, de a vége felé már pl Gordon elég idegesítő tudott lenni, valamint a fordulatokkal sem tudtak meglepni. Ez így tökéletes véleményem szerint.

Mate4182 - 2019. 04. 25. 16:02

Fontos korszakot zar le az eletemben a Gotham, ugyanis amikor kikoltoztem Londonba, 2 sorozatot ismertem meg a metrohalozat reklamfeluleteinek hala, a Gothamet es a Man in the High Castlet. Ezek az en hivatalos ,,londonban ismertem meg, itt kezdtem el nezni” sorozataim :)

hianyozni fog, de nem erzem hogy unfair a zaras vagy hogy mas sorozatok miert mehetnek kevesebb nezettseggel.

amit el akarta meselni, elmeseltek. megegy evad, mar az egy ujjab bor lenyuzasanak a hangulatat keltene

Jence4 - 2019. 04. 25. 17:30

Én nem néztem csak az Orville-al történő összehasonlítás miatt kaptam fel a fejem. Az előzetesek alapján nekem sorba van állítva darálásra. Visszatérve az Orville-ra ha valaki végignézi a kínálatot optimista / pozitív ( értsd ezalatt nem intrikus, nem posztapok, nem sírósrívós , valamit ami akár a jelenre is okosan reflektál ) nem talál mást ( abba itt most nem mennék bele hogy a discovery mivé lett , mert nincs kedvem vitatkozni ) Egyedül vannak jó formán a sci-fi kínálatban. Míg a Gotham müfaja még a darkosabb comic is minimum tucat van a piacon . Bízom benne hogy az Orville megmarad , és bár a cbs jól megél az ST:D -ből bízom benne hogy a rajongóknak leesik a szürkehályog a szeméről és nem hagyják magukat minden szarral megetetni. Mindemellet sajnálom a Gothamet így látatlanban is.

DarkEagle - 2019. 04. 25. 17:47

Én még mindig abban reménykedek hogy ezzel a castinggal jön egy Batman sorozat. DCU-ra jöhetne azzal tuti feldobnák a placcukat. :D A finálét pedig szerintem élőben fogom nézni majd hajnalban.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz